Ücretsiz konserlerin adresi Ankara! 19 Mayıs Ankara'da ücretsiz konser takvimi Ücretsiz konserlerin adresi Ankara! 19 Mayıs Ankara'da ücretsiz konser takvimi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Başkent Ankara'da pek çok etkinliğe imza atılacak. Ankara'da düzenlenecek olan etkinlikler vatandaşlara duyurulmaya devam ederken belediyelerce verilecek olan ücretsiz konser programına ait takvim de belli oldu. 19 Mayıs Pazar günü Ankara'da konser verecek olan sanatçıların listesini Haberankara.com okurları için derledik.
19 Mayıs coşkusunu yaşatacak olan ABB'den Mor ve Ötesi konseri 19 Mayıs coşkusunu yaşatacak olan ABB'den Mor ve Ötesi konseri Ankara'da 19 Mayıs kapsamında konser programlarına hız verildi. Bugün kentte gerçekleşecek olan konserlerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi de coşkulu bir programa imza atacağını kaydetti. Bu çerçevede Mor ve Ötesi konserinin bugün gerçekleşeceği ifade edildi.
19 Mayıs Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi, metro, EGO, Ankaray bedava mı? 19 Mayıs Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi, metro, EGO, Ankaray bedava mı? 19 Mayıs'taki toplu taşıma tarifesi gündemdeki yerini aldı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın gelişiyle birlikte Ankaralılar metro, Ankaray ve otobüslerin bugün ücretsiz olup olmayacağı araştırıyor.
Ankara'nın Güdül ve Gölbaşı ilçelerinde Narkoçelik 17 Operasyonları yapıldı Ankara'nın Güdül ve Gölbaşı ilçelerinde Narkoçelik 17 Operasyonları yapıldı Ülkemizde zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğünce zehir tacirlerine yönelik düzenlenen "Narkoçelik-17" operasyonlarına Ankara'nın Güdül ve Gölbaşı ilçelerinin dahil olduğunu bildirdi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı 19 Mayıs'ı kutladı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı 19 Mayıs'ı kutladı Ankara'nın Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak üzere bir mesaj yayımladı.
ABB Başkanı Yavaş’ın abisi Burdur’da yaptığı kazada hafif yaralandı ABB Başkanı Yavaş’ın abisi Burdur’da yaptığı kazada hafif yaralandı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ağabeyinin trafik kazası yaptığı öğrenildi. Antalya’dan Denizli istikametine seyir halinde olan aracıyla kaza yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın abisinin yaralandığı öğrenildi.
Ankara Polatlı’da elektrik akımına kapılan çiftçi yaşamını yitirdi Ankara Polatlı’da elektrik akımına kapılan çiftçi yaşamını yitirdi Ankara’da tarladaki sulama sisteminin elektrik akımına kapılan çiftçinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Konuyla ilgili detaylar merak edilirken basına yansıyan can kaybı haberine ilişkin ayrıntıları derledik.
ABB'nin Miras Şantiye Gezilerine kayıt alınmaya devam ediyor ABB'nin Miras Şantiye Gezilerine kayıt alınmaya devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı, kentte çalışmaların devam ettiği şantiyelerde vatandaşlar için geziler düzenlemeyi sürdürüyor. Bu çerçevede ABB'nin Miras Şantiye Gezileri için kayıtlar da alınmaya devam ediyor.
Ankara GMK bulvarında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobile çarparak takla attı Ankara GMK bulvarında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobile çarparak takla attı Başkent Ankara'dan çeşitli trafik kazası haberleri gelmeye devam ediyor. Yaralanma ve maddi hasarların meydana geldiği kazalarla ilgili olarak detaylar basına konu olmaya devam ediyor. Bu çerçevede son olarak GMK Bulvarı'nda bir kazanın meydana geldiği öğrenildi.
Nallıhan Belediyesi Ayhan Sümer Kültür Merkezi'nde ücretsiz çay dönemini başlattı Nallıhan Belediyesi Ayhan Sümer Kültür Merkezi'nde ücretsiz çay dönemini başlattı Ankara'da hizmetlerine devam eden belediyelerin çalışmaları yakından takip ediliyor. Belediyelerin faaliyetleri ile ilgili detaylar da kamuoyunun bilgisine sunulmaya devam ediyor. Son olarak Nallıhan Belediyesi, ilçede ücretsiz çay servisi dönemini başlatırken ayrıntıları da duyurdu.
Ankara Gölbaşı'nda Yer6Fest Drift ve Otomobil Festivali başladı Ankara Gölbaşı'nda Yer6Fest Drift ve Otomobil Festivali başladı Otomobil tutkunlarının merakla beklediği Yer6Fest, Ankara'da start verdi. Gölbaşı ilçesinde düzenlenen araba festivallerinden olan "Yer6Fest Drift ve Otomobil Festivali' ile ilgili ayrıntılar merak edilirken detayları Haberankara.com okurları için derledik.
Anadolu Medeniyetleri Müzesi'nde yeni sergi açılışı yapıldı Anadolu Medeniyetleri Müzesi'nde yeni sergi açılışı yapıldı Türkiye'de Müzeler Günü kapsamında pek çok etkinliğe imza atıldı. Söz konusu etkinlikler kapsamında Başkent Ankara'da da bir sergi açılışına imza atıldığı öğrenildi. Söz konusu sergi ile ilgili detaylar açıklanırken Ankaralı sanatseverler için sergi temasını derledik.