Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi iş arayanlara köprü oluyor Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi iş arayanlara köprü oluyor Ülkemizde devam eden işsizlik sorununa çözüm olmak üzere harekete geçen Mamak Belediyesi, ilçede iş arayan vatandaşlarla işverenler arasında köprü olmaya devam ediyor. Bu çerçevede yeni bir duyuru yayımlayan Mamak Belediyesi, toplu iş görüşmesi organize edeceklerini duyurdu.
Etimesgut Belediyesi Nazım Hikmet'in hayatını anlatan Ran oyununa ev sahipliği yaptı Etimesgut Belediyesi Nazım Hikmet'in hayatını anlatan Ran oyununa ev sahipliği yaptı Nazım Hikmet Ran'ın vefat yıl dönümü olan 3 Haziran'da Etimesgut ilçesinde de bir program hazırlandı. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Yurdaer Okur'un başrolünde olduğu Ran oyunu izleyici ile buluştu.
Ticaret Bakanlığı bayram öncesi Ankara'daki marketlerde denetime başladı Ticaret Bakanlığı bayram öncesi Ankara'da denetime başladı Kurban Bayramı öncesinde gıda denetimleri sıklaştırıldı. Ticaret Bakanlığına bağlı ekipler market denetimleri için sahaya inerken Ankara'da denetimlerin başladığı bilgisine yer verildi.
Ankara Etimesgut’taki kazada şüpheli sürücünün ifadesi ortaya çıktı Ankara Etimesgut’taki kazada şüpheli sürücünün ifadesi ortaya çıktı Ankara’nın Etimesgut ilçesinde kaldırımda yürüyen 2 gence çarparak ölümlerine sebep olan ve alkollü olduğu iddia edilen sürücünün savcılıkta verdiği ifadeye ulaşıldı.
Çankaya Belediyesi Üreten Eller Pazarı hafta sonu Uğur Mumcu Parkı’nda açılacak Çankaya Belediyesi Üreten Eller Pazarı hafta sonu Uğur Mumcu Parkı’nda açılacak Çankaya Belediyesi ilçedeki faaliyetlerine devam ederken yeni duyurulara da yer vermeyi sürdürüyor. Çankaya Evlerinde yıl boyu eğitim alan kursiyerlerin el emeği ürünlerini sergileyerek gelir elde etmelerini sağlayan Çankaya Belediyesi, Üreten Eller Pazarı'nı bu hafta Uğur Mumcu Parkı'nda açıyor.
Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet için anma töreni düzenledi Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet için anma töreni düzenledi Türk Edebiyatının bir döneme damga vurmuş isimlerinden Nazım Hikmet için vefatının 61. yıl dönümünde yurt genelinde etkinlikler gerçekleştirildi. Yenimahalle'deki etkinliklerin adresi adının verildiği kültür merkezi oldu.
Ankara Beypazarı TOKİ konut projesi başvuruları başladı Ankara Beypazarı TOKİ konut projesi başvuruları başladı Pandemi dönemi sonrası ülkemizde konut fiyatlarındaki artış devam ederken devlet eliyle hayata geçirilecek olan projeler de yakından takip edilmeye başlandı. TOKİ'nin konut projeleri yakından takip edilirken Ankara'nın Beypazarı ilçesi için yeni duyuru yapıldı.
Sincan Park’ta Dünya Bisiklet Günü etkinliği düzenlendi Sincan Park’ta Dünya Bisiklet Günü etkinliği düzenlendi Sincan Belediyesi'nin yakın zamanda vatandaşlara kazandırdığı Sincan Park’ta Dünya Bisiklet Günü etkinliği yapıldı.
Kurban Bayramı tatilinde Ankara'da ailecek gezilecek yerler Kurban Bayramı tatilinde Ankara'da ailecek gezilecek yerler Kurban bayramı tatilinde Ankara'da vakit geçirecekler için şehirde ailece gidilebilecek en iyi 10 yeri sizler için derledik.
Altındağ Belediyesi ilçedeki kadınlara Ankara'yı gezdiriyor Altındağ Belediyesi ilçedeki kadınlara Ankara'yı gezdiriyor Altındağ Belediyesi ev sahipliği yaptığı önemli yapıları farklı yerlerden gelenlerin görmesi kadar kendi ilçe sakinlerinin görmesine de büyük önem veriyor. Bu kapsamda belediye tarafından kültür gezileri düzenlenmeye başlanıldı.
Keçiören Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor Keçiören Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor Keçiören Belediyesi, gece saatlerinde yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye, ilçenin bazı mahallelerindeki çalışmaların da tamamlandığını açıkladı.
Mamak Belediye Meclisi Haziran ayının ilk toplantısını düzenledi Mamak Belediye Meclisi Haziran ayının ilk toplantısını düzenledi Mamak Belediye Meclisi, Haziran ayının ilk toplantısının birinci oturumunu düzenledi. Meclisin gündeminde araç filolarının genişletilmesi, mahalle isim değişikleri ve çevre temizliği gibi konular yer aldı.