Ankara'da yasaklı madde operasyonunda 85 kişi gözaltına alındı Ankara'da yasaklı madde operasyonunda 85 kişi gözaltına alındı Ülkemizin dört bir yanında yasaklı madde ile mücadele devam ediyor. Yasaklı madde ile mücadele kapsamında çeşitli operasyonlara imza atılırken bu kez Ankara'dan bir son dakika haberi geldi.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Kıbrıs Gazisi'nin cenazesine katıldı Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Kıbrıs Gazisi'nin cenazesine katıldı Geçirdiği rahatsızlık sonucu evinde hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Bayram Aygördü, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde düzenlenen askeri törenle toprağa verildi. Gazi Aygördü'nün cenazesine Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da katıldı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı öğle yemeğini personelle beraber yedi Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı öğle yemeğini personelle beraber yedi Ankara’nın Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, öğle yemeğini belediye yemekhanesinde personelle birlikte yedi. Daha önce Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu da belediye personeli ile beraber yemekhanede yemek yemesi ile gündem olmuştu.
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu saha çalışmalarına devam ediyor Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu saha çalışmalarına devam ediyor Etimesgut ilçesinde başkanlık görevini sürdüren Beşikçioğlu ilçenin sorunlarının tespit edilme çalışmalarına öncülük etmeye devam ediyor. Bu kapsamda ekibi ile beraber Etimesgut'un mahallelerine giden Erdal Beşikçioğlu incelemelerde bulundu.
Çankaya Belediyesi 19 Mayıs'ta Gençlik festivali düzenleyecek! Çankaya Belediyesi 19 Mayıs'ta Gençlik festivali düzenleyecek! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında belediyelerin etkinlik duyuruları gelmeye başladı. Çankaya Belediyesi de büyük bir gençlik festivaline imza atacağını duyururken 2 gün sürecek olan etkinliklerde, Volkan Konak, Aleyna Tilki, Zakkum ve Pinhani'nin kentte konser vereceği ifade edildi.
Sincan Belediyesi Eko Çiftliği öğrencilere geri dönüşüm bilinci aşılıyor Sincan Belediyesi Eko Çiftliği öğrencilere geri dönüşüm bilinci aşılıyor Ankara'nın Sincan ilçesinde küçük yaşlardan itibaren gençlere çevreye karşı duyarlı olma hassasiyetinden bahsediliyor. Bu eğitimin verildiği yerler arasında ise Eko Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezi yer alıyor.
Kahramankazan Belediyespor Kulübü Türkiye Off-Road Şampiyonasında ikincilik elde etti Kahramankazan Belediyespor Kulübü Türkiye Off-Road Şampiyonasında ikincilik elde etti Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nün sporcuları Samsun’da gerçekleşen PETLAS 2024 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın S2 Kategorisi’nde önemli bir başarıya imza attılar. Kahramankazan Belediyesi sporcuların başarısı ile ilgili olarak bilgiler verdi.
ABB Miras Şantiye Gezileri ile vatandaşlara tarihi alanları gezdiriyor ABB Miras Şantiye Gezileri ile vatandaşlara tarihi alanları gezdiriyor Ankara Büyükşehir Belediyesi şehirdeki tarihi yerleri koruma adına çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmaları hem görmek hem de o yerleri gezmek isteyenler ise ücretsiz bir şekilde ABB tarafından geziye çıkarılıyor.
EDAŞ Beypazarı'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu EDAŞ Beypazarı'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu Ankara'da alt yapı ve çeşitli hizmetlerin iyileştirilmesi için çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede kentte zaman zaman planlı elektrik kesintisi yapılabiliyor. Bu çerçevede EDAŞ, Beypazarı ilçesinde planla kesinti yapacağını bildirerek önemli bir duyuruya yer verdi.
ABB 3 gün sürecek 19 Mayıs Konser Takvimini duyurdu ABB 3 gün sürecek 19 Mayıs Konser Takvimini duyurdu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının yıl dönümüne çok az bir zaman kala Ankara halkı için önemli bir duyuru geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi günler sürecek kutlama programının detaylarını paylaştı.
Ankara Polatlı'da bir araç hızlı tren köprüsü ayağına çarptı! 3 ölü 2 yaralı Ankara Polatlı'da bir araç hızlı tren köprüsü ayağına çarptı! 3 ölü 2 yaralı Polatlı'dan sabah saatlerinde bir kaza haberi geldi. Yaşanan kazada bir arabanın kontrolden çıkması sonucu meydana geldiği öğrenildi.
Kızılcahamam Belediyesi açık adresi nedir? Kızılcahamam Belediyesi irtibat bilgileri Kızılcahamam Belediyesi açık adresi nedir? Kızılcahamam Belediyesi irtibat bilgileri Ankara'nın kuzey kısmında bulunan Kızılcahamam doğal yapısı ile de adından söz ettiriyor. Ankara'nın pek çok yerinden ve şehir dışından çok sayıda vatandaşın uğrak noktası olan bu ilçede ilk defa gidecekler için kamu binalarının adresleri araştırma konusu oluyor.