Ankara Etimesgut'ta inşaatta çalışan baba ve oğul iş kazası sonucu hayatını kaybetti Ankara Etimesgut'ta inşaatta çalışan baba ve oğul iş kazası sonucu hayatını kaybetti Başkent'ten gelen haber okuyanların içini acıttı. Aynı iş yerinde çalışan bir baba ve oğlu üzerlerine düşen tahta parçasından dolayı vefat etti.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı telefon patlaması sonucu yanan evde incelemelerde bulundu Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı telefon patlaması sonucu yanan evde incelemelerde bulundu Ankara Gölbaşı'nda geçtiğimiz günlerde bir evde yangın çıkmış, söz konusu yangının kaynağı olarak şarj halindeki bir telefon gösterilmişti. İlçenin belediye başkanı Odabaşı, bir telefon yüzünden küle dönen eve giderek aileye geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Ankara Batı Bulvarında su hattı patladı Ankara Batı Bulvarında su hattı patladı Yenimahalle ilçesi Batıkent'te ASKİ'ye bağlı bir su hattının patladığı öğrenildi. Patlamanın etkisiyle alanda bulunan bir iş yerinin sular altında kaldığı bildirildi.
Çubuk Belediyesi üreticilere sebze fidesi dağıtımına başladı Çubuk Belediyesi üreticilere sebze fidesi dağıtımına başladı Belediyelerin çiftçilere verdikleri destekler devam ediyor. Bu çerçevede Çubuk Belediyesinden de üreticilere sebze fidesi desteği için açıklaması geldi. Çubuk Belediyesince ilçedeki üreticilere 1 milyon sebze fidesi dağıtımına başlandığı ifade edildi.
Bodes Müzik Grubu Coşkulu Konseriyle Metod Koleji'ne Renk Kattı Bodes Müzik Grubu Coşkulu Konseriyle Metod Koleji'ne Renk Kattı Bodes, 19 Mayıs coşkusunu Ankara'nın köklü eğitim kurumlarından Metod Koleji'nde gerçekleştirdi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen konser, herkese unutulmaz bir deneyim yaşattı.
Kızılcahamam Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanalları belli oldu Kızılcahamam Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanalları belli oldu Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ödeme tarihleri ile ilgili gelen açıklamaların ardından belediyelerin ödeme kanalları da sorgulanmaya başladı. Vergi yükümlüleri için ödeme tarihleri belli olurken vatandaşlar da ödeme yapacakları kanallarını sorgulamaya başladı. Kızılcahamam Belediyesi de vergi ödemelerinin yapılacağı kanalları ilçedeki vergi yükümlüleri için açıkladı.
Ankara'nın ilk müzik müzesi Musiki Muallim Mektebi kapılarını Mamak'lı öğrenciler için açtı Ankara'nın ilk müzik müzesi Musiki Muallim Mektebi kapılarını Mamak'lı öğrenciler için açtı Ankara'nın Mamak ilçesinde yer alan müze gün içinde her yaştan insanı misafir ediyor. Müzik Müzesini ziyaret eden gençler sanat konusunda daha fazla bilgi sahibi olma fırsatı yakalıyor.
Elmadağ Belediyesi tarafından düzenlenen Çikolata ve Kahve Şenliği yoğun ilgi gördü Elmadağ Belediyesi tarafından düzenlenen Çikolata ve Kahve Şenliği yoğun ilgi gördü Ankara'nın ilçelerinde insanları kaynaştırmak ve ortak noktada buluşturmak adına etkinlikler organize edilmeye devam ediliyor. Söz konusu etkinlikler belirli bir tema altında gerçekleştiriliyor.
Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'deki eğitim programları devam ediyor Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'deki eğitim programları devam ediyor Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve prestij projeleri arasında yer alan Endemik Vadi, öğrenciler için eğitim yuvası olmaya devam ediyor.
Yenimahalle Belediyespor Hentbol Kadınlar Süper Lig play-off final serisinde öne geçti Yenimahalle Belediyespor Hentbol Kadınlar Süper Lig play-off final serisinde öne geçti Yenimahalle Belediyespor, başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Hentbol Kadınlar Süper Lig play-off final maçında boy gösteren Yenimahalle Belediyespor, seride öne geçerek yeni bir başarıya daha imza attı.
Altındağ Belediyesi Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nin ücretsiz giriş günlerinde vatandaştan yoğun ilgi Altındağ Belediyesi Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nin ücretsiz giriş günlerinde vatandaştan yoğun ilgi Ülkemizde kutlanan Müzeler Haftası dolayısıyla Altındağ Belediyesinden ücretsiz müze girişi açıklaması gelmişti. Altındağ Belediyesi tarafından restore edilerek müze haline getirilen Ulucanlar Cezaevi Müzesi, Müzeler Haftası’nda ücretsiz olarak ziyarete açılırken 2 gün boyunca yoğun ilginin oluştuğu ifade edildi.
Mamak Belediyesi 19 Mayıs meşalesini Mamak’ta yaktı Mamak Belediyesi 19 Mayıs meşalesini Mamak’ta yaktı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Ankara'daki belediyelerce çeşitli etkinliklerle kutlandı. Mamak’ta da yapılan etkinliklerin ilk adresi, Mamak Belediyesi Hizmet Binası oldu. Ardından Mamak Belediyesince Tuzçuçayır Meydanı’na kadar meşaleli yürüyüş düzenlendi.