Ankara'da Slovenya Milli Günü kutlandı Ankara'da Slovenya Milli Günü kutlandı Ankara'da Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi'nde Slovenya Milli Günü kutlandı. Slovenya'nın Ankara Büyükelçisi Gorazd Rencelj, Slovenya'nın Türkiye ile iş birliğine önem verdiğini söyledi.
Keçiören’de gençler sınav stresini Yaza Merhaba Konserleri ile attı Keçiören’de gençler sınav stresini Yaza Merhaba Konserleri ile attı Keçiören Belediyesi, özellikle LGS ve YKS sınavları maratonundan çıkan öğrenciler için Yaza Merhaba Konserleri düzenledi.
Yenimahalle Belediyesi Kurban bayramı hazırlıklarına ilaçlama ve temizleme yaparak devam ediyor Yenimahalle Belediyesi Kurban bayramı hazırlıklarına ilaçlama ve temizleme yaparak devam ediyor İslam dininin iki bayramından birisi olan Kurban Bayramı önümüzdeki günlerde kutlanacak. Gerçekleştirilecek Kurban kesme ibadetine ek olarak müslümanlar bu süre zarfından başka işlerde yapıyor.
Kahramankazan Belediyesinin Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor Kahramankazan Belediyesinin Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor Kahramankazan Belediyesinin Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor. Okulun detayları Kahramankazan Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşıldı.
ABB Birleşmiş Milletler Küresel ilkeler sözleşmesine üye oldu ABB Birleşmiş Milletler Küresel ilkeler sözleşmesine üye oldu Ankara Büyükşehir Belediyesi devam eden çalışmalarını evrensel boyuta taşımak ve geliştirmek adına önemi bir adım daha attı. Belediye yönetiminin BM'ye yaptığı başvuru kabul edildi.
Çankaya Belediyesi zabıta ekiplerinden bayram öncesi denetim Çankaya Belediyesi zabıta ekiplerinden bayram öncesi denetim Kurban Bayramı'na sayılı günler kala denetimler sıklaştı. Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, bayram öncesinde gıda işletmelerine yönelik denetimlerini artırdı.
Ankara'da aile faciası! Bir baba, eşi ve kızının canına kıydı Ankara'da aile faciası! Bir baba, eşi ve kızının canına kıydı Türkiye yine kan donduran bir olaya tanıklık etti. Yenimahalle ilçesinde yaşanan olayda boşanma sürecinde olan bir çiftin arasında yaşanan konuşma cinayet ile sonuçlandı.
Ankara dahil 14 ilde Sibergöz-44 operasyonu! 107 şüpheli yakalandı Ankara dahil 14 ilde Sibergöz-44 operasyonu! 107 şüpheli yakalandı Ankara dahil 14 ilde Sibergöz-44 operasyonları düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 107 şüpheli yakalandı.
Ankara Yenimahalle'de çıkan kavga karakolda bitti Ankara Yenimahalle'de çıkan kavga karakolda bitti Ankara Yenimahalle'de 2 erkek ve 1 kadın tartışmaya başladı. Kavga nedeniyle şikayetçi olan şahıslar, karakola götürüldü.
Selim Çırpanoğlu Kahramankazan Belediyespor’un kulüp başkanı seçildi Selim Çırpanoğlu Kahramankazan Belediyespor’un kulüp başkanı seçildi Kahramankazan Belediyespor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda belediyenin başkanı Selim Çırpanoğlu kulübün de başkanı seçildi.
Ankara Sincan'da bir kadının evinde cansız bedeni bulundu Ankara Sincan'da bir kadının evinde cansız bedeni bulundu Kadın cinayetleri konusunda çok kötü bir karneye sahip olan Türkiye'de bilanço ağırlaşıyor. Son olarak Sincan'da genç bir kadının daha hayattan koparıldığı öğrenildi.
Ankaralıların baklava ve böreklerinizi şimdiden hazır! Ankara Halk Ekmek bayrama özel sipariş alacak Ankaralıların baklava ve böreklerinizi şimdiden hazır! Ankara Halk Ekmek bayrama özel sipariş alacak Ankara'da Kurban Bayramı için hazırlıklar devam ediyor. Belediyeler ve bunlara bağlı birimlerde de çalışmalar hız kesmeksizin devam ederken bayramla ilgili yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. Ankara halkı bayrama özel baklava ve börek siparişleri vermeye hazırlanırken açıklama da geldi.