Ankara Ayaş'ta takla atan aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti Ankara Ayaş'ta takla atan aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti Başkent'te son dönemlerde yaşanan kazalarda genç yaştaki insanlar hayatını kaybediyor. Bir çok olayın temelinde araçların kontrolden çıkması yatıyor.
Pursaklar Belediyesi AB üyesi ülkelere danışmanlık hizmeti verecek Pursaklar Belediyesi AB üyesi ülkelere danışmanlık hizmeti verecek Pursaklar ilçesinde yürütülen faaliyetler uluslararası iş birlikleri konusunda da önemli rol oynuyor. Bu kapsamda İspanya'nın Alzira Belediyesi öncülüğünde bir heyet çalışmaları yerinde incelemek için Pursaklar'a geldi.
AŞTİ Kurban Bayramı tatili boyunca 320 kişilik ekibiyle görev başında olacak AŞTİ Kurban Bayramı tatili boyunca 320 kişilik ekibiyle görev başında olacak Şehirlerarası ulaşımda Ankaralıların uğrak noktası olan AŞTİ Otogarı, 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca da 320 kişilik ekibiyle görev başında olacak.
Mamak’taki ibadethanelerin bayram hazırlıkları tamamlanmak üzere Mamak’taki ibadethanelerin bayram hazırlıkları tamamlanmak üzere Mamak Belediyesi Kurban Bayramı öncesi ibadethanelerdeki hazırlıkların neredeyse tamamlandığını açıkladı.
Sincan Belediyesinde zabıtalar işletmelerde bayram denetimlerine devam ediyor Sincan Belediyesinde zabıtalar işletmelerde bayram denetimlerine devam ediyor Bayramın her yönüyle iyi geçirilmesi için ilgili birimler yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Sincan Belediyesi'de bu konuda zabıta ekiplerini sahaya gönderdi.
Kahramankazangücü U18 B Ligi’nde şampiyon oldu! Kahramankazangücü U18 B Ligi’nde şampiyon oldu! Kahramankazan’da gönüllü olarak kurulan Kahramankazangücü futbol takımı U-18 B Ligi’nde şampiyonluk başarısı elde etti.
Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde yol çöktü! Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde yol çöktü! Ankara'da bulunan Melih Gökçek bulvarında bir yolda çökme meydana geldi. Olay sonrası bölgeye ekipler sevk edildi.
Haber Ankara Whatsapp ihbar hattı açıldı! Çekin, gönderin yayınlayalım Haber Ankara Whatsapp ihbar hattı açıldı! Çekin, gönderin yayınlayalım Haber Ankara ekibi olarak sizlerin sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyoruz. Yaşadığınız sıkıntıları Whatsapp hattımıza gönderebilirsiniz.
Ankara Büyükşehir Belediyesi bayram öncesi denetimlerini sürdürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi bayram öncesi denetimlerini sürdürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi denetimlerini her yönüyle devam ettiriyor. Belediye denetim süreçlerini sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı.
Keçiören Belediyesi KEÇMEK’i daha da büyütmeyi hedefliyor Keçiören Belediyesi KEÇMEK’i daha da büyütmeyi hedefliyor Keçiören Belediyesi, belediye bünyesinde ücretsiz hizmet veren meslek edinme kursları KEÇMEK’i daha fazla kişiye ulaştırmayı hedefliyor.
Beypazarı Belediyesi Tohum Eleme Tesisi sezonun ilk çiftçisine hizmet vermeye başladı Beypazarı Belediyesi Tohum Eleme Tesisi sezonun ilk çiftçisine hizmet vermeye başladı Beypazarı Belediyesi Tohum Eleme Tesisi, sezonun ilk çiftçisine hizmet vermeye başladı. Çiftçilerin tohum eleme ve ilaçlama ihtiyaçlarını karşılamak üzere tesiste çalışmalar gerçekleştiriliyor.
ABB Halk Ekmek Kurban Bayramı’nda açık olacak şubelerini duyurdu ABB Halk Ekmek Kurban Bayramı’nda açık olacak şubelerini duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek, 4 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca hizmete açık olacak şubelerini açıkladı.