Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap yağmur ve şükür duası programına katıldı Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap yağmur ve şükür duası programına katıldı Ankara'nın bir çok ilçesinde haftalar öncesinde yapılan yağmur duaları yerini yağmur ve şükür dualarına bıraktı. Dualarını ettikten sonra yağışlara kavuşan vatandaşlar dualarının kabulünün şükrü için toplanmaya devam ediyorlar.
Ankara'da şüpheli ölüm! Mantar toplamaya giden kadın ölü bulundu Ankara'da şüpheli ölüm! Mantar toplamaya giden kadın ölü bulundu Çubuk ilçesinde yaşanan cinayet beraberinde pek çok soruyu getirdi. Edinilen bilgiye göre evden çıktıktan sonra bir daha eve dönmeyen kadının vurulduğu öğrenildi.
Sincanlı kadınlar Anneler Gününü Elif Buse Doğan konseri ile kutladı Sincanlı kadınlar Anneler Gününü Elif Buse Doğan konseri ile kutladı Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye yönetimi günler öncesinden Anneler Günü hazırlığı yapmıştı. Sincan Belediyesi tarafından organize edilen Elif Buse Doğan Konseri keyifli anlara sahne oldu.
Ankara - Niğde otoyolunda İki araç kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var Ankara - Niğde otoyolunda İki araç kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var Gün içinde peş peşe kazaların yaşandığı Ankara'da gün sonu da benzer manzaralar meydana geliyor. Son yaşanan ve facianın eşinden dönülen kazada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Güdül Belediyesi güncel borç miktarını açıkladı Güdül Belediyesi güncel borç miktarını açıkladı Ankara genelinde yönetim değişikliği yaşanan belediyeler güncel borç rakamlarını kamuoyu ile paylaşmayı sürdürüyor. Son olarak Güdül Belediye yönetimi, belediyenin toplam borcunu belediye binasına astı.
Kahramankazan Belediyesi engelli vatandaşlar için askerlik kınası düzenledi Kahramankazan Belediyesi engelli vatandaşlar için askerlik kınası düzenledi Türkiye'de 20 yaşına gelen sağlığında bir problem olmayan her erkek askerlik görevine alınıyor. Manevi olarak da çok değerli bir konumda tutulan askerlik görevini yapmak isteyen fakat yapamayan bireylere moral amaçlı etkinlikler yapılıyor.
Pursaklar Belediyesi kursiyerlerinden Anneler gününe özel ürünler Pursaklar Belediyesi kursiyerlerinden Anneler gününe özel ürünler Anneler günü dolayısıyla Pursaklar'da anlamlı bir an yaşandı. Belediyenin açmış olduğu kurslarda eğitim gören kadınlar bugüne özel eserler hazırladı.
Şereflikoçhisar Belediyesinden vatandaşlara ücretsiz çorba ikramı hizmeti Şereflikoçhisar Belediyesinden vatandaşlara ücretsiz çorba ikramı hizmeti Ankara'da vatandaşlara yönelik anlamsal olarak önemli programlarda hayata geçiriliyor. Yardımlaşmayı ve samimiyeti sembolize eden çalışmalar her yaştan vatandaşa hitap ediyor.
Çamlıdere Soba Müzesi ziyaretçilerini bekliyor Çamlıdere Soba Müzesi ziyaretçilerini bekliyor Çamlıdere ilçesi bünyesinde barındırdığı doğal güzelliklere ek olarak müzeleri ile de ön plana çıkıyor. Çamlıdere'ye giden vatandaşlar önemli bilgiler alarak müzelerden ayrılıyor.
Ankara'da feci kaza! Otomobil trafik direğine çarptı Ankara'da feci kaza! Otomobil trafik direğine çarptı Çankaya güne acı bir haber ile uyandı. Edinilen bilgiye göre ilçede yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Çankaya Belediye Başkanı Güner muhtarlarla tanışma toplantısında bir araya geldi Çankaya Belediye Başkanı Güner muhtarlarla tanışma toplantısında bir araya geldi Çankaya ilçesinde muhtarlara yönelik bir tanışma toplantısı etkinliği gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner muhtarların ilçe için öneminden bahsetti.
Ankara'da dolu yağışı etkili oldu! Yollar beyaza büründü Ankara'da dolu yağışı etkili oldu! Yollar beyaza büründü Ankara günlerdir süren olumsuz hava koşulları ile mücadele etmeye devam ediyor. Kentin bir çok noktasında etkisini şiddetli bir şekilde gösteren yağmur bazı anlarda doluya dönüştü.