Ankara'da kurban satıcılarına uyarı! Sahte paraya dikkat! Ankara'da kurban satıcılarına uyarı! Sahte paraya dikkat! Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hayvan pazarlarında yoğunluk yaşanıyor. Bayram öncesinde kurban satıcılarının mağdur olmaması için bilgilendirme çalışmaları yapıldı.
Yenimahalle Belediyesi’nden Sünnet Şöleni! Bu yıl 16'ncısı düzenleniyor Yenimahalle Belediyesi’nden Sünnet Şöleni! Bu yıl 16'ncısı düzenleniyor Yenimahalle Belediyesi, her yıl yapılan Sünnet Şöleni'ni bu yıl da yapacak. Belediye, bu yıl ağustos ayında 16'ncı Sünnet Şöleni'ni düzenliyor.
Kahramankazan Belediyesi, İymir Mahallesi'nin altyapı çalışmalarını sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi, İymir Mahallesi'nin altyapı çalışmalarını sürdürüyor Ankara Kahramankazan Belediyesi, İymir Mahallesi'nin altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, mahallede Koruge boru döşemesi ve taşlı malzeme serimi gerçekleştiriyor.
Ankara'da YKS'ye geç kalan öğrencilerin yardımına polis ekipleri yetişti Ankara'da YKS'ye geç kalan öğrencilerin yardımına polis ekipleri yetişti 2024 YKS TYT oturumunun ardından sınava gecikenler ve gecikmek üzere olanlarla ilgili haberler basına yansıdı. YKS'ye gecikmek üzere olan Ankaralı öğrencilerin imdadına da polis ekipleri yetişti.
Ankara D140 karayolunda çok sayıda araç sağanak yağışta sular altında kaldı Ankara D140 karayolunda çok sayıda araç sağanak yağışta sular altında kaldı Başkent Ankara'da beklenen sağanak yağış etkisini gösterdi. Ankara'nın Sincan, Etimesgut, Polatlı ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrası, Ayaş D140 karayolundaki gidiş ve dönüş istikametinde çok sayıda araç suya gömüldü. Araçlar suya gömülür sürücüler mahsur kaldı, yo trafiğe kapandı.
Beypazarı Belediyesi sinek ve böceklere karşı ilaçlama yaptığını duyurdu Beypazarı Belediyesi sinek ve böceklere karşı ilaçlama yaptığını duyurdu Başkent Ankara'da vatandaşların son dönemde sıklıkla şikayet ettiği sinek ve böcek sorununun ardından belediyeler ilaçlama ekiplerini sahaya indirdi. Beypazarı Belediyesi de ilaçlama ekiplerinin çalışmalara başladığını duyurdu.
Ankara Polatlı'da sele kapılan otomobil tarlaya sürüklendi Ankara Polatlı'da sele kapılan otomobil tarlaya sürüklendi Başkent Ankara'da etkili olan sağanak yağış, bazı ilçelerde hayatı adeta durma noktasına getirdi. Ankara'da etkili olan sağanak yağışta Polatlı'da bir otomobilin sele kapıldığı öğrenildi.
Ankara'da sağanak nedeniyle Ayaş yolu trafiğe kapandı, metro seferleri durduruldu bazı durakları su bastı Ankara'da sağanak yağış hayatı felç etti Başkent Ankara'da etkili olan gök gürültülü sağanak nedeniyle Ayaş yolu geçici olarak trafiğe kapatıldı. Bazı metro hatlarında seferler durduruldu. Ayaş yolunda çok sayıda araç sürücüsü, ekiplerin suyu tahliye etmesini beklerken bazı metro girişleri ve alt geçitleri su bastı.
EGO duyurdu! OSB Törekent Eryaman 5 arası metro seferleri durduruldu Ankara'da yoğun yağıştan dolayı bazı metro istasyonlarında seferler durduruldu Ankara’nın birçok bölgesinde sağanak yağış etkili oldu. MGM'den yapılan uyarılarda Ankara’da etkili sağanak yağış beklendiği ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarılar yapılmıştı. Sağanak sonrası Ankara’nın bazı noktalarında hayat durma noktasına geldi.
Ankara'da sağanak yağış başladı! Yollar göle döndü! Ankara'da sağanak yağış başladı! Yollar göle döndü! Başkentte sağanak yağış etkisini gösteriyor. Trafikte şiddetli yağışa yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşıyor.
ABB Başkanı Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanlığına seçildi ABB Başkanı Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanlığına seçildi 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarına müteakip Tarihi Kentler Birliği Meclisi 8 Haziran 2024 Cumartesi Saat günü toplandı. Toplantıda Tarihi Kentler Birliği Meclisi Başkanı seçildi.
Ankara Sincan'da sınava geç kalan öğrenci kilitlenen okul kapısından atlayarak çıktı Ankara Sincan'da sınava geç kalan öğrenci kilitlenen okul kapısından atlayarak çıktı YKS'nin ilk oturumu olan TYT'de her sene olduğu gibi bu sene de geç kalma olayları basına konu oldu. Ankara'nın Sincan ilçesinde sınava geç kalan öğrencinin kilitlenen okul kapısından atlayarak çıkması cep telefonu kameralarına yansıdı.