Üstün Dökmen Keçiören’de motivasyon semineri verdi Üstün Dökmen Keçiören’de motivasyon semineri verdi Keçiören Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Üstün Dökmen, belediye personeline motivasyon semineri verdi.
Ankara'da bardaktan boşalırcasına yağan yağmur barajlara fayda etmedi Ankara'da bardaktan boşalırcasına yağan yağmur barajlara fayda etmedi Başkent Ankara son yıllara damga vuran bir yağmur dönemine sahne olmuştu. Şehrin bir çok yerinde korku dolu anlar yaşatan yağmurlar ülkenin de en çok konuştuğu doğal afetler arasında yer almıştı.
ASKİ’nin suyunun temiz ve içilebilir olması yapılan kontrollerle doğrulandı ASKİ’nin suyu yapılan kontrollerle temiz ve içilebilir çıktı ASKİ’nin içme suyu, Mayıs ayında yapılan kontroller neticesinde kalite standartlarını karşıladı. ASKİ Genel Müdürü kontrol raporunu sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.
Yenimahalle Belediyesi Yakacık mesire alanı bayramda açık mı sorusunu cevapladı Yenimahalle Belediyesi Yakacık mesire alanı bayramda açık mı sorusunu cevapladı Ankara'da bayramın başlamasına artık sayılı saatler kaldı. Bu nedenle şehirdeki ilçe yönetimleri tarafından bayrama özel olarak bazı kararlar alınıyor.
Beypazarı Belediyesi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlara destek oluyor Beypazarı Belediyesi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlara destek oluyor Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlara yardım ediyor.
Ankara Yenimahalle’de 300 tona yakın sahte peynir ve tereyağı bulundu Ankara Yenimahalle’de 300 tona yakın sahte peynir ve tereyağı bulundu Ankara’da KOM Daire Başkanlığı tarafından Yenimahalle ilçe sınırları içerisinde gerçekleştirdikleri operasyonda 300 tona yakın sahte peynir ve tereyağı ele geçirdi.
Ankara'da ehliyetsiz sürücünün yaptığı kazada bir kişi yaralandı Ankara'da ehliyetsiz sürücünün yaptığı kazada bir kişi yaralandı Ülkemizde araba sürebilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak ve gerekli sınav sürecini tamamlamış olmak gerekiyor. Bu şartları sağlamadan trafiğe çıkmak isteyenler kimi zaman telafisi mümkün olmayan hatalara neden olabiliyor.
Ankara Çankırı Bulvarında zincirleme kaza! 10 yaralı var Ankara Çankırı Bulvarında zincirleme kaza! 10 yaralı var Ankara Çankırı Bulvarı’nda 3 araç birbirine girdi! 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 10 kişi yaralandı.
Ankara Akyurt'ta yılanları yakalaması ile ünlenen personel görenleri hayrete düşürüyor Ankara Akyurt'ta yılanları yakalaması ile ünlenen personel görenleri hayrete düşürüyor Yaz aylarının gelmesi yöresine göre farklı şehirlerde farklı tehlikeli hayvanların ortaya çıkmasına neden oldu. Akyurt'ta da vatandaşlar yılanlardan şikayetçi oluyor.
Ankara Çubuk'ta zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı Ankara Çubuk'ta zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı Başkent Ankara hafta sonuna bir kaza haberi ile uyandı. Kurban Bayramının da olmasının verdiği gerginlik ile araç sahiplerine dikkatli olmaları çağrısı yapılırken, kazalarda en can kaybı ve yaralanmalar olması korkuyu 2 katına çıkarıyor.
Ankara'da kan donduran cinayet! İngiliz vatandaşı Çekyalı eşini katledip canına kıydı Ankara'da kan donduran cinayet! İngiliz vatandaşı Çekyalı eşini katledip canına kıydı Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan olay kadın cinayetinin dünya genelinin ortak sorunu olduğunu ortaya koydu. Olayı öğrenen bir çok vatandaş şaşkınlığını gizleyemedi.
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Dr. Yıldırım'dan gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar İYİ Parti Ankara İl Başkanı Dr. Yıldırım'dan gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar Haber Ankara imtiyaz sahibi Serhat Karaman, Ankara siyasetinin nabzını tutmaya devam ediyor. 'Serhat Karaman ile Ankara Duysun' programının ilk konuğu İYİ Parti Ankara İl Başkanı Dr. Yener Yıldırım oldu. Dr. Yıldırım, İYİ Parti, Burak Akburak ve Mansur Yavaş hakkında önemli açıklamalarda bulundu.