Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu personelle kahvaltıda buluştu Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu personelle kahvaltıda buluştu Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, belediye personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Çırpanoğlu belediye personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
Ankara Valiliği aranan 1018 şahsın ekipler tarafından yakalandığını açıkladı Ankara'da aranan 1018 kişi yakalandı Her hafta Ankara Valiliği aranan şahısları yakalama faaliyetlerinde elde edilen sonuçları kamuoyu ile paylaşıyor. Son yapılan açıklamada 27 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında yakalanan kişiler hakkında bilgilendirme yapıldı.
Ankara'da doğalgaz kaçağı alev aldı: Park halindeki araç hurdaya döndü Ankara'da doğalgaz kaçağı alev aldı: Park halindeki araç hurdaya döndü Ankara’daki bir inşaat sahasında doğalgaz kaçağı alev aldı. Gaz sızıntının alev alması ile birlikte park halindeki araç yanarak hurdaya döndü.
Etimesgut Belediyesi 22 sokakta eş zamanlı asfalt çalışması yapıyor Etimesgut Belediyesi 22 sokakta eş zamanlı asfalt çalışması yapıyor İnsanların cadde ve sokaklarda rahat bir şekilde gidebilmesi adına belediyeler yol yapım çalışmalarında bulunuyor. Söz konusu çalışmalar ile hem araç hem de yaya trafiğini rahat ilerlemesi amaçlanıyor.
ABB’den Ankara’nın merkezindeki trafik sorunu için büyük adım: Tüp tünel projesi ABB’den Ankara’nın merkezindeki trafik sorunu için büyük adım: Tüp tünel projesi Ankara Büyükşehir Belediyesi son dönemlerde gündem olan trafik sorunu için tüp tünel projesini devreye almaya hazırlanıyor. Aktarılan habere göre Keçiören ilçesinin şehir merkezi ile bağlantısını sağlayan Fatih Köprüsü’ndeki trafik sorunu için çalışmalar başladı.
Keçiören Belediyesi sokak hayvanları için Mama Üretim Tesisi açacak Keçiören Belediyesi sokak hayvanları için Mama Üretim Tesisi açacak Keçiören Belediyesi, sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi içerisinde faaliyetleri sürdürecek bir mama tesisi açılışı gerçekleştirecek. Söz konusu merkezin günlük 1 ton üretim kapasitesine sahip olması planlanıyor.
Ankara’da yangında ağır yaralanan adam 6 günlük yaşam savaşını kaybetti Ankara’da yangında ağır yaralanan adam 6 günlük yaşam savaşını kaybetti Ankara’nın Keçiören ilçesinde meydana gelen olayda bir apartman dairesinde yangın çıkmıştı. Çıkan yangında ağır yaralanan adam kaldırlıdığı hastanede yangını arkadaşının çıkardığını iddia ettikten 4 gün sonra hayatını kaybetti.
Kahramankazan Belediyesi çevre kirliliğini önleme çalışmalarını sürdürüyor Kahramankazan Belediyesinden çevre kirliliğini önleme çalışmaları Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de yıllar geçtikçe çevreyi korumanın önemi artıyor. Bu nedenle resmi ve özel kuruluşlar çevre kirliliğini önleme ve süreci doğru yönetme adına çalışmalarda bulunuyor.
ABB ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kantin desteğinde bulundu ABB ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kantin desteğinde bulundu Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım alan ailelerin ilkokul düzeyindeki çocuklarına yönelik başlattığı kantin desteği uygulamasına bu senede devam ediyor. ABB öğrencilerin ailelerine destek kapsamında 1100 TL yatırdıklarını duyurdu.
TÜBİTAK Ankara’da operatör ve güvenlik görevlisi alımına başladı TÜBİTAK Ankara’da operatör ve güvenlik görevlisi alımına başladı TÜBİTAK, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Ankara’da forklift operatörü ve güvenlik görevlisi alınacağı duyuruldu. Yapılacak alımlarda Ankaralıların taşıması gereken şartlar ve detaylar neler?
BUGSAŞ Ankara’da deneyim şartsız personel alımı yapıyor BUGSAŞ Ankara’da deneyim şartsız personel alımı yapıyor Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri Proje Taahhüt geçici 3 personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılacak olan personel alımına ilişkin başvuruların 2 Ekim’de başladığı ve 4 Ekim’de sona ereceği ifade edildi.
Altındağ Belediyesi koro seçmelerine yüzlerce kişi başvurdu Altındağ Belediyesi koro seçmelerine yüzlerce kişi başvurdu Geçtiğimiz günlerde Altındağ Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koroları için seçmeler yapılacağı açıklanmıştı. Çok sayıda insanın başvuruda bulunduğu seçmeler tamamlandı.