Çankaya Belediyesinin 15 kreşinden mezun olan çocuklar kep attı Çankaya Belediyesinin 15 kreşinden mezun olan çocuklar kep attı Çankaya Belediyesi kreşlerinden mezun olan minik çocuklar, mezuniyet töreninde kep attı.
Keçiören Belediyesi ile TBB iş birliğinde çalıştay düzenlendi Keçiören Belediyesi ile TBB iş birliğinde çalıştay düzenlendi Keçiören Belediyesi ilçedeki çalışmalarını sürdürürken bir yandan da farkı iş birliklerine imza atıyor. Keçiören Belediyesi ve Türkiye Belediye Başkanları Birliği iş birliğinde bir çalıştay düzenlenirken STK'larla iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.
Mamak Belediyesi Haziran Ayı 5. Birleşim Toplantısı sona erdi Mamak Belediyesi Haziran Ayı 5. Birleşim Toplantısı sona erdi Mamak Belediyesi Haziran Ayı Meclisi sona erdi. Toplantıda 8 madde oy birliği ile meclisten geçti, 1 madde de komisyona havale edildi. Bir sonraki toplantı ise 1 Temmuz Pazartesi günü yapılacak.
Çankaya'da yağma ve silahlı saldırı olayı ile ilgili yeni gelişme! Çankaya'da yağma ve silahlı saldırı olayı ile ilgili yeni gelişme! Ankara Çankaya'da yağma ve bir eğlence mekanına silahlı saldırı olayı yaşanmıştı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
Mamak'ta sağanak yağış nedeniyle araçlar sular altında kaldı! Mamak'ta sağanak yağış nedeniyle araçlar sular altında kaldı! Ankara'da son günlerde etkili olan sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Sağanak yağış nedeniyle Mamak'ta bina otoparkındaki araçlar sular altında kaldı.
Başkent Ankara'da şiddetli yağış sonrası bilanço ortaya çıktı Başkent Ankara'da şiddetli yağış sonrası bilanço ortaya çıktı Başkent Ankara'da dün akşam saatlerinde şiddetli sağanak yağış etkisini gösterdi. Gökyüzünde şimşek çakması nedeniyle her yer bembeyaz oldu. Şehrin birçok noktasında zor anlar yaşandı.
Ankara Altındağ'da yaşanan kazada faciadan kıl payı dönüldü Ankara Altındağ'da yaşanan kazada faciadan kıl payı dönüldü Başkent Ankara'da her gün farklı bir kaza yaşanıyor. Yaşanan kazalardan bazıları kameralar tarafından her detayıyla an be an kaydediliyor.
EGO YKS’ye girecek öğrencilere ulaşımı ücretsiz yaptı! Seferler de artırıldı EGO YKS’ye girecek öğrencilere ulaşımı ücretsiz yaptı! Seferler de artırıldı EGO Genel Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için Cumartesi ve Pazar dahil olmak üzere ilave servis planlamaları yaptı.
Ankara'da Karadeniz Peynir ve Mıhlama Festivali başladı Ankara'da Karadeniz Peynir ve Mıhlama Festivali başladı Başkent Ankara'da düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi devam ediyor. Ankara'da devam eden etkinliklere her geçen gün bir yenisi eklenirken kentte Karadeniz Peynir ve Mıhlama Festivalinin başladığı duyuruldu.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu sosyal denge tazminatını artırdı Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu sosyal denge tazminatını artırdı Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, sendika ile yaptıkları görüşme sonucu memur personelinin sosyal denge tazminatında artış yaptığını açıkladı.
Keçiören Belediyesi vatandaşların inşaat molozlarını taşımayacaklarını açıkladı Keçiören Belediyesi vatandaşların inşaat molozlarını taşımayacaklarını açıkladı Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden olan Keçiören'de vatandaşları yakından ilgilendiren bir karar alındı. Söz konusu kararın belediye meclisinde ortak kararla alındığı bildirildi.
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan devrilen tabela açıklaması Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan devrilen tabela açıklaması Türkiye gündemi dün akşam Ankara'dan gelen haberler ile sarsılmıştı. Başkentten gelen görüntüler sadece şehirdekileri değil ülkenin dört bir yanındakileri derinden etkilemişti.