Ankara'da gelinlik denemelerinin ücretli olmasına karar verildi Ankara'da gelinlik denemelerinin ücretli olmasına karar verildi Gelin adaylarını üzecek haber geldi. Ankara'da gelinlik denemelerinin ücretli olmasına karar verildi.
ASKİ’den şebeke sularına yönelik önemli uyarı ASKİ’den şebeke sularına yönelik önemli uyarı ASKİ Genel Müdürlüğü şebeke sularının sağlıklı ve kesintisiz şekilde kullanılması için uyarıda bulundu. Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ’nin uyarısını yeniden hatırlattı.
Ankara Mamak’ta Sıfır Atık projesiyle geri dönüşüme katkıda bulunuluyor Ankara Mamak’ta Sıfır Atık projesiyle geri dönüşüme katkıda bulunuluyor Ankara’nın Mamak ilçesinde Sıfır Atık projesi kapsamında bir atık değerlendirme tesisinde 60 ton atık geri dönüştürülüyor.
Özel bireylere Pursaklar Belediyesinden bayram tıraşı hediyesi Özel bireylere Pursaklar Belediyesinden bayram tıraşı hediyesi Bayramlar dini vecibelerin yerine getirildiği dönemler olmasına ek olarak insanların birlik ve beraberliğinin arttığı dönemler olarak biliniyor. Bu zaman zarfında ihtiyaç sahiplerine onları mutlu edecek hizmetler hazırlanıyor.
Mamak Belediyesi Kurban Bayramı’na hazır Mamak Belediyesi Kurban Bayramı’na hazır Mamak Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladığını duyurdu. Başkentin en büyük kurban satış alanlarından biri olan ilçe hazırlıklarında son aşamaya geldi.
Ankara'da Kurban Bayramı öncesi marketlere bakanlıktan yoğun denetim Ankara'da Kurban Bayramı öncesi marketlere bakanlıktan yoğun denetim Bu hafta sonu başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde işletmelere yönelik denetimler artırılmaya başlandı. Söz konusu denetimlerde hem vatandaşın cebi hemde ürünlerin satılmaya uygunluğu kontrol edildi.
Sıcaktan bunaldıysanız buraları tercih edin! Ankara’da ferahlayabileceğiniz alanlar Sıcaktan bunaldıysanız buraları tercih edin! Ankara’da ferahlayabileceğiniz alanlar Bunaltıcı sıcaklar karşısında serin yerler arayan Ankaralılar için en ferah en doğal mekanları derledik. Mekanları görünce çok şaşıracaksınız!
Sincan Belediyesi Matematik Müzesi ile gençlere sayıları sevdiriyor Sincan Belediyesi Matematik Müzesi ile gençlere sayıları sevdiriyor Ankara'nın Sincan ilçesinde Matematik ile ilgili ön yargıları kırmak için harekete geçilmişti. Sincan Belediyesi tarafından açılan bu müze gençleri sayılarla dolu bir yolculuğa çıkarıyor.
Keçiören’de özel gereksinimli bireyler için renkli etkinlikler düzenlendi Keçiören’de özel gereksinimli bireyler için renkli etkinlikler düzenlendi Keçiören Belediyesi tarafından ilçede özel gereksinimli bireyler için renkli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Ankara Kent Orkestrası her Pazartesi kulakların pasını siliyor Ankara Kent Orkestrası her Pazartesi kulakların pasını siliyor Ankara Kent Orkestrası, haftanın ilk günü düzenli olarak gerçekleştirdikleri Pazartesi Dinletileri ile başkentli müzikseverlerin kulaklarının pasını siliyor.
Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu izleyiciyle buluştu Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu izleyiciyle buluştu Türkiye'nin en eski halk dansları topluluklarından birisi olan Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu, Renkler gösterisiyle Ankara'da izleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı.
Yenimahalle Belediyesi Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor Yenimahalle Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi inşaatı devam ediyor Ankara'da ilçelerin kendi içlerinde farklı yaş gruplarına yönelik yatırımları sürüyor. Söz konusu yatırımlar ile insanların o konu ile ilgili sıkıntılarının giderilmesi amaçlanıyor.