Ankara Çankaya'da bomba imha ekipleri şüpheli paket uygulaması yapacak Ankara Çankaya'da bomba imha ekipleri şüpheli paket uygulaması yapacak Ankara'da asayiş uygulamaları kapsamında önemli bir açıklama geldi. Kontrollü olarak bir şüpheli çanta işlemi yapılacağı ifade edildi.
Mamak Belediye Meclisi’nin yaptığı toplantıda esnafın ihtiyaçlarına ağırlık verildi Mamak Belediye Meclisi’nin yaptığı toplantıda esnafın ihtiyaçlarına ağırlık verildi Mamak Belediye Meclisi Haziran ayının 4. birleşim toplantısını da tamamladı. 6 maddelik gündeme dayalı alınan kararlarda Mamak esnafının ihtiyaçlarına ağırlık verildi.
Keçiören Belediyesi bayram öncesi cami ve ibadethaneleri temizliyor Keçiören Belediyesi bayram öncesi cami ve ibadethaneleri temizliyor Keçiören Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi açtığı modern pazarlardan sonra cami ve ibadethanelerin bakım ve temizlik çalışmalarını da sürdürüyor.
Yenimahalle Belediyesi yaz okulları başlıyor Yenimahalle Belediyesi yaz okulları başlıyor Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde gençlerin okul tatilinden arta kalan zamanlarında vakitlerini güzel bir şekilde geçirmesi için çalışmalar sürüyor.
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda mezuniyet töreni Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda mezuniyet töreni Pursaklar Belediyesi ilçede eğitim öğretim programlarına devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Nezaket Okulunda eğitim gören minik öğrenciler ise mezuniyet sevinci yaşadı.
ABB’nin eczacı adaylarına yönelik kursları tamamlandı ABB’nin eczacı adaylarına yönelik kursları tamamlandı Ankara Büyükşehir Belediyesinin Ankara Eczacı Odası iş birliği ile gerçekleştirdiği Eczane Destek Personel Eğitimi kapsamında gerçekleşen 8 haftalık kursları tamamladı.
Anıtkabir'den yapılan mini etekli paylaşımı tepki çekti Anıtkabir'den yapılan mini etekli paylaşımı tepki çekti Her gün yerli ve yabancı ziyaretçi akınına uğrayan Anıtkabir bu sefer başka bir şekilde gündem oldu. Bir kişinin Anıtkabir'den paylaştığı fotoğraf en çok konuşulan konular arasında kendine yer buldu.
Sincan Belediyesi Çevrefest'te yerini aldı Sincan Belediyesi Çevrefest'te yerini aldı Türkiye'nin yeni festivali Çevrefest başkent Ankara'da başladı. Çeşitli kurum ve kuruluşlarda başlayan festivale katılım sağladı.
Ankara'da sağanak yağış ve fırtına tekrarlanacak mı sorusu cevaplandı Ankara'da sağanak yağış ve fırtına tekrarlanacak mı sorusu cevaplandı Başkent Ankara dün gece acı bir tecrübe daha yaşadı. Bunaltan sıcaklara iyice alışan başkentliler aniden bastıran yağmurların etkisinde kaldı. Yağışlar bu sefer bir can aldı.
Ankara’da 300 ton civarında sahte süt ürünü ele geçirildi Ankara’da 300 ton civarında sahte süt ürünü ele geçirildi Ankara’da İvedik Organize Sanayi Bölgesinde yapılan bir operasyon kapsamında 300 ton civarında sahte süt ürününün ele geçirildiği açıklandı. Açıklamayı Ankara Valisi Vasip Şahin yaptı.
Ankara'da düşen şimşekler seyir halindeki bir otomobili kullanılamaz hale getirdi Ankara'da düşen şimşekler seyir halindeki bir otomobili kullanılamaz hale getirdi Dün gece kadar son yılların en korku dolu gecelerinden birisini geçiren Ankara'da yaşanan yağmur ülke gündemine oturdu. Yağışlar esnasında düşen şimşekler ise bir çok yerde hayatı zora soktu.
Ankara'da kurban pazarlarında yoğunluk artmaya devam ediyor Ankara'da kurban pazarlarında yoğunluk artmaya devam ediyor Başlamasına günler kalan bayram öncesinde vatandaşlar kurban almak için pazarlarda yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar bütçelerine göre uygun bir hayvanı alabilmek için sıkı pazarlıklarını sürdürüyor.