Keçiören Belediyesi gençler için yaz spor okulu açılacağını duyurdu Keçiören Belediyesi gençler için yaz spor okulu açılacağını duyurdu Ankara'nın Keçiören ilçesinde vatandaşları spor ile buluşturma çalışmaları sürüyor. Her yaştan insanın kendini geliştirmesini isteyen Keçiören Belediyesi hayata geçecek yeni program hakkında bilgiler verdi.
Büyük Ankara Mitingi nerede, saat kaçta yapılacak? CHP Emekli Mitingi Tandoğan meydanına nasıl gidiliyor Büyük Ankara Mitingi nerede, saat kaçta yapılacak? CHP Emekli Mitingi Tandoğan meydanına nasıl gidiliyor Türkiye bugün yakın dönemin en büyük emekli temalı mitingini yaşamaya hazırlanıyor. CHP'nin organizasyon ettiği bu mitinge katılmak isteyen vatandaşlar ise alana nasıl gideceğini araştırıyor.
Haymana'da Hıdırellez şenlik havasında kutlandı Haymana'da Hıdırellez şenlik havasında kutlandı Haymana’da, belediyenin düzenlediği bir Hıdırellez programı yapıldı. Programda, Hıdırellez şenlik havasındaki etkinliklerle kutlandı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan başıboş sokak köpekleri açıklaması ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan başıboş sokak köpekleri açıklaması ABB Başkanı Mansur Yavaş son günlerde sıklıkla konuşulan ve toplanıp uyutulmaları dile getirilen başıboş sokak hayvanları ile ilgili yaptığı açıklaması yeniden gündem oldu. Başkan Yavaş hayvanseverlerinde elini taşın altına koyması gerektiğini söylemişti.
Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki bir taksi durağında silahlı saldırı yaşandı Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki bir taksi durağında silahlı saldırı yaşandı Ankara’nın Yenimahallle ilçesindeki bir taksi durağında silahlı saldırı yaşandı. Saldırıda 1 kişi yaralandı.
Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yeni iş yerlerini ziyaret etti Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yeni iş yerlerini ziyaret etti Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yeni açılan bir kuyumcu dükkanını ziyaret etti. Demirtaş, iş yeri sahibine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ankara'da hayvan tartışması faciaya dönüştü! Ağır yaralılar var Ankara'da hayvan tartışması faciaya dönüştü! Ağır yaralılar var Son günlerde sıkça dile getirilen hayvanlar konusu bir kez daha büyük bir olaya neden oldu. Söz konusu olay Polatlı ilçesinde gerçekleşti.
Nallıhan Belediyesi ilçe mutfağını Ankara Millet Bahçesinde tanıtıyor Nallıhan Belediyesi ilçe mutfağını Ankara Millet Bahçesinde tanıtıyor Ankara'nın ilçeleri son günlerde önemli bir tanıtım sürecinden geçiyor. Tüm Türkiye genelinde devam eden Türk Mutfağı Haftası kapsamında Nallıhan Belediyesi'de ilçenin zengin kültürünü tanıtmak için harekete geçti.
Ankara Mamak ve Sincan'ı sağanak yağış vurdu! Ankara Mamak ve Sincan'ı sağanak yağış vurdu! Başkentte gün içinde yaşanan yağış bir kez daha vatandaşları istemedikleri anlar ile baş başa bıraktı. Özellikle Mamak ve Sincan ilçelerinde yoğun bir şekilde yaşanan yağış sonrasında sokaklar göle döndü.
Pursaklar Belediyesinden vatandaşlara vergi ödemelerinde yapay zeka yardımı Pursaklar Belediyesinden vatandaşlara vergi ödemelerinde yapay zeka yardımı Son günlerde ilçe belediyelerine yoğun bir tahsilat süreci yaşanıyor. Vergi ödemeleri için son günlerin yaklaşmasından dolayı vatandaşlar bağlı bulundukları belediyeden ödeme işlemlerini gerçekleştiriyor.
Çamlıdere Belediyesinden vatandaşlara Emlak vergisi ödemesi çağrısı Çamlıdere Belediyesinden vatandaşlara Emlak vergisi ödemesi çağrısı Günlük hayatta vatandaşlar cep telefonu uygulamaları aracılığıyla bir çok işlemi kısa bir sürede gerçekleştirebiliyor. Bu işlemlerin arasında yer alan Emlak Vergisi ile ilgili belediyeden tarafından önemli bir bilgilendirme yapıldı.
Ankara Valiliği beklenen sağanak yağışa karşı uyarı açıklaması yaptı Ankara Valiliği beklenen sağanak yağışa karşı uyarı açıklaması yaptı Ankara genelinde son günlerde bir kez daha şiddetlenen yağışlar uyarıları da beraberinde getirdi. Valilik tarafından yapılan duyuruda vatandaşların ani olumsuzluklara karşı teyakkuzda olması istendi.