ABB Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde yıl sonu etkinliği gerçekleşti ABB Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde yıl sonu etkinliği gerçekleşti Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) açtığı ABB Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren minikler mezuniyet heyecanı yaşarken, renkli gösteriler gerçekleştirdi.
Yenimahalle Belediyesi Çerkeslerin Yıl sonu gösterisine ev sahipliği yaptı Yenimahalle Belediyesi Çerkeslerin Yıl sonu gösterisine ev sahipliği yaptı Türkiye'nin her şehrinde olduğu gibi Ankara'da da farklı etnik kökene sahip vatandaşlar bulunuyor. Bu vatandaşlar bir arada kalarak gelenek ve göreneklerini yaşatmaya devam ediyor.
Mamak Belediye Başkanı Şahin Uluslararası Yaz Festivali’ne katıldı Mamak Belediye Başkanı Şahin Uluslararası Yaz Festivali’ne katıldı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, belediyenin düzenlediği Uluslararası Yaz Festivali’ne katıldı. Şahin, festivale katılan vatandaşlarla da bir araya geldi.
Ankara Akyurt'ta kaza! 2'si ağır 3 kişi yaralandı Ankara Akyurt'ta kaza! 2'si ağır 3 kişi yaralandı Ankara Akyurt'ta otomobillerin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 3 kişi yaralandı.
Ankara'da kavgayı ayıran Polatlıspor eski başkanı yaşamını yitirdi Ankara'da kavgayı ayıran Polatlıspor eski başkanı yaşamını yitirdi Polatlıspor eski başkanı Serkan Özkan, Ankara'da hayvanlar nedeniyle çıkan tartışmayı ayırmak için araya girerek yaralanmıştı. Tedavi gören Serkan Özkan yaşamını yitirdi.
Çankaya Belediyesi açtığı stantlarla kadın emeğine destek veriyor Çankaya Belediyesi açtığı stantlarla kadın emeğine destek veriyor Çankaya Belediyesi, İsmet İnönü Parkı’nda bir proje kapsamında açtığı stantlarla kadın emeğine destek veren çalışmalar yürütüyor.
Sincan Belediyesi Eko-Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezi ile çevre bilinci aşılamaya devam ediyor! Sincan Belediyesi Eko-Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezi ile çevre bilinci aşılamaya devam ediyor! Ankara'nın Sincan ilçesinde geri dönüşümün nasıl bir faydası olduğunu ve bu konuda duyarlı olmayı amaçlayan eğitim merkezine ziyaretçi akını yaşanıyor. Alanı ziyarete gelen gençler buradan bilinçlenmiş bir şekilde ayrılıyor.
Etimesgut Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi nerede, nasıl gidilir? Etimesgut Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi nerede, nasıl gidilir? Etimesgut ilçesinde geçtiğimiz aylarda açılan bu alan kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapması için inşa edildi. Son dönemlerde bu mekanda gösterilerin sıklaşması sonrası vatandaşlar nerede olduğunu araştırmaya başladı.
Ankara'da kısa mesafe yolculuk kavgası! 4 kişi yaralandı Ankara'da kısa mesafe yolculuk kavgası! 4 kişi yaralandı Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşandığı iddia edilen olayın sonu kötü bitti. İki taraf arasında çıkan kavgada yaralananlar olduğu öğrenildi.
ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Kişisel Gelişim Merkezi hizmete açıldı ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Kişisel Gelişim Merkezi hizmete açıldı Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrenci dostu projeleri hayata geçirmeye devam edeceğini ifade ederek çalışmalara devam ederken yeni bir açıklama geldi. ABB Başkanı Mansur Yavaş, yeni yatırımlarını duyururken öğrencilere dikkati çekti.
Ankara'da kurban kesim ücreti belli oldu mu? Ankara'da kurban kesim ücreti belli oldu mu? Yaklaşan Kurban Bayramı ile beraber arama motorlarında sıklıkla kurbanlık kesimi ile ilgili bilgiler yer aldı. Kurban kesecek olan vatandaşlar kurbanlık fiyatlarının yanı sıra kurban kesim ücretlerini de sorgulamaya başladı.
Ankara Altındağ'da kurban pazarları nerede, hangi adreslere kuruluyor? Ankara Altındağ'da kurban pazarları nerede, hangi adreslere kuruluyor? Kurban Bayramı hazırlıklarına devam eden Ankaralılar bir yandan da kurban pazarlarının adreslerini öğrenmeye çalışıyor. Altındağ ilçesinde kurulan kurban pazarlarının adresi merak edilirken detayları derledik.