ABB KPSS Genel Tekrar Kampı ücretli mi, nerede yapılıyor, nasıl gidilir? ABB KPSS Genel Tekrar Kampı ücretli mi, nerede yapılıyor, nasıl gidilir? Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından önümüzdeki aylarda gerçekleşecek KPSS sınavı için bir tekrar etkinliği düzenleneceği açıklanmıştı. Sınava günler kala öğrencilerin kaçırmak istemediği bu fırsat ile ilgili detaylı bilgiler araştırılmaya başlandı.
Ankara'da sürekli kaza yapılan kavşak vatandaşlara korku dolu anlar yaşatıyor Ankara'da sürekli kaza yapılan kavşak vatandaşlara korku dolu anlar yaşatıyor Gün içinde Ankara'da çok sayıda araba kazası meydana geliyor. Bir çok kaza ihmal ve dikkatsizlikten meydana gelirken Yenimahalle ilçesindeki bu noktada yaşananlar diğer noktalardan biraz daha farklı bir özellik taşıyor.
Sincan Belediyesi Gastro Sincan ekibi ilçe mutfağını Türk Mutfağı Haftasında tanımaya devam ediyor Sincan Belediyesi Gastro Sincan ekibi ilçe mutfağını Türk Mutfağı Haftasında tanımaya devam ediyor Türkiye'nin dünyaya nam salan zengin yemek kültürü ülke genelinde düzenlenen etkinlikler ile vatandaşlarla buluşuyor. 81 ilde de gerçekleştirilen programlar insanların ziyafet dolu anlar yaşamasına neden oluyor.
Mamak Belediyesi Mahallemde Hayat Var yaz konserlerinin başlayacağını duyurdu Mamak Belediyesi Mahallemde Hayat Var yaz konserlerinin başlayacağını duyurdu Ankara'nın Mamak ilçesinde belediye yönetimi sanat ve kültürel etkinlik dolu bir dönem geçirmek için kolları sıvadı. Mamak Belediyesi ilerleyen haftaların etkinlik ve program dolu geçeceğinin sinyallerini verdi.
Ankara'da miting dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak Ankara'da miting dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak Günlerdir gerçekleştirilmesi merakla beklenen Büyük Emekli Mitingi ile ilgili emniyet birimleri de hazırlıklarını sürdürüyor. Şehir hayatının miting boyunca aksamaması ve istenmeyen olaylar yaşanmaması adına bir dizi önlem alındı.
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu Çok az bir zaman kalan Kurban Bayramı kapsamında vatandaşlar kurban alımı işlemlerine devam ediyor. Bu kapsamda bu konuda farkındalık oluşturmak ve işin manevi boyutuna dikkat çekmek adına Başkan Çırpanoğlu kurbanını Türk Diyanet Vakfı'na bağışladı.
Kahramankazan Belediyesi hibe destekli sebze fidesi dağıtımına başlıyor Kahramankazan Belediyesi hibe destekli sebze fidesi dağıtımına başlıyor Ankara'da çiftçileri kalkındırma adına peş peşe önemli atılımlar gerçekleştiriliyor. Yerel yönetimlerin yaptığı hamleler ile ilçe ve il tarımının daha üst noktalara taşınması hedefleniyor.
Ankara Kent Konseyi’nden yerel seçimleri kazanmış belediye başkanlarına ziyaret Ankara Kent Konseyi’nden yerel seçimleri kazanmış belediye başkanlarına ziyaret Ankara Kent Konseyi, yerel seçimlerde başarı gösteren üç ilçenin belediye başkanlarını makamlarında ziyaret etti. Konsey başkanlara yeni dönemdeki çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
ABB Başkanı Yavaş Kayseri'de konuştu "Eşit hizmet eden kazanır" ABB Başkanı Yavaş Kayseri'de konuştu "Eşit hizmet eden kazanır" 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bazı yerlerde seçimin tekrarlanması kararı alınmıştı. O yerler arasında olan Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde CHP Adayı Deniz Yağan'ın yaptığı mitinge katılanlar arasında Mansur Yavaş'ta yer aldı.
ABB “Metroyu su bastı” haberlerini yalanladı ABB “Metroyu su bastı” haberlerini yalanladı ABB, “Söğütözü Metrosu’nu su bastı” şeklindeki çıkan haberlere yönelik açıklama yaptı. Belediye metronun güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı.
Mamak Belediyesi ekipleri rögar kapaklarında oluşan sızıntıyı gidermeye çalışıyor Mamak Belediyesi ekipleri rögar kapaklarında oluşan sızıntıyı gidermeye çalışıyor Mamak’ın bir mahallesindeki rögar kapaklarında, altyapı problemlerinden kaynaklı sızıntılar yaşanıyor. Belediyenin ekipleri rögar kapaklarındaki sızıntıyı gidermeye çalışıyor.
Ankara'da 2 çocuk selden sıkıştıkları yerden vatandaşların yardımı ile kurtarıldı Ankara'da 2 çocuk selden sıkıştıkları yerden vatandaşların yardımı ile kurtarıldı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde aniden bastıran yağış korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yağmurdan dolayı sele kapılan iki küçük çocuğun başına gelenler ise kameralar tarafından an be an kaydedildi.