Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı: Mogan Gölünü eski görüntüsüne kavuşturacağız Gölbaşı Belediyesinden Mogan Gölünde temizlik atağı Gölbaşı'nın en bilindik yerlerinden olan Mogan Gölü'ndeki kirlenme ile ilgili belediye yönetimi bir süre önce harekete geçmişti. Gölün, Sukesen Deresi'nin birleştiği noktadaki atıkları temizlemek için çalışmalar devam ediyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine 600 TL et desteği! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine 600 TL et desteği! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 212 bin 31 aileye 28. kez et desteği olarak 600 TL ödeme yapıldığını duyurdu. Toplamda 127 milyon 218 bin 600 liralık ödeme kartlara yatırıldı.
Etimesgut Belediyesi'nden meme kanseri sempozyumu Etimesgut Belediyesi'nden meme kanseri sempozyumu Dünyada görülme sıklığı her geçen gün artan ve Türkiye'de de en fazla ölüme sebep olan kanser türleri arasında yer alan meme kanseri hakkında Etimesgut Belediyesi meme kanseri sempozyumu düzenledi.
Mamak Belediyesi'nden Ankara’nın Başkent Oluşunun 101. yılına özel fotoğraf sergisi Mamak Belediyesi'nden Ankara’nın Başkent Oluşunun 101. yılına özel fotoğraf sergisi Ankara'nın başkent oluşunun 101. yılı için farklı etkinlikler düzenlenmeye devam ederken bunlardan birini de Mamak Belediyesi açıkladı. Düzenlenen etkinlikte
Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Merkezi’nde öğrencileri ağırladı Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Merkezi’nde öğrencileri ağırladı Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi bugün öğrencileri ağırladı.
16 gündür aralıksız hapşıran kadının tedavisi Ankara'da sürüyor! 16 gündür aralıksız hapşıran kadının tedavisi Ankara'da sürüyor! Batman'da geçirdiği hapşırma nöbeti nedeniyle Ankara'ya sevk edilen 24 yaşındaki 2 çocuk annesi kadının son sağlık durumu açıklandı. Genç kadının hapşırma nöbetinin sürdüğü belirtildi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş duyurdu: Genç Akademi Çayyolu açıldı ABB Başkanı Mansur Yavaş duyurdu: Genç Akademi Çayyolu açıldı Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni merkezler inşa ederek hizmete açmaya devam ederken bunlardan biri daha hizmete alındı. Sıhhiye'den sonra yeni merkez Çayyolu'nda hizmete alındı.
Ankara'da araç duvara çarptı: 1'i ağır 2 yaralı Ankara'da araç duvara çarptı: 1'i ağır 2 yaralı Ankara Haymana'da meydana gelen trafik kazasında pikap araç duvara çarptı. Yaşanan kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
Altındağ Belediyesi'nden kadınlara kariyer desteği Altındağ Belediyesi'nden kadınlara kariyer desteği Altındağlı kadınların meslek ve iş sahibi olmasını sağlamak adına Altındağ Belediyesi girişimlerine devam ederken İş Kulübü eğitim programının beklenen ilk toplantısı yapıldı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı: Vatandaşımızın hakkını korumakla görevliyim Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı'ndan personelde liyakat sözleri Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı belediye meclisinde yaptığı konuşmada belediye personellerinin durumu ile ilgili konuştu. Başkan Odabaşı çalışmayan, ve yattığı yerden para kazanmak isteyen personellere karşı tavrının net olduğunu ifade etti.
Ankara Ayaş Belediyesi’nden işçi ve mühendis alım duyurusu! Ankara Ayaş Belediyesi’nden işçi ve mühendis alım duyurusu! Ayaş Belediyesi İŞKUR üzerinden yayımladığı son ilanda beden işçisi ve mühendis alımı yapacağını duyurdu. Yapılacak ola personel alımında alımların belirsiz süreli olacağı aktarıldı. 4 Ekim’de başlayan başvurular 7 Ekim’e kadar devam edecek.
Ankara Emniyet Müdürlüğü 5 Ekim'de trafiğe kapalı yolları duyurdu! Ankara Emniyet Müdürlüğü 5 Ekim'de trafiğe kapalı yolları duyurdu! Ankara Emniyet Müdürlüğü 5 Ekim 2024 tarihinde Ankara'da bazı yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı. Ankara'da trafiğe kapalı yollar ve saatleri belli oldu.