Mamak Bilim Merkezi’ne bilim meraklısı öğrencilerden ziyaret Mamak Bilim Merkezi’ne bilim meraklısı öğrencilerden ziyaret Mamak Bilim Merkezi’ne bilim meraklısı öğrencilerden ziyaret gerçekleşti. Bilim merkezine, Mamak Cezeri Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ziyarette bulundu.
Ankara'da bayram tatili öncesi trafik denetimi Ankara'da bayram tatili öncesi trafik denetimi Başkent Ankara'da Kurban Bayramı tatili öncesinde trafik denetimi yapıldı. Kara yollarının yanı sıra helikopterle kontroller gerçekleştirildi.
Dijital Hayvanat Bahçesi Kurban Bayramı'nda da Ankaralı ziyaretçilerini ağırlayacak Dijital Hayvanat Bahçesi Kurban Bayramı'nda da Ankaralı ziyaretçilerini ağırlayacak Ankara Büyükşehir Belediyesinin yoğun ilgi gören Dijital Hayvanat Bahçesi, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de başkentlileri ağırlayacak.
Ankara'da karneleri Milli Eğitim Bakanı Tekin verdi Ankara'da karneleri Milli Eğitim Bakanı Tekin verdi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara'daki Şehit Yasin Kendircioğlu Ortaokulundaki öğrencilere karne dağıttı.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan bayram öncesi açıklamalar yaptı Keçiören Belediye Başkanı Özarslan bayram öncesi açıklamalar yaptı Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Kurban Bayramı öncesi açıklamalar yaptı. Başkan Özarslan, kötü koku oluşumunu engelleme ve temizlik çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Ankara Valisi Vasip Şahin bayram için alınan önlemler hakkında bilgiler verdi Ankara Valisi Vasip Şahin bayram için alınan önlemler hakkında bilgiler verdi Her bayram olduğu gibi bu bayramda da Ankara'nın en çok hareketliliğin yaşandığı şehirlerden olması bekleniyor. Şehirden büyük oranda insanın farklı şehirlere gitme beklentisi ve nüfus fazlalığı yoğun tedbirleri beraberinde getirdi.
Pursaklar Belediyesi nesiller arası bağı kuvvetlendirmeye devam ediyor Pursaklar Belediyesi nesiller arası bağı kuvvetlendirmeye devam ediyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde duyarlı bir nesil yetiştirme ve nesiller arasındaki bağları kuvvetlendirme girişimleri sürüyor. Bu amaç ile ilgili düzenlenen son program renkli görüntüler oluşturdu.
Ankara Nallıhan'da yangın çıktı! Ankara Nallıhan'da yangın çıktı! Başkent Ankara'nın merkezinde olduğu gibi çevre ilçelerinde de yangın vakaları yaşanıyor. Kırsal alanların yoğunlukta olduğu bu ilçelerde çıkan yangın olumsuz sonuçlar ortaya koyabiliyor.
EGO Genel Müdürlüğü Gölbaşı ve Haymana’daki vatandaşların sorunlarını dinledi EGO Genel Müdürlüğü Gölbaşı ve Haymana’daki vatandaşların sorunlarını dinledi EGO Genel Müdürlüğü geçtiğimiz gün Gölbaşı ve Haymana’daki merkezlere ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi.
Ankara İtfaiyesi Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu Ankara İtfaiyesi Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu Kurban Bayramı tatili döneminin uzunluğu ve bir çok insanın bu dönemde yollara çıkıp farklı şehirlere gidecek olması önlemlerin önemini artırdı. Bu konuda bir uyarıda bulunan Ankara İtfaiyesi vatandaşlara neler yapmaları gerektiğini anlattı.
Ankara Kent Konseyi heyeti Beypazarı Belediye Başkanı Kasap’ı ziyaret etti Ankara Kent Konseyi heyeti Beypazarı Belediye Başkanı Kasap’ı ziyaret etti Ankara Kent Konseyi heyeti Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’a makamında ziyarette bulundu.
Selim Çırpanoğlu Kahramankazan’ın Satıkadın Mahallesi’ndeki ölçü direkleri çalışmalarını inceledi Selim Çırpanoğlu Kahramankazan’ın Satıkadın Mahallesi’ndeki ölçü direkleri çalışmalarını inceledi Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçedeki Satıkadın Mahallesi’ndeki ölçü direkleri çalışmalarını yerinde inceledi.