Altındağ Belediyesi personelleri  kurum içi eğitim seminerlerine başladı Altındağ Belediyesi personelleri kurum içi eğitim seminerlerine başladı 31 Mart seçimlerinin ardından yeni yerel yönetimlerin belirlendiği seçimlerin ardından el değiştiren belediyelerde de bazı değişiklikler meydana geldi. Altındağ Belediyesi personelleri için kurum içi eğitimlerinin verileceği ifade edilirken bu eğitimlerin de başladığı bildirildi.
Ankara'da bir vatandaş metro durağında bulduğu altın dolu çantayı karakola teslim etti Ankara'da bir vatandaş metro durağında bulduğu altın dolu çantayı karakola teslim etti Yenimahalle ilçesinde eşine az rastlanır bir iyilik olayı yaşandı. İşe gitmek için her zamanki gibi metroya giden Nusret Güler isimli vatandaş metroda altınlarla dolu bir çanta buldu. Güler daha sonrasında yaptığı hareket ile takdir topladı.
Mamak Belediyesi Kent Orkestrası Bando Takımı tarafından verilen konser renkli anlara sahne oldu Mamak Belediyesi Kent Orkestrası Bando Takımı tarafından verilen konser renkli anlara sahne oldu Mamak'ta 19 Mayıs heyecanı üst seviyelerde yaşanmaya devam ediyor. Bu özel gün kutlamalarının 24 saat ile sınırlandırılmasını istemeyen Mamak Belediyesi gün içinde etkinlikler gerçekleştirmeye ve insanları bu etkinliklere davet etmeye devam ediyor.
Ankara'nın toplu taşıma araçlarındaki ücret toplama sistemi yenileniyor Ankara'nın toplu taşıma araçlarındaki ücret toplama sistemi yenileniyor Ankara'da her gün on binlerce insan toplu taşıma araçları kullanıyor. EGO Genel Müdürlüğüne bağlı olan bu taşıtlarda aynı kartın geçerli olması ile vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlanıyor. Kolaylık sağlanan bu uygulama son günlerde farklı bir şekilde gündem oldu.
Keçiören Belediyesi Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konseri düzenleyecek Keçiören Belediyesi Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konseri düzenleyecek Başkentte konser programları açıklanmaya devam ediyor. Ankara'da açıklanan konser programları vatandaşların yakın takibinde yer alırken konserlerle ilgili bilgi sahibi olma isteyenler özellikle ücretsiz konserlere ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor. Keçiören Belediyesi de Burak Bulut ve Kurtuluş Konseri düzenleyeceğini açıklarken detaylar da belli oldu.
Pursaklar Belediyesi iş arayanlar ve işverenler arasında köprü vazifesi görmeye devam ediyor Pursaklar Belediyesi iş arayanlar ve işverenler arasında köprü vazifesi görmeye devam ediyor Belediyeler sorumlu oldukları bölgelerde fiziki anlamda çalışmalar sürdürdükleri gibi sosyal çalışmalarda da bulunuyor. Bu noktada insanların sorunlarına çözüm bulmak için farklı yöntemler geliştiriliyor.
Mamak Belediye Başkanı Şahin'den vatandaşa not! Makamımızda değil sokaklarda sizlerle bir aradayız Mamak Belediye Başkanı Şahin'den vatandaşa not! Makamımızda değil sokaklarda sizlerle bir aradayız 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen belediye başkanlarına tebrik ziyaretleri yapılmaya devam ediyor. Belediye başkanlarına yapılan tebrik ziyaretleri kamuoyunun gündeminde yer alırken Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'den açıklama geldi.
Zulme karşı annelerin sesi, Evrensel Bir Bağ olarak annelik etkinliğinde yükseldi Zulme karşı annelerin sesi, Evrensel Bir Bağ olarak annelik etkinliğinde yükseldi Anneler Günü, kutlamaların yapıldığı kadar annelerin yaşadıkları sıkıntı ve acılarında gündeme getirildiği bir zaman olarak biliniyor. Son yıllarda dünya genelinde yaşanan savaş ve olumsuzluklar toplumları olduğu kadar anneleri de olumsuz anlamda etkiliyor.
Ankara’da 10 milyon TL değerinde kaçak tütün operasyonu Ankara’da 10 milyon TL değerinde kaçak tütün operasyonu Kaçakçılıkla mücadele devam ediyor. Başkent Ankara'da kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza atıldı. Kentte kaçakçılığın önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonda piyasa değeri 10 milyon TL olan kaçak tütün ele geçirildiği bildirildi.
Yenimahalle Belediyesi gündüz bakımevi ve kreşleri gösteri düzenleyecek Yenimahalle Belediyesi gündüz bakımevi ve kreşleri gösteri düzenleyecek 19 Mayıs dönemi beraberinde bir çok etkinlik ve programı beraberinde getiriyor. Öğrenciler ve gençler olmak üzere toplumun geniş bir kesimi bugüne özel çalışmalar yapıyor.
Kızılcahamam Belediyesi Millet Bahçesinde engeliler haftası kutlandı Kızılcahamam Belediyesi Millet Bahçesinde engeliler haftası kutlandı Engelliler haftası kapsamında pek çok etkinliğe imza atılıyor. Yurt genelinde kutlanan engelliler haftası programına bu kez Kızılcahamam Belediyesi de dahil oldu.
Ankara'da alacak verecek meselesi ölümle sonuçlandı Ankara'da alacak verecek meselesi ölümle sonuçlandı Etimesgut'ta borç meselesi yüzünden çıkan tartışma giderek büyüdü. Tarafların sakinleşmemesi tartışmanın cinayete dönüşmesine neden oldu.