Çubuk’ta bahar şenliği etkinlikleri yapıldı Çubuk’ta bahar şenliği etkinlikleri yapıldı Çubuk’taki Şehit Selahattin Şişman İlk ve Ortaokulu’nda bahar şenliği etkinlikleri yapıldı.
ABB'nin hazırladığı ders çalışma istasyonları öğrencileri bekliyor ABB'nin hazırladığı ders çalışma istasyonları öğrencileri bekliyor Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştıran farklı proje ve programları içeren adımlar atılıyor. Yapılan çalışmalar ile gençlerin sağlıklı bir ders çalışma ortamına sahip olması hedefleniyor.
Sincan Belediyesi geleneksel toplu sünnet kayıtlarının başladığını açıkladı Sincan Belediyesi geleneksel toplu sünnet kayıtlarının başladığını açıkladı Sincan'da uzun yıllardır devam eden ihtiyaç sahibi ailelerinin evlatlarını sünnet ettirme uygulaması bu yılda devam edecek. Konu ile ilgili duyuru Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan geldi.
Kahramankazan Belediyesi Türk Mutfağı haftasında vatandaşları yöresel lezzetler ile buluşturdu Kahramankazan Belediyesi Türk Mutfağı haftasında vatandaşları yöresel lezzetler ile buluşturdu Ankara'nın Başkent Millet Bahçesinde yemek kültürünün tanıtıldığı etkinliklere katılım sürüyor. Vatandaşlar ilçelerin yemeklerini yakından tanıma ve tatma fırsatı yakalıyor.
YENİMEK Kültür ve Sanat Festivali kapılarını açıyor YENİMEK Kültür ve Sanat Festivali kapılarını açıyor Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yapılan kültür ve sanat faaliyetlerine bir yenisinin daha ekleneceği öğrenildi. Konu ile ilgili konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yarın başlayacak olan festivale dair bilgiler verdi.
Yenimahalle Belediyesi Geleneksel Satranç Turnuvası’na ev sahipliği yaptı Yenimahalle Belediyesi Geleneksel Satranç Turnuvası’na ev sahipliği yaptı Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki eğitim programlarına devam ederken YENİMEK aracılığı ile pek çok alanda kursiyerleri ağırlıyor. Bu çerçevede Yenimahalle Belediyesinin Geleneksel Satranç Turnuvası’na ev sahipliği yaptığı öğrenildi.
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu vatandaşlarla artık makamda değil sahada buluşacak Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu vatandaşlarla artık makamda değil sahada buluşacak 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen belediye başkanlarına tebrik ziyaretleri son bulmuyor. Belediye başkanlarına yapılan tebrik ziyaretleri kamuoyunun gündeminde yer alırken Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan açıklama geldi.
Polatlı Belediyesi Gordion’un Çobanları belgeselinin Atina'da yayınlanacağını duyurdu Polatlı Belediyesi Gordion’un Çobanları belgeselinin Atina'da yayınlanacağını duyurdu Polatlı Belediyesi, “Gordion’un Çobanları” belgeselinin finale kaldığı Atina AGON Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluştuğunu müjdeledi. Belgeselin Atina'da yayına girmesinden mutluluk duyan Polatlı Belediyesinden açıklama geldi.
Keçiören Belediyesi sinek, larva ve haşere ile mücadele çalışmalarına başladı Keçiören Belediyesi sinek, larva ve haşere ile mücadele çalışmalarına başladı Havaların ısınması ile beraber belediyeler tarafından haşerelerle mücadele dönemi de başladı. Sinek, larva ve haşere ile mücadele çalışmalarına başlayan Keçiören Belediyesi de ilçe halkının sağlığı ve huzuru için çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini açıkladı.
Sincan Belediyesi Türk Mutfağı Haftası’ndaki yerini aldı Sincan Belediyesi Türk Mutfağı Haftası’ndaki yerini aldı Başkent Ankara'da Türk Mutfağı Haftası başladı. Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Sincan Belediyesi de stant açarken Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan açıklama geldi.
Güdül Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor Güdül Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor Ankara'daki ilçe belediyeleri vatandaşları bilgilendirmek üzere başlattığı çalışmalara ilişkin bilgiler vermeye devam ediyor. Güdül Belediyesi de temizlik çalışmalarına devam ettiğine ilişkin açıklama yaparken çevre düzenlemesine de devam ettiklerini bildirdi.
Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevleri öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret etti Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevleri öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret etti Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevlerinde eğitim gören 6 yaş grubu çocuklar, Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı.