Beypazarı'nda çıkan yangında 5 tarihi ev yandı Beypazarı'nda çıkan yangında 5 tarihi ev yandı Kısa sürede büyüyen yangın manevi olarak ilçede ağır yara açtı. Edinilen bilgiye göre yangından etkilenen 5 nizam konağı kullanılamaz hale geldi.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin 19 Mayıs Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin 19 Mayıs Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşu yolunda en önemli adımlardan birisi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkması olmuştu. Daha sonrasında bu özel gün bir Milli Bayram olarak ilan edilmiş ve her yıl dönümünde etkinlikler ile kutlanmaya başlanmıştı. Bu nedenle bir mesaj yayınlayan Başkan Gündüz tüm vatandaşların bayramını tebrik etti.
Ankara'da konser heyecanı devam ediyor! Ankara 18 Mayıs konser takvimi belli oldu Ankara'da konser heyecanı devam ediyor! Ankara 18 Mayıs konser takvimi belli oldu Bahar aylarının gelmesi ve 19 Mayıs heyecanı Ankara'da konserlerin peş peşe yapılmasına neden oldu. Günlere yayılan farklı ilçelerde düzenlenecek konserlerin ilerleyen dönemlerde de sürmesi bekleniyor.
Elmadağ, ABB Başkanı Yavaş'ın katılımıyla Sevcan Orhan Gençlik Konserinde buluştu Elmadağ, ABB Başkanı Yavaş'ın katılımıyla Sevcan Orhan Gençlik Konserinde buluştu Elmadağ Belediyesi tarafından günler öncesinden hazırlıkları yapılan ve vatandaşların davet edildiği Gençlik Konseri yoğun katılımla gerçekleşti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta ilçe vatandaşlarının bu heyecanına ortak oldu.
Ankara'da 19 Mayıs'ta trafiğe kapanacak yollar duyuruldu! Ankara'da 19 Mayıs'ta trafiğe kapanacak yollar duyuruldu! Başkent Ankara 19 Mayıs'ta son dönemin en yoğun günlerinden birisini yaşamaya hazırlanıyor. Bu nedenle bayram kutlamaları esnasında şehir hayatında aksamalar meydana gelmemesi için bir dizi önlem alındı. Bu önlemlerden birisi de bazı yolların geçici olarak araç geçişine kapatılması şeklinde oldu.
Etimesgut, Melek Mosso Konseri ile bayram coşkusunu doyasıya yaşadı! Etimesgut, Melek Mosso Konseri ile bayram coşkusunu doyasıya yaşadı! Etimesgut Belediyesi'nin günler öncesinden duyurduğu 19 Mayıs Gençlik Festivali ünlü sanatçı Melek Mosso'nun verdiği konser ile başladı. On binlerce insanın katıldığı programda vatandaşlar hep bir ağızdan şarkılar söyleyip eğlenceli anlar yaşadı.
Ankara Kahramankazan Belediyesi'nden Tarihçi Sinan Meydan anlatımıyla 19 Mayıs Konferansı Ankara Kahramankazan Belediyesi'nden Tarihçi Sinan Meydan anlatımıyla 19 Mayıs Konferansı Tüm Ankara'da olduğu gibi Kahramankazan Belediyesi'nde de 19 Mayıs coşkusu yaşanırken kutlama etkinlikleri kapsamında yeni konferans duyurusu yapıldı. Tarihçi Sinan Meydan konferans için Kahramankazan'a geliyor!
ABB'den karar çıktı! Beypazarı Belediyesi'ne 2 itfaiye aracı tahsis edildi ABB'den karar çıktı! Beypazarı Belediyesi'ne 2 itfaiye aracı tahsis edildi Günümüzde kent hayatının sebep olduğu olumsuzluklar arasında yangınların çıkma ihtimalinin artması bulunuyor. Nüfusun artması ve şehirlerin büyümesi itfaiye ağının genişlemesi zorunluğunu beraberinde getiriyor.
Keçiören 19 Mayıs'ı gün boyu gerçekleşecek etkinlikler ile kutlayacak Keçiören 19 Mayıs'ı gün boyu gerçekleşecek etkinlikler ile kutlayacak Keçiören Belediyesi ilçede son yılların en görkemli 19 Mayıs Bayramını kutlamaya hazırlanıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayacak etkinlikler gün sonuna kadar sürecek.
Yenimahalle Belediyesinden yangın tatbikatı Yenimahalle Belediyesinden yangın tatbikatı Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verilmeye devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi, son olarak ilçede yangın tatbikatı yaptığını bildirirken tatbikatla ilgili bilgiler de verildi.
EGO Ankara'da toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı tarihi duyurdu EGO Ankara'da toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı tarihi duyurdu EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile beraber kentte toplu taşıma araçlarının 19 Mayıs tarihinde ücretsiz hizmet vereceği duyuruldu. Bu çerçevede yapılan açıklama ile de toplu ulaşım araçlarının kullanımına ilişkin detaylar da belli oldu.
ABB Mamak’ta Gençlik Çocuk ve Aile Danışmalık Merkezini hizmete açtı ABB Mamak’ta Gençlik Çocuk ve Aile Danışmalık Merkezini hizmete açtı Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yatırımlarına devam ediyor. Belediyenin yatırımları devam ederken Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi'nin de Mamak ilçesindeki Mutlu Aile Yaşam Merkezi’nde hizmet vermeye başladığı ifade edildi.