Mamak Belediyesi işyeri, büfe ve kafeterya kiralama ihalesi düzenliyor Mamak Belediyesi işyeri, büfe ve kafeterya kiralama ihalesi düzenliyor Mamak Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait olan 16 taşınmaz için kiralama ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. Aylık 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla işyerleri 3 yıllığına kiraya verilecek.
Gölbaşı Belediyesi GES projesi için halkı katılım toplantısına davet etti! Gölbaşı Belediyesi GES projesi için halkı katılım toplantısına davet etti! Son dönemde artan enerji ihtiyacı ve doğal enerji kaynaklarına olan talep Türkiye'de GES projelerinin artmasına neden olmuştu. Gölbaşı Belediyesi, Güneş Enerjisi Santrali projesi için halkın katılım toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.
Ankara Mamak'ta trafik kazasında 2 polis memuru yaralandı! Ankara Mamak'ta trafik kazasında 2 polis memuru yaralandı! Ankara’nın Mamak ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında iki polis memuru yaralandı.
Ankara'da seyir halindeki araçta yangın çıktı! Ankara'da seyir halindeki araçta yangın çıktı! Ankara’da seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın panik yaşatırken itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangını söndürdüler.
Ankara'da huzurevi sakinleri Vosvos ile şehir turu attılar Ankara'da huzurevi sakinleri Vosvos ile şehir turu attılar Ankara’da huzurevi sakinleri düzenlenen “Yaza Veda” etkinliği ile Vosvos araçlarla şehir turu atıp geçmişi yad ettikten sonra düzenlenen konser ile eğlenme imkanı buldular.
Atatürk 102 yıl önce bugün Ankaralı oldu! Başkent halkının Atatürk'e sevgisi Atatürk 102 yıl önce bugün Ankaralı oldu! Başkent halkının Atatürk'e sevgisi Mustafa Kemal Atatürk'ün doğup büyüdüğü topraklar Türkiye Cumhuriyeti sınırları dışında kalmıştı. Selanik'in artık Yunanistan'da olmasını fırsat bilen dönemin bazı milletvekilleri Atatürk'ü milletvekilliğinden uzak tutmak için bir şart gelmesini istemişti.
LÖSEV üyelerinden Anıtkabir’e anlamlı ziyaret LÖSEV üyelerinden Anıtkabir’e anlamlı ziyaret Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı üyeleri, iyileşmiş çocuklar, kanser tedavisi gören çocuklar ve aileleri Anıtkabir’i ziyaret etti. Düzenlenen ziyarette aileler ve çocuklar ilk olarak Aslanlı Yol’da yürüdü daha sonra Atatürk mozolesine çelenk bıraktı.
Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı olarak Gaziantep'i ziyaret etti Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı olarak Gaziantep'i ziyaret etti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş geçtiğimiz aylarda Tarihi Kentler Birliği Başkanı olarak seçilmişti. Başkan Yavaş'ın bu ünvanıyla gittiği şehirler arasına Gaziantep'te eklendi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden yasaklı madde operasyonu Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden yasaklı madde operasyonu Ankara Emniyet Müdürlüğü yasaklı madde operasyonu düzenledi. Niğde-Ankara gişeler mevkiinde tespit edilen bir araca yönelik yapılan operasyonda 6 milyon 500 bin adet yasaklı maddenin ele geçirildiği öğrenildi.
Yenilenen Altındağ Belediyesi Karapürçek Spor Merkezi kapılarını açıyor Yenilenen Altındağ Belediyesi Karapürçek Spor Merkezi kapılarını açıyor Altındağlı vatandaşların hizmetinde olan spor merkezi bir süredir yenileme çalışmalarından dolayı kapalı durumda bulunuyordu. Altındağ Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda çalışmaların tamamlandığını duyurdu.
Ankara’da bir hafta boyunca bahar havası etkili olacak Ankara’da bir hafta boyunca bahar havası etkili olacak Türkiye genelinde geçtiğimiz hafta etkili olan soğuk hava dalgası kışa kısa bir giriş yapmıştı. Soğuk havalardan sonra Afrika’dan gelen sıcak hava dalgasının etkisi ile ülke genelinde hava mevsim normallerine döndü.
Pursaklar Belediyesi sağlık için tehdit oluşturan durumlara müdahalesini sürdürüyor Pursaklar Belediyesi sağlık için tehdit oluşturan durumlara müdahale ediyor Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Söz konusu çalışmalar ile mevcut kirliliğin bir tehdit olmadan önüne geçiliyor.