Mamak Belediyesi Mahalle Şenliklerinde müzik dolu günler Mamak Belediyesi Mahalle Şenliklerinde müzik dolu günler Mamak Belediyesi, ilçede vatandaşların katılım sağlayabileceği sosyal etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Bu çerçevede ilçede Mahalle Şenlikleri düzenleyeceğini duyuran Mamak Belediyesi, müzik dolu günlerle vatandaşların kulaklarının pasını siliyor.
Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanında kontrollerini sürdürüyor Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanında kontrollerini sürdürüyor Kurban Bayramı için heyecanlı geri sayımın başladığı dönemde kurban alacak olan vatandaşlar da sık sık kurban çadırlarını ziyaret ediyor. Belediyelerce belirlenen alanlara kurulan kurban çadırlarında denetimler devam ederken Altındağ Belediyesi ilçedeki satış alanında çalışmalarını sürdürüyor.
Keçiören Belediyesi ihaleleri canlı yayında! Keçiören Belediyesi ihaleleri canlı yayında! Keçiören Belediyesi ilçedeki çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Keçiören Belediyesi ilçedeki ihaleler için canlı yayın dönemine geçtiğini ifade ederken detayları da kamuoyunun bilgisine sundu.
Sincan Belediyesi Eko Çiftlik binlerce öğrenci ağırlıyor Sincan Belediyesi Eko Çiftlik binlerce öğrenci ağırlıyor Ankara'nın Sincan ilçesinde çok sayıda proje gerçekleştiriliyor. Sincan Belediyesi, geri dönüşüm çalışmaları ile dikkat çekiyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin pazarda vatandaşlarla buluştu Pursaklar Belediye Başkanı Çetin pazarda vatandaşlarla buluştu Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar alanına ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Çetin, pazarda vatandaşlarla görüşerek sohbet etti.
Çankaya Belediyesi karne şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi Çankaya Belediyesi karne şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi 2023 - 2024 Eğitim Öğretim sezonu sona ererken belediyeler de öğrenciler için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen karne şenliğinde de çocuklar doyasıya eğlenirken ortaya renkli görüntüler çıktı.
Ankaralılar EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Toplu taşıma bugün bu kişilere ücretsiz EGO otobüsleri bugün LGS adaylarına ücretsiz olacak EGO Genel Müdürlüğü, Ankara'daki toplu taşıma hizmetini sağlamaya devam ederken zaman zaman yaptığı duyurularla da kent halkını bilgilendirmeye devam ediyor. 2 Haziran tarihi ile yeni bir duyuruya yer veren EGO'dan önemli bir duyuru geldi.
Ankara Mamak'ta otomobil düğüne daldı! 4 kişi yaralandı Ankara Mamak'ta otomobil düğüne daldı! 4 kişi yaralandı Ankara’nın Mamak ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü, düğün eğlencesine daldı. Yaşanan kazada 4 kişi yaralandı.
Çankaya Belediyesi ücretsiz ağız ve diş sağlığı tedavisi hizmeti vermeye devam ediyor Çankaya Belediyesi ücretsiz ağız ve diş sağlığı tedavisi hizmeti vermeye devam ediyor İnsanların günlük hayatlarında olmazsa olmazları arasında kaliteli bir şekilde sağlık hizmeti almak yer alıyor. Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşayanlar diş tedavisi konusunda bu hizmeti ücretsiz alıyor.
Beypazarı Belediyesi ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarına yardım ediyor Beypazarı Belediyesi ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarına yardım ediyor Beypazarı Belediyesi, vatandaşlarına yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Hizmetler kapsamında belediye ekiplerinin çalışmalarıyla vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olunuyor.
Ankara Nallıhan'da otomobil kazası! 1 polis memuru hayatını kaybetti! Ankara Nallıhan'da otomobil kazası! 1 polis memuru hayatını kaybetti! Başkent'te yaşanan bir kaza daha bir insanı hayattan kopardı. Söz konusu kazada aracın sürücüsü olay sonucu can verdi.
Ankara'da LGS Sınavına girecek öğrencilere ve görevlilere ulaşım ücretsiz olacak ABB LGS sınavına girecek öğrencilere ulaşımı ücretsiz yaptı Yüzbinlerce öğrenci yarın ortaokul hayatının ardından istediği liseye yerleşecek. Öğrencilerin sınav yerlerine kolayca gidebilmesi için EGO Genel Müdürlüğü bir açıklama yayınladı.