Kahramankazan Belediyesi çiftçilere yüz binlerce sebze fidesi dağıtımı yapacak Kahramankazan Belediyesi çiftçilere yüz binlerce sebze fidesi dağıtımı yapacak Çiftçilere tohum ekim dönemlerinin yaklaşmasından dolayı büyük bir destek daha geliyor. Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili bir duyuru yapan Kahramankazan Belediyesi bugün itibariyle sebze fidesi dağıtımı yapmaya başlıyor.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinde yer aldı Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinde yer aldı Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, bugün sonuncu günü olan Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinde yer aldı.
ABB ASKİ Dijital değişim sürecini başlattı ABB ASKİ Dijital değişim sürecini başlattı Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak çalışmalarını sürdüren ve şehrin su ile altyapı sistemlerden sorumlu olan ASKİ kendini yeniliyor. Günümüz teknolojik imkanlarından yararlanılarak daha iyi hizmet vermesi amaçlanan ASKİ için imzalar atıldı.
Şampiyonluk coşkusu Ankara sokaklarında yaşandı Şampiyonluk coşkusu Ankara sokaklarında yaşandı Trendyol Süper Lig'de sezonun kazananının belirlenmesi ile birlikte taraftarlar sokaklara aktı. Geç saatlere kadar sokaklarda olan taraftarlar şarkı ve marşlarla beraber Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladılar.
Pursaklar Belediyesi sokaklarda kötü kokuyu engelliyor Pursaklar Belediyesi sokaklarda kötü kokuyu engelliyor Pursaklar'da belediye ekipleri günün her anında ilçedeki sorunları gidermek adına sahada yer alıyor. Ekipler sadece çöpleri toplamakla kalmıyor aynı zamanda çöp konteynırlarını temiz tutarak çevre sağlığını da koruyor.
Türkiye’nin ilk dijital köyü Güdül’deki Boyalı Mahallesi seçildi Türkiye’nin ilk dijital köyü Güdül’deki Boyalı Mahallesi seçildi Güdül’ün Boyalı Mahallesi, ortak yürütülen bir proje kapsamında Türkiye’nin ilk dijital köyü olarak seçildi.
Ankara için gece saatlerinden itibaren sağanak yağış uyarısı yapıldı Ankara için gece saatlerinden itibaren sağanak yağış uyarısı yapıldı Başkent Ankara Mayıs ayının büyük bir kısmında yağışlara sahne oldu. Neredeyse her yağışta şehrin bir çok yerinin sular altında kaldığı Ankara'da gelen her uyarı insanların daha fazla dikkatini çekmeye başladı.
Çamlıdere Belediye Başkanı Ceylan Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldı Çamlıdere Belediye Başkanı Ceylan Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldı Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşen Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinlikleri ’ne katıldı.
Etimesgut Belediyesi emlak vergisi nereden, nasıl ödenir? Emlak vergisi online ödeme hizmeti Etimesgut Belediyesi emlak vergisi nereden, nasıl ödenir? Emlak vergisi online ödeme hizmeti Ülkemizde bazı vatandaşların sahip oldukları mal varlıklarından yapması getirmesi gereken ödemeler bulunuyor. Bir vatandaşlık görevi olan bu ödemelerin içinde belediyeler tarafından tahsil edilen işlemlerde yer alıyor.
Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı’na CHP Ankara Milletvekili’nden ziyaret Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı’na CHP Ankara Milletvekili’nden ziyaret Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı, CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl makamında ziyaret etti.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan yoğun ilaçlama mesajı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan yoğun ilaçlama mesajı Ankara'nın Sincan ilçesinde insan sağlığını etkileyen haşerelere karşı yoğun bir ilaçlama politikası güdülüyor. Belediyenin sahip olduğu teknolojik imkanlar ile bir kişinin ulaşamayacağı noktalar bile ilaçlanıyor.
Beypazarı’ndaki Gaz Lambası Müzesi ziyaretçilerini bekliyor Beypazarı’ndaki Gaz Lambası Müzesi ziyaretçilerini bekliyor Türkiye’nin ilk gaz lambası müzesi olan Beypazarı Gaz Lambası Müzesi, ziyaretçilerini bekliyor. Müzede, 1400 parçadan oluşan geniş bir gaz lambası koleksiyonu yer alıyor.