Başkent kart ile ulaşım ücretleri ödenecekti! Mahkemeden ABB'nin ihalesine iptal kararı çıktı Başkent kart ile ulaşım ücretleri ödenecekti! Mahkemeden ABB'nin ihalesine iptal kararı çıktı Ankara Büyükşehir Belediyesinin toplu taşımadaki validatör sistemlerinde Ankarakart’ın yanı sıra Başkent Kart ile de ödeme yapılarak biniş sağlayacak yeni sistem için ihaleye çıkmıştı. Ancak ihalenin iptali için yeni kararın açıklandığı öğrenildi.
Kahramankazan Belediyesi müteahhitlerle toplantı yaptı Kahramankazan Belediyesi müteahhitlerle toplantı yaptı Kahramankazan Belediyesi ilçe genelinde hizmet veren müteahhitlerle toplantı yaptı. Toplantıda müteahhitlerin talep ve görüşleri dinlenirken devam eden projeler hakkında da bilgilendirmeler gerçekleştirildi.
2023 Yılın Başarılı Gazetecileri ödül töreni Çankaya Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı 2023 Yılın Başarılı Gazetecileri ödül töreni Çankaya Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı 2023 Yılın Başarılı Gazetecileri ödül töreni, Çankaya Belediyesi ev sahipliğinde Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde yapıldı. Törene Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de katılım sağlarken bir de ödül takdiminde bulundu.
Ankara Yenimahalle'de 2 milyon 500 bin lira değerinde kaçak gıda maddesi ele geçirildi Ankara Yenimahalle'de 2 milyon 500 bin lira değerinde kaçak gıda maddesi ele geçirildi Ankara'da ekiplerin gıda denetimleri devam ediyor. Son olarak yapılan bir operasyonda 2 milyon 500 bin lira değerinde kaçak gıda maddesinin ele geçirildiği açıklandı.
Altındağ Belediyesi Anneler Günü'nü coşkuyla kutladı Altındağ Belediyesi Anneler Günü'nü coşkuyla kutladı Anneler Günü, bu yıl 12 Mayıs tarihinde kutlanacak. Belediyeler Anneler Gününün hemen öncesinde bir dizi programa imza atarken Altındağ Belediyesi, bu yıl da anneleri unutmadı. Bu yıl 12 Mayıs tarihine denk gelen Anneler Günü, Altındağ’da duygu ve coşku dolu bir programla kutlandı.
Beypazarı Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenledi Beypazarı Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenledi Beypazarı Belediyesi tarafından bugün düzenleneceği açıklanan Uçurtma Şenliği renkli anlara sahne oldu. Belediye, Hıdırlık Tepesi Millet Bahçesi'nde uçurtma şenliği düzenlendi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi yazar Tolga Aydoğan’ı ağırladı Ankara Büyükşehir Belediyesi yazar Tolga Aydoğan’ı ağırladı Ankara Büyükşehir Belediyesi birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ankara'daki etkinliklerle ilgili bilgiler vatandaşlarla paylaşılmaya devam ederken belediye bu kez bir program kapsamında yazar Tolga Aydoğan’ı ağırladı.
Mamak Belediye Şahin Trafik Haftası kapsamında miniklerle buluştu Mamak Belediye Şahin Trafik Haftası kapsamında miniklerle buluştu Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Mamak Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda eğitim gören çocuklarla bir araya geldi. Burada çocuklarla yakından ilgilenen Mamak Belediye Başkanı Şahin, çocuklarla beraber trafik eğitiminde yer aldı.
Etimesgut Belediyesi kuvvetli sağanak yağış nedeniyle ekiplerin teyakkuzda olduğunu duyurdu Etimesgut Belediyesi kuvvetli sağanak yağış nedeniyle ekiplerin teyakkuzda olduğunu duyurdu Başkent Ankara'yı öğle saatleri itibariyle etkisi altına alması beklenen sağanak yağışlar, kentin pek çok noktasında başladı. Ankara Valiliği ve AKOM tarafından yapılan uyarılarla beraber sel, baskını ve taşkın riskinin bulunduğu ifade edilirken Etimesgut Belediyesi de tüm birimleri ile teyakkuzda olduklarını bildirdi.
ABB'den Anneler Gününe özel Kadın Emeği Pazarı ABB'den Anneler Gününe özel Kadın Emeği Pazarı Ankara Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla "Kadın Emeği Pazarı" kurdu. Kadın girişimcilerin hazırladığı el emeği, göz nuru ürünler Batıkent Rekreasyon Alanı'nda kurulan pazarda satışa sunuldu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi gençleri geleceğin mesleklerine hazırlıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi gençleri geleceğin mesleklerine hazırlıyor Ankara Büyükşehir Belediyesince düzenlenen “Geleceğin Meslekleri için İstihdam Oluşturma Projesi” kapsamında farklı branşlardaki meslek edindirme kurslarıyla Başkentliler, geleceğin mesleklerine hazırlanıyor.
Ankara Çankaya'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti Ankara Çankaya'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti Ankara'dan gelen bir son dakika haberine göre Çankaya ilçesindeki bir inşaattan düşen işçinin hayatını kaybettiği ifade edildi.