Ankara Polatlı Halk Eğitim Merkezinden yıl sonu sergisi Ankara Polatlı Halk Eğitim Merkezinden yıl sonu sergisi Polatlı'da Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi, yıl sonu sergisi gerçekleştirdi.
Beypazarı Belediyesi ücretlerde iyileştirme yoluna gitti Beypazarı Belediyesi ücretlerde iyileştirme yoluna gitti Beypazarı Belediyesi, yetkili sendika ile yapılan ek protokol ile personelin maaş problemini çözdü. Belediye sorun için ücretlerde iyileştirme yoluna gitti.
Çankaya Belediyesi kentsel dönüşüme yönelik çalışmalarını sürdürüyor Çankaya Belediyesi kentsel dönüşüme yönelik çalışmalarını sürdürüyor Çankaya Belediyesi, kentsel dönüşüme yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye bu kapsamda metruk yapıların kontrollü yıkım çalışmalarını gerçekleştirdi.
ABB'nin parklarda beraber spor yapma uygulaması bu senede başladı ABB'nin parklarda beraber spor yapma uygulaması bu senede başladı ABB'nin parklarda beraber spor yapma uygulaması bu senede başladı
Etimesgut Belediyesi Hayvan ve Çiçek Hastanesi ile canlıların sağlıklarını korumaya devam ediyor Etimesgut Belediyesi Hayvan ve Çiçek Hastanesi ile canlıların sağlıklarını korumaya devam ediyor Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yer alan ve geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Hayvan ve Çiçek Hastanesi alanında bir ilk olmayı başarmıştı. Bu hastane ile hayvan ve bitkilerin yaşadığı sağlık sıkıntılarına hızlı bir şekilde çözüm bulunması sağlanıyor.
Sincan Belediyesi Musiki Konservatuvar Öğrencileri konser verecek Sincan Belediyesi Musiki Konservatuvar Öğrencileri konser verecek Ankara'nın Sincan ilçesinde müzik dolu bir akşam daha geçirilecek. Tüm halkın davet edildiği törende öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşayacak.
Ankara Beypazarı'nda yangın! Ankara Beypazarı'nda yangın! Ankara'da maddi zarara uğratan yangınlara bir yenisi daha eklendi. Söz konusu yangının bir tarlada meydana geldiği öğrenildi.
ASKİ Elmadağ’daki muhtarların sorunlarına çözüm aradı ASKİ Elmadağ’daki muhtarların sorunlarına çözüm aradı ASKİ Genel Müdürü Memduh Aslan Akçay, Elmadağ muhtarlarıyla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve çözüm aradı.
Çankaya Belediyesi YKS sınavına girecek öğrenciler için pazar kurulma saatlerini değiştirdi Çankaya Belediyesi YKS sınavına girecek öğrenciler için pazar kurulma saatlerini değiştirdi Hafta sonu gerçekleşecek ve milyonlarca adayın istediği üniversiteye girmek için yarışacağı YKS sınavı ile ilgili hazırlıklar devam ediyor. Çankaya Belediyesi'de bu kapsamda öğrencilerin rahatça sınava girmesi için bir adım attı.
Keçiören Belediyesinden Modern Kurban Pazarı hizmeti Keçiören Belediyesinden Modern Kurban Pazarı hizmeti Keçiören Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi baştan aşağı yenilediği kurban satış alanlarıyla vatandaşlardan ve üreticiden ilgi görüyor.
Ankara’daki üniversite rektörlerinden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin’e ziyaret Ankara’daki üniversite rektörlerinden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin’e ziyaret Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e makamında, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi rektörleri tarafından ziyaret yapıldı.
Mamak Belediyesine silahlı saldırı! Mamak Belediyesine silahlı saldırı! Mamak Belediyesine dün akşam saatlerinde silahlı saldırı yapıldığı öğrenildi. Saldırıya ilişkin belediyeden henüz açıklama gelmezken bilanço da gün ağarınca ortaya çıktı.