Ankara'nın Akyurt ilçesinde sahipsiz köpekler 4 koyunu telef etti Ankara'nın Akyurt ilçesinde sahipsiz köpekler 4 koyunu telef etti Akyurt ilçesi Güzelhisar Mahallesi'nde sahipsiz köpekler 4 koyunu telef etti. Hayvanlarının başıboş köpeklerin saldırısına uğradığını söyleyen Ahmet Görgülü ise bu konu hakkında bir çözüm bulunmasını istiyor.
Pursaklar Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı Pursaklar Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı Vatandaşlar Kurban bayramı telaşına devam ederken bir yandan da yerel yönetimlerde hazırlık çalışmaları yapılıyor. Kurbanların alım ve kesim dönemlerinde istenmeyen anların yaşanmasını istemeyen Pursaklar Belediyesi'de bayram için yoğun bir mesai harcandı.
Kahramankazan’da yaşlı ve engelli vatandaşlara sevginin izi dokunuyor Kahramankazan’da yaşlı ve engelli vatandaşlara sevginin izi dokunuyor Kahramankazan Belediyesi tarafından yaşlı ve engelli vatandaşlara sosyal sorumluluk projesi kapsamında sevginin izi dokunuyor.
Ankara Nallıhan'da öğrencilerden yıl sonu sergisi Ankara Nallıhan'da öğrencilerden yıl sonu sergisi Ankara Nallıhan'da ortaokul öğrencileri yıl sonu resim sergisi gerçekleştirdi. Sergi ziyaretinde bulunanlar ise çalışmaları çok beğendi.
Ankara dahil 4 ilde gerçekleşen Kuyu-5 operasyonlarında 57 kişi yakalandı! Ankara ve 3 ilde Kuyu-5 operasyonları yapıldı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara dahil olmak üzere 5 ilde gerçekleşen Kuyu-5 operasyonlarında 57 kişinin yakalandığını açıkladı.
Ankara - Niğde Otoyolu'nda korkutan kamyon yangını Ankara - Niğde Otoyolu'nda korkutan kamyon yangını Şehirlerde olduğu kadar şehirler arası yollarda da istenmeyen haberler geliyor. Son olarak gelen bir yangın görüntüsü yürekleri ağızlara getirdi.
Ankara'da bayramda trafiğe kapatılacak kavşaklar açıklandı Ankara'da bayramda trafiğe kapatılacak kavşaklar açıklandı Kamuda 9 günlük bayram tatili dönemi yaşanacak olmasından ve bu hafta sonu bayramın başlayacak olmasından dolayı yollarda yoğunluk başladı. Ankara Emniyetinden istenmeyen durumların yaşanmaması adına bazı kavşaklarda trafiğe düzenleme kararı geldi.
ABB'den Kurban Bayramı öncesi 217.251 aileye 2 bin TL genel ihtiyaç desteği ABB'den Kurban Bayramı öncesi 2 bin TL genel ihtiyaç desteği Ekonomik olarak sıkıntı çeken ve desteğe ihtiyaç duyan aileler için Ankara Büyükşehir Belediyesinin projeleri devam ediyor. Belediye tarafından hayata geçirilen 2 bin TL destek uygulaması Kurban Bayramı öncesinde de hak sahiplerinin hesaplarına yatırıldı.
Etimesgut Belediyesi Halk günü buluşmasında kreşler masaya yatırıldı Etimesgut Belediyesi Halk günü buluşmasında kreşler masaya yatırıldı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yönetim ile halkın bir araya geldiği toplantılar düzenli olarak devam ediyor. Her hafta ilçe sorunlarının masaya yatırıldığı toplantılara farklı yaş gruplarından ilçe sakinleri yönetime istek ve şikayetlerini iletiyor.
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları yeni dönem kayıtları başlıyor Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları yeni dönem kayıtları başlıyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bulunan ve verdiği hizmetle bir çok okul öncesi eğitim kurumundan farklı olan Nezaket Okulları yeni dönem hazırlanıyor. Konu ile ilgili Pursaklar Belediyesi bir bilgilendirme paylaşımında bulundu.
EGO Genel Müdürü Engin, Gölbaşı ve Haymanalı vatandaşların sorunlarını dinleyecek EGO Genel Müdürü Engin, Gölbaşı ve Haymanalı vatandaşların sorunlarını dinleyecek EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve beraberindeki heyet, 13 Haziran Perşembe günü Gölbaşı ve Haymanalı vatandaşlarla buluşacak.
Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi yaşanacak Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi yaşanacak Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayanlar için yeni bir uyarı geldi. Yarın Beypazarı ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak.