Ankara Etimesgut'taki iki kadının kavgası ile ilgili soruşturma başlatıldı Ankara Etimesgut'taki iki kadının kavgası ile ilgili soruşturma başlatıldı Türkiye'nin gündemine oturan kadınların kavgası sosyal medyada da gündem oldu. Komşusu tarafından saldırıya uğrayan kadın kendisinin karşı tarafa bir şey demediği halde kendisine saldırdığını ifade etmişti.
Altındağ Belediyesi sporcuları kazandığı madalyalarla ilçenin adını duyurmaya devam ediyor Altındağ Belediyesi sporcuları kazandığı madalyalarla ilçenin adını duyurmaya devam ediyor Ankara'nın Altındağ ilçesinde spor ve sporcuya yapılan yatırımlar olumlu şekilde geri dönüş sağlamaya devam ediyor. Uzman antrenörler eşliğinde sınavlara hazırlanan sporcular turnuvalardan madalya ile dönmeye devam ediyor.
Keçiören Belediyesi ihaleler için canlı yayın yapacak Keçiören Belediyesi ihaleler için canlı yayın yapacak Keçiören Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan ihaleleri artık canlı yayınlarla vatandaşlarla da paylaşacaklarını söyledi.
ABB şehirdeki UNESCO Dünya Mirasındaki eserler için gezi düzenleyecek ABB şehirdeki UNESCO Dünya Mirasındaki eserler için gezi düzenleyecek Türkiye dünyanın tarihsel yapı ve eserleri bulundurma anlamında dünyanın en önemli konumları arasında yer alıyor. Başkent Ankara'da sahip olduğu tarihi yer ve eserler ile dikkatleri üzerine çekiyor.
Çankaya Belediyesinden yaza özel etkinlikler Çankaya Belediyesinden yaza özel etkinlikler Çankaya Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte vatandaşlarına pek çok renkli etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor.
Mamak Belediyesi günlerce sürecek yaz festivalini duyurdu Mamak Belediyesi günlerce sürecek yaz festivalini duyurdu Bahar ve yaz aylarının gelmesi ile beraber Mamak'ta hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi vatandaşlarını memnun edecek bir programı açıkladı.
Ankara'da tehlikeli yolculuk! Patenle otobüsün arkasından gittiler Ankara'da tehlikeli yolculuk! Patenle otobüsün arkasından gittiler Şehirde gün içinde çeşitli sebeplerden dolayı trafikte istenmeyen anlar yaşanıyor. Yaşanan bazı olaylar ise görenleri çileden çıkarmaya yetiyor.
İtalya'nın Milli Günü dolayısıyla Ankara'da resepsiyon düzenlendi İtalya'nın Milli Günü dolayısıyla Ankara'da resepsiyon düzenlendi İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi'nin ev sahipliğinde, İtalya büyükelçiliğinin bahçesinde resepsiyon düzenlendi.
Ankara'daki belediye başkanları nikahlara böyle geliyormuş! Belediye başkanının nikah kıyması için ne yapılır? Ankara'daki belediye başkanları nikahlara böyle geliyormuş! Ankara'da yaşayan çiftler, nikah başvurularını yaptıktan sonra belediye başkanının nikahlarını kıymaları için ne yapmaları gerektiğini araştırıyor. Belediye başkanının nikahını kıymasını isteyen çiftlerin ne yapmaları gerektiğini derledik.
Ankara'da kontrolü kaybedilen araç dereye uçtu! 1 kişi hayatını kaybetti Ankara'da kontrolü kaybedilen araç dereye uçtu! 1 kişi hayatını kaybetti Başkentte yaşanan ölümlü kazalara bir yenisi daha eklendi. Söz konusu kazanın seyir halindeki araca arkadan bir başka aracın çarpması sonucu gerçekleştiği belirlendi.
Ankara'da sağanak yağmur bir kez daha etkili oldu Ankara'da sağanak yağmur bir kez daha etkili oldu Ankaralılar haftalardır yağmurlardan dolayı zor anlar yaşamaya devam ediyor. Yağan yağmurlar hızlı ve yoğun bir şekilde yaşanarak kısa zamanda yolların göle dönüşmesine neden oluyor.
Ankara Sincan'da arabadan havaya ateş eden şahıslar yakalandı Ankara Sincan'da arabadan havaya ateş eden şahıslar yakalandı İnsanların hayatını tehdit eden görüntüler kısa zamanda şehir gündemine oturmuştu. Söz konusu şahısların gerçekleşen operasyon ile yakalandı.