Mamaklılar Mamak Metrosu için yeni istasyon talebinde bulundu Mamaklılar Mamak Metrosu için yeni istasyon talebinde bulundu Mamak'ta 8 istasyonlu olarak planlanan Dikimevi - Natoyolu metro hattı projesi için Mamaklılar ilave 2 yeni istasyon talebinde bulundu. Hattın böylelikle 10 istasyona çıkartılması istendi.
Ankara MGSÜ personel alımı bugün sona eriyor! Ankara MGSÜ personel alımı bugün sona eriyor! Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi geçtiğimiz günlerde bünyesine temizlik personeli alacağını duyurmuştu. Başvuruların 3 Ekim’de başladığı personel alımı 7 Ekim’de sona erecek. Başvuru şartlar ve başvuru şekli haberimizde..
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı vatandaşlarla bir araya geldi Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı vatandaşlarla bir araya geldi Hafta sonu hava sıcaklıklarının iyi olmasının da etkisiyle vatandaşlar park ve mesire alanlarına akın etti. Gölbaşı ilçesinde bulunan Atatürk Sahil Parkı da insanların aile ve arkadaşları ile vakit geçirdiği yerler arasındaydı.
Ankara'da kamyonla çarpışan araçta karı-koca can verdi! Ankara'da kamyonla çarpışan araçta karı-koca can verdi! Ankara Ayaş'ta meydana gelen trafik kazasında kamyon ile çarpışan araçta bulunan karı-koca hayatını kaybetti. Aracın görüntüsü kazanın şiddetini gözler önüne serdi.
Ankara'da sokak ortasında çıkan kavgalar kameralara takıldı! Ankara'da sokak ortasında çıkan kavgalar kameralara takıldı! Ankara’da Keçiören ve Sincan ilçelerinde farklı gerekçelerle iki kavga çıktı. Kavganın görüntüleri cep telefonu kameraları ile kaydedildi.
Mamak Belediyesi'nden Kutludüğün Hayvan Barınağı'na ziyaret Mamak Belediyesi'nden Kutludüğün Hayvan Barınağı'na ziyaret Mamak Belediyesi tarafından Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’ne bir ziyaret gerçekleştirildi. Bu ziyarete hayvanseverler ile sivil toplum kuruluşları da eşlik ettiler.
Tarihi Kentler Birliği Başkanı Mansur Yavaş deprem bölgesinde temaslarda bulundu! Tarihi Kentler Birliği Başkanı Mansur Yavaş deprem bölgesinde temaslarda bulundu! Tarihi Kentler Birliği Başkanlığı görevini yürüten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş beraberindeki heyet ile deprem bölgesi kentlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ankara'da geniş katılımlı Filistin'e destek yürüyüşü yapıldı! Ankara'da geniş katılımlı Filistin'e destek yürüyüşü yapıldı! Ankara’da İsrail’in saldırıları altında kalan Filistinlilere destek olmak amacıyla bir yürüyüş düzenlenirken İsrail’in saldırıları protesto edildi.
Ankara'da tekel bayii sahibine saldırı güvenlik kamerasına yansıdı Ankara'da tekel bayii sahibine saldırı güvenlik kamerasına yansıdı Ankara’nın Mamak ilçesinde bir tekel bayinin sahibi 2 kişinin saldırısına uğradı. Saldırı anı dükkanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Ankaralılar aman dikkat! Barajların doluluk oranları alarm veriyor Ankaralılar aman dikkat! Barajların doluluk oranları alarm veriyor Küresel iklim değişikliğinin her geçen gün etkisini arttırdığı Türkiye son yılların en sıcak yazını geride bırakırken ne yazık ki beklenen sonbahar yağışları da yetersiz kalmıştı. Ankara'da barajların doluluk oranları ASKİ tarafından açıklandı.
Sincan Belediyesi Ankaraspor evinde Altınordu ile 0-0 berabere kaldı Sincan Belediyesi Ankaraspor evinde Altınordu ile 0-0 berabere kaldı Sincan Belediyesi Ankaraspor, Nesine 2. Lig'de mücadelesine devam ederken bu haftaki program kapsamında evinde Altınordu takımını konuk etti. İki takım 0-0 biten maç sonucunda birer puan aldı.
Pursaklar Belediyesi kaçak yapıları ihale ile yıkacak! Pursaklar Belediyesi kaçak yapıları ihale ile yıkacak! Pursaklar Belediyesi tarafından 1851 ruhsatsız ve mimari projeye aykırı yapı hakkında yıkım kararı çıktı. Söz konusu kaçak yapıların yıkım işi için belediye ihaleye çıktı.