Mamak Belediyesi'nden Müzeler Haftasına özel söyleşi programı Mamak Belediyesi'nden Müzeler Haftasına özel söyleşi programı Müzeler Haftası dolayısıyla Başkent Ankara'da birbirinden farklı pek çok programa imza atılıyor. Bu çerçevede Mamak Belediyesi de haftanın önemine ithafen bir söyleşi programı düzenledi.
Kahramankazan Belediyesi Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nun ev sahipliğinde anlamlı etkinlik Kahramankazan Belediyesi Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nun ev sahipliğinde anlamlı etkinlik Kahramankazan Belediyesi birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nun ev sahipliğinde çeşitli programlar düzenlenirken bu kez El Sanatları Sergisi ve Kermes etkinliği gerçekleştirildi.
Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası'nda Altındağlı judocular şampiyon oldu Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası'nda Altındağlı judocular şampiyon oldu Altındağ Belediyesi Spor Kulübü'nün judocuları, Kırıkkale'de düzenlenen "Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası" kapsamında kazandıkları madalyalarla müsabakaların yıldızı oldu.
Çankaya Belediyesine bağlı hayvan barınağına üniversite öğrencilerinden ziyaret Çankaya Belediyesine bağlı hayvan barınağına üniversite öğrencilerinden ziyaret Çankaya Belediyesinin Mühye’de yer alan Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde sokak hayvanları ağırlanmaya devam ediyor. Çankaya Belediyesine bağlı merkeze bu kez üniversite öğrencileri bir ziyaret gerçekleştirdi.
Pursaklar Belediyesi Fen İşleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğü güçlerini birleştiriyor Pursaklar Belediyesi Fen İşleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğü güçlerini birleştiriyor Pursaklar Belediyesi ilçeye yeni yatırımlar kazandırmak ve ilçenin değerini artıracak çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün etkin ve verimli bir şekilde çalışabilmeleri için iki müdürlüğü bir araya getirdiklerini açıkladı.
ABB'den Ulus'a iki yeni yatırım! Ulus Kültür Merkezi ve Kapalı Çarşı Dolmuş Duraklarında çalışmalar sürüyor ABB'den Ulus'a iki yeni yatırım! Ulus Kültür Merkezi ve Kapalı Çarşı Dolmuş Duraklarında çalışmalar sürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente değer kazandıracak projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. ABB tarafından hayata geçirilen projelerle ilgili bilgiler kamuoyunun gündeminde yer alırken Ulus’a değer katacak projelere devam ediliyor. ABB tarafından yapılan açıklama ile Ulus'a iki yeni projenin daha kazandırılacağı ifade edildi.
Altındağ Belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme kanallarını açıkladı Altındağ Belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme kanallarını açıkladı Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödemeleri mayıs ayının son günleri ile beraber vergi mükellefleri için gündeminde yer almaya başladı. Mayıs ayında ödenmesi gereken vergilere ilişkin belediyelerden açıklama gelmeye devam ederken Altındağ Belediyesi de bir hatırlatmada bulunarak ödeme kanallarını açıkladı.
Mamak Belediyesi ibadethanelerde temizlik çalışmaları yapıyor Mamak Belediyesi ibadethanelerde temizlik çalışmaları yapıyor Mamak Belediyesi ilçe genelindeki ibadethanelerde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İbadethanelerin temizliği için oluşturulan ekipler camii ve cemevlerinde temizlik çalışmalarına devam ediyor.
Keçiören Belediyesi mesire alanlarını yaz dönemine hazırladı Keçiören Belediyesi mesire alanlarını yaz dönemine hazırladı Keçiören Belediyesince Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanı, yapılan tadilat ve yenileme çalışmalarının ardından yaz sezonuna hazırlandı.
Ankara Çankaya'da manava giren şahıslar meyve ve sebze çaldılar Ankara Çankaya'da manava giren şahıslar meyve ve sebze çaldılar Başkent Ankara'da çeşitli hırsızlık olayları yaşanıyor. Son olarak Çankaya ilçesinde manava giren hırsızların meyve ve sebze çaldığı anlar da anbean kameralara yansıdı.
Ankara’da EGO otobüs şoförü ile yolcu arasında kavga çıktı Ankara’da EGO otobüs şoförü ile yolcu arasında kavga çıktı Başkent Ankara'da zaman zaman kavga haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak EGO otobüs şoförü ile bir yolcu arasında hakaret nedeniyle kavga çıktığı öğrenildi.
Elmadağ Belediyesi ücretsiz tiyatro gösterisi düzenleyeceğini duyurdu Elmadağ Belediyesi ücretsiz tiyatro gösterisi düzenleyeceğini duyurdu Elmadağ ilçesinde vatandaşları kültür sanat etkinliklerine teşvik etme adına bir paylaşım geldi. Belediye yaptığı açıklama ile Ferhat ile Şirin Tiyatro oyunun ilçede sahneleneceğini duyurdu.