Ankara'da 7 yaşındaki Mert Yağız'ın şırıngalı çikolatadan ölümüne ilişkin davada bilirkişi raporu istendi Ankara'da 7 yaşındaki Mert Yağız'ın şırıngalı çikolatadan ölümüne ilişkin davada bilirkişi raporu istendi Ankara'da 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi Mert Yağız Köksal'ın şırınga şeklindeki çikolata kapağının boğazına takılması sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin davada yeni bilirkişi raporu istendi. Ankara'da görülen davada 8 kişinin de tutuksuz yargılandığı öğrenildi.
Başkentray çalışmıyor mu? Başkentray banliyö treni neden arıza yaptı? Başkentray çalışmıyor mu? Başkentray banliyö treni neden arıza yaptı? Ankaralıların günlük hayatta en çok kullandığı ulaşım çeşitlerinden olan banliyö trenlerinden arıza haberi geldi. Tren istasyonlarında bekleyen vatandaşlar neden trenin gelmediğini araştırmaya başladı.
19 Mayıs heyecanı Melek Mosso, Evrencan Gündüz ve Nil Karaibrahimgil konserleri ile Etimesgut'ta yaşanacak! 19 Mayıs heyecanı Melek Mosso, Evrencan Gündüz ve Nil Karaibrahimgil konserleri ile Etimesgut'ta yaşanacak! Etimesgut Belediyesi ilçede bayram coşkusunun sonuna kadar yaşanması için harekete geçti. Kutlamaları tek bir gün ile sınırlandırmayan belediye yönetimi konser takvimini detayları ile paylaştı.
Ankara'da taksi şoförü satırlı saldırı sonucu başparmağını kaybetti Ankara'da taksi şoförü satırlı saldırı sonucu başparmağını kaybetti Trafik terörünün ne kadar ciddi boyutlara ulaştığı bir kez daha gözler önüne serildi. Başkentte bir taksicinin başına gelenler görenlerin kanını dondurdu.
Yenimahalle Belediyesi kurban satış alanı başvurularını almaya devam ediyor Yenimahalle Belediyesi kurban satış alanı başvurularını almaya devam ediyor İslam alemi Kurban Bayramı için geri sayıma başladı. Kurban satışı yapacak olan vatandaşlar için ise belediyeler tarafından satış alanı başvuruları alınmaya başladı. Yenimahalle Belediyesi konuyla ilgili olarak duyuruya yer verirken başvuruların alınmaya devam ettiğini belirtti.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar Vilayetler Evi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar Vilayetler Evi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi Kızılcahamam Belediyesi tarafından hayata geçirilen Vilayetler Evi'nde yapılan çalışmalar merak ediliyor. Vilayetler Evin'deki çalışmaları yakından inceleyen Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar da sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.
Altındağ Belediyesi Kent Ormanı için hazırlık çalışmalarını sürdürüyor Altındağ Belediyesi Kent Ormanı için hazırlık çalışmalarını sürdürüyor Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki seçim döneminde gerçekleştirdiği propagandalar arasında ilçeyi yeşillendireceklerinden bahsetmişti. Başkan Tiryaki başkanlığa oturduktan sonra bu konuda çalışmalara başladı.
Nallıhan Belediyesi Çayırhan Pazar Yeri servis saatlerin açıkladı Nallıhan Belediyesi Çayırhan Pazar Yeri servis saatlerin açıkladı Semt pazarları fiyat seçenekleri ve taze sebze meyvenin adresi olurken vatandaşlar da yaşadıkları ilçelerdeki pazarları ziyaret etmeye devam ediyor. Nallıhan Belediyesi de ilçedeki Çayırhan Pazar Yerine gidecek olan vatandaşlar için sunduğu servis hizmetine ilişkin saatleri açıkladı.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar hemşireler günü dolayısıyla Aile Sağlık Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette görevli personellerin mesleklerinin önemine vurgu yapıldı.
Çankaya Belediyesi Gençlik Festivalinde Aleyna Tilki rüzgarı esecek Çankaya Belediyesi Gençlik Festivalinde Aleyna Tilki rüzgarı esecek 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'na özel pek çok program duyurusu yapılıyor. Ankara'daki konser takvimlerine hız verilirken Çankaya Belediyesi düzenleyeceği festival kapsamında Aleyna Tilki'yi vatandaşlarla buluşturacağını bildirdi.
Yenimahalle Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Şenliği programını duyurdu Yenimahalle Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Şenliği programını duyurdu Çocukların bayramı 23 Nisan'ın ardından gözler gençlerin bayramı 19 Mayıs'a çevrilmişti. Büyük bir coşku ve sevinçle kutlanması beklenen bayrama dair hazırlanan etkinliklere dair vatandaşlara bilgilendirmeler yapıyor.
Ankara'da silahlı kavga şüphelisi düzenlenen operasyonla yakalandı Ankara'da silahlı kavga şüphelisi düzenlenen operasyonla yakalandı Ankara'da emniyet birimleri günün her anında operasyonlarını sürdürüyor. Suç işleyen ve izini kaybettirmeye çalışan şahıslar teknik ve fiziki takip sonucu yakalanıp adalete teslim ediliyor.