Kahramankazan’daki Satı Kadın Müze Evi ziyaretçilerini bekliyor Kahramankazan’daki Satı Kadın Müze Evi ziyaretçilerini bekliyor Kahramankazan Belediyesi tarafından müze haline getirilen Satı Kadın Müze Evi, ziyaretçilerini bekliyor. Müzede Türkiye’nin ilk kadın milletvekillerinden biri olan Satı Kadın’ın eşyaları bulunuyor.
Ankara Mamak'ta cansız erkek bedeni bulundu Ankara Mamak'ta cansız erkek bedeni bulundu Başkentte gündüz gözüne kan donduran bir gelişme daha yaşandı. Mamak'ta bir gecekonduda bir kişinin ölü vücuduna ulaşıldı.
Mamak Belediyesi yönetimi istişarelerde bulunmak üzere bir araya geldi Mamak Belediyesi yönetimi istişarelerde bulunmak üzere bir araya geldi 2 aydan fazla bir süredir başta olan Mamak Belediyesi'nin yeni ekibi ilçede yapılabilecek yeni hizmetler hakkında görüşmelerde bulunuyor. Bu kapsamda yönetim birimler için bir tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenlendi.
Ankara Sincan'da sel sonrası yaralar sarılmaya devam ediliyor Ankara Sincan'da sel sonrası yaralar sarılmaya devam ediliyor Şehrin yaşadığı son yağmurların vurduğu en büyük ilçe Sincan olmuştu. Yağmurların geride kalması ve sıcaklıkların yeniden etkisini göstermesi temizleme çalışmalarına hız kazandırdı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar kız yurdu inşaatı hakkında konuştu Yenimahalle ilçesindeki kız yurdu inşaatı devam ediyor Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde geçtiğimiz aylarda inşaatına başlanan kız yurdu için geri sayım sürüyor. İlçenin Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da süreç ile yakından ilgileniyor.
Beypazarı Belediyesi tohum eleme tesisinde çiftçilere hizmet veriyor Beypazarı Belediyesi tohum eleme tesisinde çiftçilere hizmet veriyor Beypazarı Belediyesi, tohum eleme tesisinde çiftçiler için yaptığı faaliyetler kapsamında, selektör tesisinde ekin ve arpa için tohum eleme hizmetine başlanacağını açıkladı.
Çankaya’daki Üreten Eller Pazarı bugün sona eriyor Çankaya’daki Üreten Eller Pazarı bugün sona eriyor Çankaya Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Üreten Eller Pazarı” stantları bugün son kez Uğur Mumcu Parkı’ndaki vatandaşların karşısına çıkacak.
ABB İtfaiyesinden yangınlara karşı dikkatli olması çağrısı geldi Ankara'da yangınlar dikkatsizlik ve ihmalden çıkıyor Gün içinde Ankara'nın farklı noktalarında büyük ya da küçük ölçekli yangınlar meydana geliyor. Yangınların bıraktığı hasar kadar çıkış sebepleri de önlem almayı acı bir şekilde hatırlatıyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den yoğun yağışlara karşı kilit parke önerisi Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den yağışlara karşı kilit parke önerisi Ankara'yı ülke gündemine olumsuz yönde taşıyan yağmurlar özellikle merkezi ilçelerde yaşattığı tahribat ile tepki topladı. Yağmurun daha sakin geçtiği ilçelerden olan Pursaklar'da bu durumun nedeni ise Başkan Çetin tarafından açıklandı.
Ankara'nın üniversiteleri Çevrefest'te yaptığı çalışmaları sergiledi Ankara'nın üniversiteleri Çevrefest'te yaptığı çalışmaları sergiledi Ankara'nın ve Türkiye'nin marka etkinliklerinden olması beklenen Çevrefest önemli anlara sahne olmaya devam ediyor. Çevre konusunda insanlara daha fazla dikkatli olmayı çağrıştıracak ve gençler tarafından geliştirilen projeler büyük önem kazanıyor.
ASKİ’den sağanak sonrası çöken yolla ilgili önemli duyuru! ASKİ’den sağanak sonrası çöken yolla ilgili önemli duyuru! Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden dünkü sağanaklarda çöken yolla ilgili önemli bir duyuruda bulundu.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yağışlar sonrasında vatandaşlara destek olmak için sahaya indi Sincan Belediye Başkanı Ercan yağmur sonrası sahaya indi Ankara'nın yağışlardan en çok zarar gören ilçesi Sincan'da yararların sarılma işlemi devam ediyor. Sincan Belediye yönetimi de tüm imkanları ile şehrin hasarlarının giderilmesi için çalıştıklarını ifade ediyor.