Kurban eti taşımak için kullanılan poşetlerin sağlamlığını işte böyle test etti! Kurban eti taşımak için kullanılan poşetlerin sağlamlığını işte böyle test etti! Ankara'da Kurban Bayramı öncesi sıra dışı bir yöntem kullanan esnaf, kurban eti taşımak için kullanılan poşetlerin sağlamlığını test etti.
Mamak Belediyesi bayram öncesi vatandaşlara çay ve çorba ikram etti Mamak Belediyesi bayram öncesi vatandaşlara çay ve çorba ikram etti Mamak Belediyesi, Kurban Bayramı’nın yaklaşması üzerine Ortaköy’deki pazaryerinde vatandaşlara çay ve çorba ikramında bulundu.
Ankara Çubuk'ta Telden Tele Dilden Dile adlı konser yapıldı Ankara Çubuk'ta Telden Tele Dilden Dile adlı konser yapıldı Ankara Çubuk'ta öğrenciler tarafından yapılan Telden Tele Dilden Dile adlı konser, dinleyicisiyle buluştu.
Gazi Üniversitesi sürdürülebilirlik derecelendirmelerinde ön sıralarda yer aldı Gazi Üniversitesi sürdürülebilirlik derecelendirmelerinde ön sıralarda yer aldı Gazi Üniversitesi tarihi bir başarıya daha imza attı. Ankara’daki üniversite uluslararası yapılan bir listede ön sıralardan kendisine yer buldu.
ABB’den takdir ve teşekkür alan öğrencilere Akçay’da tatil hediyesi ABB’den takdir ve teşekkür alan öğrencilere Akçay’da tatil hediyesi Ankara Büyükşehir Belediyesi, karnesinde takdir ve teşekkür belgesi olan öğrencilere karne hediyesi olarak bir tatil organizasyonu duyurdu.
Keçiören’de bayramın ilk günü hizmete kapalı olacak yerler açıklandı Keçiören’de bayramın ilk günü hizmete kapalı olacak yerler açıklandı Keçiören Belediyesi, Kurban Bayramı’nın ilk gününde hizmet vermeyecek yerleri sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.
Yenimahalle Belediyesi mobil cenaze hizmet aracı ile vatandaşlara yardımcı oluyor Yenimahalle Belediyesi mobil cenaze hizmet aracı ile vatandaşlara yardımcı oluyor Hayatın iyi gününde olduğu kadar kötü gününde de ilçe halkının yanında olduğunu ifade eden Yenimahalle Belediyesi cenaze işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Mobil araç yardımı cenaze işlemleri taziye evinde dakikalar içinde yapılıyor.
Ankara'da Atakule'nin karşısındaki metruk binada yangın çıktı! Ankara'da Atakule'nin karşısındaki metruk binada yangın çıktı! Ankara Çankaya'daki Atakule'nin karşısında bulunan metruk binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
Ankara'da arefe günü gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmini yapıldı Arefe günü için Ankara'da sağanak yağış uyarısı! Başkentliler bir yoğun sıcak bir sağanak yağış döngüsü yaşamaya devam ediyor. Vatandaşların çok zorlandığı havaların mevsim normallerine ne zaman döneceği merak konusu oldu.
Keçiören’de Peşaver’de yaşanan terör saldırısının şehitleri anıldı Keçiören’de Peşaver’de yaşanan terör saldırısının şehitleri anıldı Keçiören’de belediye başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın ev sahipliğinde Peşaver Şehitleri Anıtı ziyaret edildi.
Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı! Yaz aylarının gelmesi ile beraber daha önceki yıllarda orman yangınları ile ilgili acı tecrübeler yaşayan Türkiye'de yasak açıklamaları gelmeye başladı.
ABB Pursaklar’daki trafik sorununu çözmek için kavşak çalışmalarını sürdürüyor ABB Pursaklar’daki trafik sorununu çözmek için kavşak çalışmalarını sürdürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, Pursaklar ilçesindeki trafik sorununu çözmek için başlattığı “Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak Projesi çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.