Keçiören Belediyesi Çocuk Eğitim Merkezi’nde Anneler Gününe özel kutlama Keçiören Belediyesi Çocuk Eğitim Merkezi’nde Anneler Gününe özel kutlama Anneler Günü öncesi önemli bir etkinlik düzenleyen Keçiören Belediyesi, bünyesinde bulunan Çocuk Eğitim Merkezi’nde kutlama programı gerçekleştirdi.
Ankara'da patenli 2 çocuk belediye otobüsünden tutunarak yolculuk yaptı Ankara'da patenli 2 çocuk belediye otobüsünden tutunarak yolculuk yaptı Başkentten gelen bir görüntü görenleri hayrete düşürdü. Şehrin en işlek caddelerden birisinde 2 gencin umursamaz bir şekilde trafiği tehlikeye atan hareketleri pes dedirtti.
Ankara'da arızalanan belediye kamyonu bir binanın bahçesine devrildi Ankara'da arızalanan belediye kamyonu bir binanın bahçesine devrildi Başkentte yürekleri ağıza getiren bir kaza yaşandı. Yaşadığı fren arızası nedeniyle bulduğu bir rampayı kaçış rampası olarak kullanan kamyon şoförü boş gördüğü binanın bahçesine kamyonu devirdi.
Uluslararası Afet Film Festivali Ankara'da start verecek Uluslararası Afet Film Festivali Ankara'da start verecek Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün sponsorluğunda Anda Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Afet Film Festivali, Ankara'da gerçekleşecek.
Mamak Belediyesi önceki dönemden kalan toplam borcunu açıkladı Mamak Belediyesi önceki dönemden kalan toplam borcunu açıkladı El değiştiren belediyelerde borç hesaplamaları devam ediyor. Bu çerçevede Mamak Belediyesi de önceki dönemden kalan toplam borcunu duyurdu.
Kalecik Belediyesi doğalgazı olmayan vatandaşların belediyeye başvurmasını istedi Kalecik Belediyesi doğalgazı olmayan vatandaşların belediyeye başvurmasını istedi Kalecik ilçesine vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına göre hizmet çalışmaları şekillenmeye ve ilerlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Kalecik Belediyesi ilçe sakinlerini yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı.
Beypazarı Belediyesi halk günleri belli oldu! Beypazarı Belediyesi halk günleri belli oldu! Beypazarı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Vatandaşların istek, talep, öneri ve şikayetlerini dinlemek üzere kapılarını açan Beypazarı Belediyesi halk günlerine dair detayları duyurdu.
Çankaya Belediye Başkanı Güner ilçe halkının yaşam kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyledi Çankaya Belediye Başkanı Güner ilçe halkının yaşam kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyledi Çankaya ilçesinde geçtiğimiz günlerde anlamlı bir sergi açılışı gerçekleştirilmişti. Belediyeye bağlı olarak hizmet veren Çankaya Evlerinde eğitim gören kursiyerlerin yaptığı eserler bir araya getirilmiş ve halkın ziyaretine sunulmuştu.
Mamak Belediyesi çocuklara trafik bilinci kazandırmaya devam ediyor Mamak Belediyesi çocuklara trafik bilinci kazandırmaya devam ediyor Mamak'ta küçük yaşlardan itibaren bireylere trafik kuralları konusunda eğitimler veriliyor. Söz konusu eğitimler sayesinde yeni nesillerin araç kullanımında daha duyarlı ve kurallara uyan insanlar olması hedefleniyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Başkent 153 birkaç saatliğine çağrılara kapatılıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Başkent 153 birkaç saatliğine çağrılara kapatılıyor Ankara'da ikamet eden vatandaşların sorun ve taleplerini daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için hizmet veren Başkent 153 Çağrı Merkezi'ne ilişkin bir son dakika açıklaması geldi. Başkent 153'ün belirli saat aralıklarında çağrılara kapalı olacağı öğrenildi.
Sanatseverler Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesine ilgi göstermeye devam ediyor Sanatseverler Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesine ilgi göstermeye devam ediyor Pursaklar ilçesinde yılın her döneminde sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiriliyor. Vatandaşların keyifli anlar geçirmesi için hazırlanan programlara yüksek oranlarda katılım sağlanıyor.
Ayaş Belediyesi Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konseri düzenleyecek Ayaş Belediyesi Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konseri düzenleyecek Ankara'da belediyeler tarafından düzenlenen konser programlarına ilişkin yeni duyurular gelmeye devam ediyor. Ankara'da düzenlenen konserlere yoğun ilgi devam ederken bu kez Ayaş Belediyesinin Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray'ı ağırlayacağı öğrenildi.