Ankara'nın pek çok ilçesinde 19 Mayıs konserlerle kutlandı Ankara'nın pek çok ilçesinde 19 Mayıs konserlerle kutlandı Ankara'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençli ve Spor Bayramı coşkusu yaşandı. Pek çok ilçede konserlerle kutlanan 19 Mayıs, birbirinden renkli anlara sahne oldu.
Altındağ Belediyesinin çalışmalarını tamamladığı Peçenek Mesire Alanı yeniden hizmete girdi Altındağ Belediyesinin çalışmalarını tamamladığı Peçenek Mesire Alanı yeniden hizmete girdi Ankara'nın Altındağ ilçesinde vatandaşların yaz aylarında rahat vakit geçirmesi için bir çok yer bakıma alınmıştı. O yerler arasında olan Peçenek Mesire Alanındaki sürecin tamamlandığı duyuruldu.
Ankara 19 Mayıs'ı on binlerin katıldığı ABB konseri ile kutladı Ankara 19 Mayıs'ı on binlerin katıldığı ABB konseri ile kutladı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 19 Mayıs etkinlikleri bugün sona erdi. Milli duyguların doruklarda yaşandığı konserde ABB Başkanı Mansur Yavaş önemli mesajlar verdi.
Ankara Gölbaşı'nda şarjdayken patlayan telefon sonucu yangın çıktı Ankara Gölbaşı'nda şarjdayken patlayan telefon sonucu yangın çıktı Başkent'te vatandaşları tedirgin eden bir olay yaşandı. Telefon kaynaklı çıkan yangın sonrasında ise evde ağır oluştu.
Kahramankazanlı gençler 19 Mayıs'ta Doğu Demirkol ile eğlendi Kahramankazanlı gençler 19 Mayıs'ta Doğu Demirkol ile eğlendi Kahramankazan ilçesinde günlerdir beklenen gün geldi. Vatandaşlar Kahramankazan Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler ve programlar gençler tarafından da ilgi ile takip edildi.
Pursaklar'da düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerine yoğun katılım Pursaklar'da düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerine yoğun katılım Ankara'nın Pursaklar ilçesi şehrin renkli kutlamalarında sahne olan ilçelerinden oldu. Gün boyu düzenlenen kutlama programlarına ilçe yönetimi ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Ankara'da 2024 yılı otopark ücretleri belli oldu Ankara'da 2024 yılı otopark ücretleri belli oldu Başkent Ankara'da araç sürücüleri günlük hayatta otoparkları sıklıkla tercih ediyor. Bu kapsamda bu bölgeler için ödenecek para miktarını belirleme konusunda belediye meclisinden karar çıktı.
Yenimahalle halkı Gençlik Festivalinde 19 Mayıs'ı kutladı Yenimahalle halkı Gençlik Festivalinde 19 Mayıs'ı kutladı Yenimahalle Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler gençler tarafından ilgi ile karşılandı. Batıkent semtinde düzenlenen program gençlerin bir arada keyifle eğlenmesini sağladı.
Ankaralılar 19 Mayıs'ta Anıtkabir'e akın etti! Ankaralılar 19 Mayıs'ta Anıtkabir'e akın etti! Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs 1919 yılında Samsun'a çıkarak Milli Mücadele ateşini yakmıştı. Bu önemli günün yıl dönümünde Türk gençliği Anıtkabir'de atasını ziyaret ederek saygısını gösterdi.
AKK 19 Mayıs kutlamalarında engelli çocuklara farkındalık oluşturdu AKK 19 Mayıs kutlamalarında engelli çocuklara farkındalık oluşturdu Resmi kamu kurumları olduğu kadar şehrin sosyal hayatına odaklanan kurumlarda 19 Mayıs kapsamında kutlamalar organize etti. Gerçekleşen kutlamalarda toplumsal mesajlar verildi.
Mamaklılar Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç ile gençlik heyecanını doyasıya yaşadı Mamaklılar Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç ile gençlik heyecanını doyasıya yaşadı Ankara'nın Mamak ilçesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında binlerce kişinin katıldığı etkinliklere ev sahibi yaptı. Etkinliklerde gençliğe duyulan güven ve geleceğe umutla bakma mesajları verildi.
Ankara'da yol tartışması büyüdü! Tartıştığı şoförün camını yumrukla tuzla buz etti Ankara'da yol tartışması büyüdü! Tartıştığı şoförün camını yumrukla tuzla buz etti Başkent Ankara'da trafikte yaşanan kavgalar sıklıkla basına konu oluyor. Son olarak Çankaya ilçesinde iki sürücünün tartışması kısa sürede büyürken tartıştığı şoförün camını yumrukla tuzla buz eden şahsın görüntüleri kameralara yansıdı.