Ankara simidinin özelliği ve farkı nedir? Ankara simidinin özelliği ve farkı nedir? Ankara denildiğinde akıllara ilk gelenlerden biri Ankara simididir. Ankara ile özdeşleşmiş tatlardan biri haline gelen Ankara simidinin özelliği ve farkının ne olduğu ise merak ediliyor.
Etimesgut Belediyesi'nden verilen spor kursları devam edecek açıklaması Etimesgut Belediyesi'nden verilen spor kursları devam edecek açıklaması Ankara'nın Etimesgut ilçesinde belediye tarafından verilen ilçe vatandaşlarına yönelik spor kurslarının devamı ile ilgili bir açıklama yapıldı.
Çubuk’ta Gazze için kermes yapıldı Çubuk’ta Gazze için kermes yapıldı Ankara'nın Çubuk ilçesinde öğrenciler, İsrail’in saldırıları altındaki Gazze yararına kermes organize etti. Kermese belediye başkanı ve veliler katıldı.
Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde engelli vatandaşlar için Model Ev projesi yapıldı Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde engelli vatandaşlar için Model Ev projesi yapıldı Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde engelli vatandaşlar için Model Ev adlı bir proje hayata geçirildi. Proje ile engelli bireylerin kendilerini ev ortamında hissetmeleri amaçlanıyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yeniden İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı seçildi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yeniden İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı seçildi İç Anadolu Belediyeler Birliği başkan seçimi bugün gerçekleşti. Yapılan seçimlerde İç Anadolu Belediyeler Birliği başkanının adı belli oldu.
Çankaya Belediyesi ilçedeki çocuklar için çevre günü etkinliği düzenledi Çankaya Belediyesi ilçedeki çocuklar için çevre günü etkinliği düzenledi Dünya Çevre günü kapsamında ülkenin dört bir yanında farkındalık oluşturma çalışmaları yapıldı. Etkinliklerin odak noktası ile çocuklar oldu.
Kahramankazan'da Down sendromlu öğrenciye şiddet uygulayan öğretmen tutuklandı Kahramankazan'da Down sendromlu öğrenciye şiddet uygulayan öğretmen tutuklandı Ankara Kahramankazan'da orta ağır zihinsel engelliler sınıfı öğrencisi B.Ü.'ye şiddet uygulayan öğretmen tutuklandı.
Beypazarı Belediyesi Kariyer Merkezi ile istihdam problemini çözmeyi amaçlıyor Beypazarı Belediyesi Kariyer Merkezi ile istihdam problemini çözmeyi amaçlıyor Beypazarı Belediyesi, ABB’nin de daha önce hayata geçirdiği Kariyer Merkezi ile istihdam problemini çözmeyi amaçlıyor.
Yenimahalle Belediyesinden çöp saati duyurusu Yenimahalle Belediyesinden çöp saati duyurusu Yenimahalle Belediyesi ilçedeki çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken bir yandan da vatandaşları bilgilendirmek üzere açıklamalar yapıyor. Son olarak çöplerin bırakılması gereken saatleri duyuran Yenimahalle Belediyesi ilçe halkının konuya duyarlı olmasını istedi.
Ankara Polatlı’da iklim değişikliği uyumuna yönelik proje toplantısı yapıldı Ankara Polatlı’da iklim değişikliği uyumuna yönelik proje toplantısı yapıldı Ankara’nın Polatlı ilçesinde iklim değişikliği uyum eylem planına yönelik gerçekleşen bir projenin açılış toplantısı yapıldı. Toplantıda uygulanan eylemin bazı diğer büyükşehirlerde de uygulanacağı kaydedildi.
Ankara Altındağ'da erkek cesedi bulundu! 15 gün önce hayatını kaybettiği tahmin ediliyor Ankara Altındağ'da erkek cesedi bulundu! 15 gün önce hayatını kaybettiği tahmin ediliyor Ankara Altındağ'da metruk bir evde erkek cesedi bulundu. Cesedin 15 gün önce hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.
ABB’nin Benim Hocam’la gerçekleştirdiği YKS Deneme Sınavı’nın kazananları açıklandı ABB’nin Benim Hocam’la gerçekleştirdiği YKS Deneme Sınavı’nın kazananları açıklandı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Benim Hocam Yayıncılık ve Ne Okusan? adlı web sitesi ile ortak gerçekleştirilen YKS Deneme Sınavı’nın kazananları belli oldu.