Keçiören Belediyesi engelli ve özel bireylere ata binme deneyimi yaşattı Keçiören Belediyesi engelli ve özel bireylere ata binme deneyimi yaşattı Engelliler haftasından dolayı yurt içinde çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Yapılan bu etkinliklerde engellilere ve ailelerine yanlarında olunduğu mesajı veriliyor.
Çankaya Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında Asker Kınası eğlencesi düzenledi Çankaya Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında Asker Kınası eğlencesi düzenledi Çankaya Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi üyeleri için Asker Kınası eğlencesi düzenledi.
Mamak Belediyesi 19 Mayıs programını duyurdu! Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç Mamaklılar ile buluşacak Mamak Belediyesi 19 Mayıs programını duyurdu! Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç Mamaklılar ile buluşacak Ankara'da yıl dönümüne sadece bir kaç gün kalan 19 Mayıs kutlamaları ile ilgili hazırlanan programlar birer birer paylaşılıyor. Vatandaşların bugünlerde milli duyguları yoğun olarak yaşaması ve keyifli anlar geçirmesi hedefleniyor.
Pursaklar Belediyesi ilçedeki Devlet Hastanesine yeni otopark düzenlemesi yapıyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki Devlet Hastanesine yeni otopark düzenlemesi yapıyor Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Devlet Hastanesinde ihtiyacı karşılayamayan mevcut otopark alanını genişletmek üzere harekete geçti. İlçedeki hastane nedeniyle yaşanan trafik ve otopark sorunun önüne geçmeyi hedefleyen Pursaklar Belediyesi, yeni otopark düzenlemesi çalışmalarına devam ediyor.
Şereflikoçhisar Belediyesi Burcu Güneş konseri düzenleyecek Şereflikoçhisar Belediyesi Burcu Güneş konseri düzenleyecek Başkentte düzenlenen konser programlarına ilişkin yeni duyurular yapılmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen konserlere olan ilgi devam ederken bu kez Şereflikoçhisar Belediyesinin Burcu Güneş'i ağırlayacağı öğrenildi.
Beypazarı Belediyesi Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü hizmetini aktif hale getirdi Beypazarı Belediyesi Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü hizmetini aktif hale getirdi Beypazarı ilçesinde muhtarlıkların belediye ile daha sistematik bir koordineli çalışması adına önemli bir gelişme yaşandı. Belediye Başkanı Özer Kasap uygulamaya koydukları hizmetin detaylarını paylaştı.
Elmadağ Belediyesi Sevcan Orhan konseri düzenleyecek Elmadağ Belediyesi Sevcan Orhan konseri düzenleyecek Ankara'da düzenlenen konser programlarına ilişkin yeni duyurular gelmeye devam ediyor. Ankara'da düzenlenen konserlere olan ilgi devam ederken bu kez Elmadağ Belediyesinin Sevcan Orhan'ı ağırlayacağı öğrenildi.
Çankaya Belediyesi İş ve İstihdam Merkezinde kadınlara E-ticaret eğitimi Çankaya Belediyesi İş ve İstihdam Merkezinde kadınlara E-ticaret eğitimi Kadın istihdamını desteklemek üzere çalışmalarına devam eden Çankaya Belediyesi, birbirinden yeni adımlar atmaya devam ediyor. Çankaya Belediyesine bağlı olarak hizmetlerini sürdüren İş ve İstihdam Merkezinde kadınlara E-ticaret eğitimi veriliyor.
Aşık Mahzuni Şerif Ankara'da Ender Balkır ve Duygu Kutlu konserleriyle anılacak Aşık Mahzuni Şerif Ankara'da Ender Balkır ve Duygu Kutlu konserleriyle anılacak Başkent Ankara'da çeşitli anma programlarına imza atılmaya devam ediyor. Ankara'da yapılacak olan programlarla ilgili detaylar sorgulanmaya devam ederken kentte bir dizi konser programına yer verildi. Bu çerçevede Aşık Mahzuni Şerif'in Ankara'da Ender Balkır ve Duygu Kutlu konserleriyle anılacağı ifade edildi.
Ankara'da 24 şüpheliye FETÖ operasyonu kararı! Ankara'da 24 şüpheliye FETÖ operasyonu kararı! Ülke genelinde bölücü terör örgütü unsurlarına yönelik operasyonlar sürüyor. Elde edilen bilgi ve bulgular bir sonraki operasyonlara ön ayak oluyor.
Altındağ Belediyesi nerede? Altındağ Belediye Başkanı kimdir? Altındağ Belediyesi nerede? Altındağ Belediye Başkanı kimdir? Ankara'nın merkezi ilçesi olan kentin eski yerleşim yerlerinden olan Altındağ günümüzde çok sayıda insanı bünyesinde ağırlıyor. İlçenin konumu ve şehrin öneminden dolayı çok sayıda kamu ve özel iş bu ilçede sonuçlandırılıyor.
ABB 19 Mayıs'ta Zeynep Başkan konserini Nallıhan’da düzenleyecek ABB 19 Mayıs'ta Zeynep Başkan konserini Nallıhan’da düzenleyecek Başkent Ankara'da birbirinden farklı programlara imza atılmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinliklere olan meraklı araştırmalar devam ederken ABB, 19 Mayıs'ta Zeynep Başkan konseri düzenleyeceğini duyurdu.