Ankara Sincan'da eşini ve yanındaki adamı öldüren şahıs intihar etti Ankara Sincan'da eşini ve yanındaki adamı öldüren şahıs intihar etti Ankara'nın Sincan ilçesinden cinayet ve intihar haberi art arda geldi. Haberin detayları merak edilirken ekiplerin olay yerinde olduğu öğrenildi.
Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesi ile geçmişte yolculuğa çıkarıyor Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesi ile geçmişte yolculuğa çıkarıyor Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yakın dönemde inşa edilen ve ünü yurt dışına kadar uzanan Türk Tarih Müzesi ziyaretçilerini bekliyor.
Mamak’ın farklı branşlardaki sporcuları önemli başarılara imza attı Mamak’ın farklı branşlardaki sporcuları önemli başarılara imza attı Mamak Belediyesi’nin farklı branşlarındaki sporcuları, önemli başarılara imza attı. Boks, futbol, dart ve masa tenisi branşlarında sporculara başarılarından dolayı madalya ve kupa verildi.
Ankara'da belediye kat karşılığı konut ihalesi yapacak! O ilçede yeni konut projesi hayata geçiyor Ankara'da belediye kat karşılığı konut ihalesi yapacak! O ilçede yeni konut projesi hayata geçiyor Ankara'da artış gösteren konut fiyatları, kredi faizlerinin yükselmesi gibi nedenlere bağlı olarak ev sahibi olmak bir hayli zorlaştı. Konut sahibi olmak isteyenler alternatif satışlara yönelirken Ankara'da belediyenin kat karşılığı konut ihalesi yapacağı öğrenildi.
Ankara Çubuk'ta Çevreye Saygı ve Doğa ile Dostluk etkinliği yapıldı Ankara Çubuk'ta Çevreye Saygı ve Doğa ile Dostluk etkinliği yapıldı Ankara'nın Çubuk ilçesinde BİLSEM öğrencileri tarafından Çevreye Saygı ve Doğa ile Dostluk adlı etkinlik gerçekleştirildi.
Çankaya’daki Çavuşlu Köyü’nde öğrenciler erken karne sevinci yaşadı Çankaya’daki Çavuşlu Köyü’nde öğrenciler erken karne sevinci yaşadı Çankaya’ya bağlı Çavuşlu Köyü’nde, Çankaya Belediyesi tarafından karne şenliği düzenlendi. Öğrenciler,  karne tatilinin başlamasına iki hafta kala erken karne sevinci yaşadı.
Çevrefest ile iklim duyarlılığı Ankara'dan ülke geneline yayılacak! Çevrefest ile iklim duyarlılığı Ankara'dan ülke geneline yayılacak! Türk halkının çevre konusundaki hassasiyetini artırmak ve dünyada bir örnek olması için hayata geçirilen Çevrefest bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek. Ülkenin tamamında yapılacak etkinliklerin başlama noktası Ankara olacak.
Ankara Eskişehir 2024 hızlı tren fiyatları!  Ankara Eskişehir YHT öğrenci tam emekli çocuk personel basın TSK bilet fiyatları Ankara Eskişehir 2024 hızlı tren fiyatları! YHT ile Ankara - Eskişehir arası yolculuk yapmak isteyenler bilet fiyatlarını araştırmaya başladı. Ankara - Eskişehir arası YHT'nin güncel bilet fiyatları öğrenci, tam, emekli, 60 - 64 yaş, 65 yaş ve üzeri, çocuk, personel, basın mensubu ile TSK mensubu için tek tek sorgulanıyor.
Altındağ Belediyesi mahalle konakları ile ilçe halkına özel günlerinde destek oluyor Altındağ Belediyesi mahalle konakları ile ilçe halkına özel günlerinde destek oluyor İnsanların günlük hayatta mutlu ya da üzüntü içinde olduğu günler oluyor. Bu günlerde ise vatandaşların evleri gerçekleştirilecek programlar için yetersiz kalabiliyor.
Polatlı Ticaret Borsasında sezonun ilk ürünü arpanın satışı yapıldı Polatlı Ticaret Borsasında sezonun ilk ürünü arpanın satışı yapıldı Polatlı Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünler ve fiyatları güncellenmeye devam ediyor. Polatlı Ticaret Borsası'nda buğday ve arpa gibi ürünlerin satıldığı en düşük ve en yüksek fiyatlar belli olurken sezonun ilk ürünü arpanın satışının da temsili bir fiyat üzerinden yapıldığı ifade edildi.
ABB Kurban Bayramı’na yönelik yardım kampanyası mesajlarıyla ilgili açıklama yaptı ABB bayram öncesi yardım mesajlarıyla ilgili açıklama yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Kurban Bayramı öncesi vatandaşların telefonlarına gelen yardım kampanyası mesajlarıyla ilgili açıklamada bulundu.
Ankara'da Dünya Bisiklet Günü dolayısıyla etkinlik yapıldı Ankara'da Dünya Bisiklet Günü dolayısıyla etkinlik yapıldı 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü dolayısıyla ülkede çeşitli aktiviteler gerçekleştiriliyor. Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsamında Başkent Ankara'da bisiklete binme etkinliği yapıldı.