Elmadağ 19 Mayıs heyecanını ABB Başkanı Yavaş'ın da katılacağı Sevcan Orhan Konseri ile yaşayacak! Elmadağ 19 Mayıs heyecanını ABB Başkanı Yavaş'ın da katılacağı Sevcan Orhan Konseri ile yaşayacak! Elmadağ Belediyesi geçtiğimiz günlerde ilçede bayram heyecanını beraber yaşamak adına konser düzenleneceğini duyurmuştu. Sevilen şarkıcı Sevcan Orhan'ın sahne alacağı konser bu akşam gerçekleştirilecek. ABB Başkanı Yavaş'ta konsere katılım sağlayacak.
Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi her yaş grubuna eğitim veriyor Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi her yaş grubuna eğitim veriyor Mamak Belediyesi tarafından faaliyete geçen Musiki Muallim Mektebi, her yaş grubundan vatandaşı ağırlayarak sanat eğitimleri vermeye devam ediyor. Sanat eğitimlerine devam eden Mamak Belediyesi de nu eğitimlere ilişkin zaman zaman vatandaşları bilgilendirmeyi ihmal etmiyor.
Ankara'da engelli bireyler bir günlüğüne asker oldu Ankara'da engelli bireyler bir günlüğüne asker oldu Engelli bireylerin ve ailelerin mutlu bir an geçirmesi adına her sene yapılan temsili askerlik programı bu senede devam etti. Evlatlarını temsili de olsa askerlik görevi yaparken gören aileler gururlu ve duygusal anlar yaşadı.
Gençlik ateşini yakan Etimesgut Belediyesi Melek Mosso konseri ile kulakların pasını silecek Gençlik ateşini yakan Etimesgut Belediyesi Melek Mosso konseri ile kulakların pasını silecek Başkent Ankara'da 19 Mayıs kapsamında konser programlarına hız verildi. Bugün kentte gerçekleşecek olan konserlerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Etimesgut Belediyesi de Melek Mosso'yu hayranları ile buluşturacak.
ABB vatandaşları uyardı! Mansur Yavaş'ın sesi kullanılarak sahte videolar hazırlanıyor ABB vatandaşları uyardı! Mansur Yavaş'ın sesi kullanılarak sahte videolar hazırlanıyor Son dönemin yükselen teknolojisi yapay zeka çoğu zaman tehlikeli bir hal alabiliyor. İnsanların ses ve görüntülerini birebir taklit eden bu teknoloji toplumu yanlış yönlendirebilecek sonuçlara yol açabiliyor.
Ankara'da 17 Mayıs Cuma Namazı saat kaçta kılınacak? Ankara'da 17 Mayıs Cuma Namazı saat kaçta kılınacak? İslam Alemi Cuma Namazı için araştırmalarına başladı. Ankara'da Cuma Namazının saat kaçta kılınacağı merak edilirken bu saati kaçırmak istemeyenler için detayları derledik.
Altındağ Belediyesi ilçe kadınlarını tiyatro ile buluşturuyor Altındağ Belediyesi ilçe kadınlarını tiyatro ile buluşturuyor Altındağ'da yılın her dönemde vatandaşlar için sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleniyor. Her yaştan insanın faydalanabildiği etkinliklere katılım günden güne artıyor.
Sincan Park için beklenen gün geldi! Resmi açılış Manga konseri ile yapılacak Sincan Park için beklenen gün geldi! Resmi açılış Manga konseri ile yapılacak Sincan'a ve Ankara'ya marka değeri katması beklenen Sincan Park'ta tüm hazırlıklar tamamlandı. Günler öncesinden duyurulan konser ile resmen hizmet vermeye başlayacak alan çevre dostu özellikleri ile dikkat çekiyor.
Beypazarı Belediyesi Engelsiz Atölyesi'nde engeller aşılıyor Beypazarı Belediyesi Engelsiz Atölyesi'nde engeller aşılıyor Beypazarı Belediyesi 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Engelsiz Atölyesi'nde bir dizi etkinlik düzenledi. Beypazarı'nda engeller bir bir aşılmaya devam ederken öğrenciler de atölyedeki eğitimlerini sürdürüyor.
ABB Meclisi mayıs ayında dördüncü oturumunu gerçekleştirdi ABB Meclisi mayıs ayında dördüncü oturumunu gerçekleştirdi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılar mayıs ayında da devam etti. ABB Meclisi Mayıs 2024 toplantısının dördüncü birleşimi tamamladı.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'a Samsun'dan alınan Tür Bayrağı teslim edilecek Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'a Samsun'dan alınan Tür Bayrağı teslim edilecek Keçiören Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlenen organizasyonla Samsun’dan teslim alınan Türk Bayrağı, Başkanı Dr. Özarslan’a teslim edilmek üzere yola çıkacak.
Çankaya Belediye Başkanı Güner "Engelli vatandaşlarımızla yılın her gününde bir arada olacağız" Çankaya Belediye Başkanı Güner "Engelli vatandaşlarımızla yılın her gününde bir arada olacağız" Engelliler haftası nedeniyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel ev sahipliğinde bir program gerçekleştirildi. Söz konusu programa Ankara'nın CHP'li bir çok belediye başkanı katıldı.