Pursakların kadınları el emeği ürünlerini yıl sonu sergisinde beğeniye sundu Pursakların kadınları el emeği ürünlerini yıl sonu sergisinde beğeniye sundu Ankara'da kadınların aldıkları eğitim sonunda yaptıkları çalışmalar belirli etkinlikler kapsamında ilçe ve şehrin tamamı için sergileniyor. Sergiye her yaştan katılım sağlanıyor.
KEÇMEK'de yıl sonu sergisi düzenlendi KEÇMEK'de yıl sonu sergisi düzenlendi Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren KEÇMEK, yıl sonu sergisi ve Türk Halk Müziği konseriyle final yaptı. Keçiören Sanat Galerisi’nde düzenlenen serginin açılış kurdelesini Keçiören Belediye Başkan Yardımcıları kesti.
ABB Başkanı Yavaş ATİD Turizmin En'leri Ödül töreninde konuştu ABB Başkanı Yavaş ATİD Turizmin En'leri Ödül töreninde konuştu ATİD ile TUADER işbirliğinde "ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni" düzenlendi. Törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağladı. Başkan Yavaş, burada bir de konuşma gerçekleştirdi.
Ankara Kent Konseyi  heyetinden ABB AK Parti Grup Başkan Vekili Yalçın'a ziyaret Ankara Kent Konseyi heyetinden ABB AK Parti Grup Başkan Vekili Yalçın'a ziyaret Ankara için önümüzdeki dönem için ortaklaşa hareket etme mesajları gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda ziyaret turlarına devam eden AKK şehir yönetiminde söz sahibi kişileri makamlarında ziyaret ediyor.
Hava sıcaklıkları Ankara'nın barajlarını etkiledi mi sorusu cevaplandı! Hava sıcaklıkları Ankara'nın barajlarını etkiledi mi sorusu cevaplandı! Başkentin yağmurlu günleri geride bırakıp sıcak havalara yeniden giriş yapan Ankara'da akıllara yeniden su sıkıntısı olup olmayacağı sorusu geldi. Bu soruyu bizzat Ankara Büyükşehir Belediyesi cevapladı.
Kahramankazan'da el sanatları sergisi yapıldı Kahramankazan'da el sanatları sergisi yapıldı Ankara Kahramankazan'da yıl sonu el sanatları sergisi açıldı. Etkinlikte, kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları el işleri sergilendi.
Ankara Keçiören'de 5 katlı apartmanın çatısı alev alev yandı Keçiören'de 5 katlı apartmanın çatısı alev alev yandı Başkent Ankara'dan yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Ankara'nın Keçiören ilçesinden gelen son dakika haberine göre 5 katlı bir apartmanın çatısı alev alev yandı.
Ankaralılar artan sinek sorunu ve yetersiz ilaçlamadan şikayetçi! Ankaralılar artan sinek sorunu ve yetersiz ilaçlamadan şikayetçi! Haber Ankara olarak, Ankara halkının sorunlarını gündeme taşımaya devam ediyoruz. Gündeme getirilen sorunlar sonrasında ise ilgili birimler harekete geçiyor.
Altındağ Belediyesi YKS öncesi motivasyon buluşması düzenledi Altındağ Belediyesi YKS öncesi motivasyon buluşması düzenledi Altındağ Belediyesi ilçedeki öğrenciler için çeşitli çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Yaklaşan YKS'ye katılım sağlayacak olan öğrenciler için motivasyon buluşması düzenleyen Altındağ Belediyesi, gençlere desteklerinin de devam edeceğini ifade etti.
Yenimahalle Belediyesi sivrisinekler ile mücadele rehberi yayınladı Yenimahalle Belediyesi sivrisinekler ile mücadele rehberi yayınladı Havaların sıcaklaşması ile beraber insanların yaz aylarındaki korkulu rüyası sivrisinekler daha fazla ortalıkta görülmeye başladı. Bu konu ile ilgili olarak Yenimahalle Belediyesi vatandaşlara bir tavsiye niteliğinde paylaşımda bulundu.
Mamak Belediye Başkanı Şahin yol açım ve asfaltlama çalışmalarını inceledi Mamak Belediye Başkanı Şahin yol açım ve asfaltlama çalışmalarını inceledi Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçede gerçekleştirilen yol açım ve asfaltlama çalışmalarına katıldı. Başkan Şahin çalışmaları yerinde inceledi.
Keçiören Belediyesi kurban kesim alanlarını duyurdu Keçiören Belediyesi kurban kesim alanlarını duyurdu Yaklaşan Kurban Bayramı ile beraber kurban kesimi yapılabilecek alanlar da merak konusu oldu. Kurban kesim alanlarının adresleri araştırılırken Keçiören Belediyesi ilçede kurban kesecek vatandaşların kurban kesimi yapabilecekleri adresleri de sorgulamaya başladı.