Mamak Belediyesi akademisyenler ile öğrencileri bir araya getirmeye devam ediyor Mamak Belediyesi akademisyenler ile öğrencileri bir araya getirmeye devam ediyor Mamak'ta öğrencilerin okul hayatı sonrası için yol haritalarını belirlemeleri adına çeşitli programlar düzenleniyor. Söz konusu programlarda öğrencilerin merak ettiği sorularına yanıt bulması sağlanıyor.
Ankara Gölbaşı'nda ortaokul öğrencilerinin kesici aletli kavgası kanlı bitti! Ankara Gölbaşı'nda ortaokul öğrencilerinin kesici aletli kavgası kanlı bitti! Yaşanan hayret verici olayın adresi Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Öğrenciler arasında yaşanan tartışma az kalsın bir çocuğun hayatını karartıyordu.
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ihtiyaç sahibi çocukların eğitimi için tiyatro gösterisi yapacak Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ihtiyaç sahibi çocukların eğitimi için tiyatro gösterisi yapacak Ünlü tiyatro sanatçısı ve oyuncusu Erdal Beşikçioğlu Etimesgut Belediye Başkan olduktan sonrasında da sanat hayatına devam ediyor. Başkan Beşikçioğlu ünlü oyunları Bir Delinin Hatıra Defteri ve Fahrenheit 451 oyunlarını maddi beklenti olmadan sahneleyecek.
ABB Başkanı Yavaş en beğenilen siyasiler arasında ilk sırada yer aldı ABB Başkanı Yavaş en beğenilen siyasiler arasında ilk sırada yer aldı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandıktan zaferle çıktığı gibi anketlerde de ilk sırada yer alamaya devam ediyor. Konu ile ilgili Metropoll şirketi tarafından yapılan bir anket Yavaş'ın arkasındaki desteği gözler önüne serdi.
Javsu'dan Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu'na ziyaret Javsu'dan Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu'na ziyaret Kızılcahamam'dan çıkan suyu ülke genelinde vatandaşlar ile buluşturan Javsu'nun yönetiminden ilçe genelinde kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretler sürüyor. Javsu heyetinin bu kapsamda son durağı Kızılcahamam Kaymakamlığı oldu.
Ankara'da üzerlerine inşaat kalıbı düşen baba ve oğul toprağa verildi Ankara'da üzerlerine inşaat kalıbı düşen baba ve oğul toprağa verildi Etimesgut ilçesinde dün acı bir kaza yaşanmış, vinçten kopan bir kalıbın altında 2 kişi hayatını kaybetmişti. Kazada vefat edenlerin baba oğul olması acıyı daha da artırmıştı.
Keçiörenli gençler taleplerini belediye meclisinde dile getirdi Keçiörenli gençler taleplerini belediye meclisinde dile getirdi Keçiören Belediyesi tarafından gençlerin sorunlarına daha yakından bakmak ve onlara duyulan güveni göstermek adına önemli bir etkinlik düzenlendi. Keçiören ilçesinin yönetildiği belediye meclisinde gençlere özel bir oturum gerçekleştirildi.
Pursaklar Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor Pursaklar Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor Pursaklar ilçesinde yollarda vatandaşların rahat ve konforlu ulaşım sağlayabilmesi adına tahrip olmuş yolları yenileme çalışmaları devam ediyor. Devam eden çalışmalar kapsamında yollarda asfalt dökme ve parke taşı döşeme gibi hizmetlerde bulunuluyor.
Ankara gök gürültülü sağanak yağışlı günlere geri dönecek! Ankara gök gürültülü sağanak yağışlı günlere geri dönecek! Ankara'nın özellikle Nisan ayının sonlarında ve Mayıs ayının başında yaşadığı olumsuz hava koşullarından sonra şehirde havalar mevsim normallerine dönmüştü. Günlerce süren ve vatandaşlara çok zor anlar yaşatan yağmurlardan sonra yeni yağmurlu günlerin gelmesinin beklenildiği öğrenildi.
Etimesgut Belediyesi Halk günü buluşmaları ile vatandaşların sorunlarına çözümler buluyor Etimesgut Belediyesi Halk günü buluşmaları ile vatandaşların sorunlarına çözümler buluyor Ankara'nın nüfusu kalabalık ilçelerinden Etimesgut'ta yeni yönetim ilçe sakinleri için önemli bir programı hayata geçirdi. Etimesgut'lular normal zamana ek olarak halk gününde de sorunlarını çözüme kavuşturuyor.
Sincan Park'a büyük ilgi! Hafta sonu 500 bin kişi geldi Sincan Park'a büyük ilgi! Hafta sonu 500 bin kişi geldi Sincanlıların merakla beklediği Sincan Park resmen kapılarını açmıştı. 18 Mayıs'ta düzenlenen Manga konseri ile resmi açılışı gerçekleştirilen alana gösterilen ilgi rakamlarla da gözler önüne serildi.
Ankara'dan Çankırı'ya giden Turistik Tuz Ekspresi ilk seferini tamamladı Ankara'dan Çankırı'ya giden Turistik Tuz Ekspresi ilk seferini tamamladı Türkiye'nin demiryolu ağını genişletme hamlesi işin turizm boyutunu da arttırdı. Vatandaşların gösterdiği ilgi sonrasında ülkenin farklı şehirlerine düzenlenen gezi seferlerine bir yenisi eklendi.