Yakacık Mesire Alanı'nda neler yapılır? Yakacık Mesire Alanı'nda neler yapılır? Ankara'da piknik alanları denildiğine akla gelen ilk isimlerden birisi de Yenimahalle'de bulunan Yakacık Mesira Alanı oluyor. Yakacık Mesire Alanı'na gidenler ise orada neler yapılabileceğini araştırıyor.
Gazi Üniversitesi’nde alanında uzman girişimciler ve girişimci adayları buluştu Gazi Üniversitesi’nde alanında uzman girişimciler ve girişimci adayları buluştu Gazi Üniversitesi’nde 13 Haziran Perşembe günü Girişimcilik Konferansı düzenlendi. Konferansta önde gelen girişimciler, konferansta katılım gösteren girişimci adaylarıyla tecrübelerini paylaştı.
Sincan Belediyesi kadınlara Hanımlar Konakları ile keyifli vakit fırsatı sunuyor Sincan Belediyesi kadınlara Hanımlar Konakları ile keyifli vakit fırsatı sunuyor Ankara'da kadınların kendini kişisel olarak geliştirmesi adına farklı çalışmalar yürütülmeye devam ediliyor. Başkentin merkez ilçelerinden Sincan'da da bu konuda hayata geçirilen Hanım Konakları binlerce kadının kendine yenilik kattığı bir hizmet noktası olarak biliniyor.
Beypazarı'nda özel olarak hazırlanan 80 katlı baklavaya yoğun ilgi Beypazarı'nda özel olarak hazırlanan 80 katlı baklavaya yoğun ilgi Kurban Bayramı öncesi Beypazarı'nın sevilen lezzetlerinden 80 katlı baklava ve kuruya vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Ankara'da bir mobilya atölyesinde yangın çıktı Ankara'da bir mobilya atölyesinde yangın çıktı Ankara'da gün içinde peş peşe yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Çankaya ilçesinde yaşanan restoran yangınının ardından bir yangınında Altındağ ilçesinde yaşandığı öğrenildi.
Etimesgut Belediyesi bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri teslim etti Etimesgut Belediyesi bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri teslim etti Kurban bayramı öncesinde vatandaşların yüzlerini güldürmek ve onları maddi olarak rahatlatmak adına adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Etimesgut ilçesinde de hazırlanan koliler tespit edilen ailelere teslim edildi.
Kahramankazan’da belediyenin yarı olimpik yüzme havuzuna yoğun ilgi gösteriliyor Kahramankazan’da belediyenin yarı olimpik yüzme havuzuna yoğun ilgi gösteriliyor Kahramankazan’da belediye tarafından yaptırılmış yarı olimpik yüzme havuzu vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Ankara'da bir restoranda patlama meydana geldi! Ankara'da bir restoranda patlama meydana geldi! Çankaya ilçesinde öğle saatlerinde yaşanan patlama korku dolu anlar yaşattı. Mutfak tüpünden dolayı çıkan patlamada yaralılar olduğu öğrenildi.
Vali Vasip Şahin Pursaklar Belediyesi  kurban kesim alanını inceledi Vali Vasip Şahin Pursaklar Belediyesi kurban kesim alanını inceledi Ankara'nın Pursaklar ilçesinde kurban kesim alanlarında gerekli hazırlıklar tamamlandı ve deneme kesimi gerçekleştirildi. Yapılan denemede Ankara Valisi Vasip Şahin'de hazır bulundu.
Mamak Belediyesinden Üreğil Millet Bahçesi’ne yönelik önemli duyuru Mamak Belediyesinden Üreğil Millet Bahçesi’ne yönelik önemli duyuru Mamak Belediyesi, vatandaşlarına daha iyi hizmet verebilmek adına Üreğil Millet Bahçesi ile ilgili önemli bir duyuru yaptı.
Ankara AŞTİ'de Kurban Bayramı yoğunluğu yaşanıyor Ankara AŞTİ'de Kurban Bayramı yoğunluğu yaşanıyor Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde (AŞTİ) Kurban Bayramı yoğunluğu yaşanıyor. Vatandaşlar, AŞTİ'deki yoğunluk karşısında zorluk yaşadıklarını ifade ediyor.
Ankara'da kurban kesimi nerelerde yapılır? Ankara kurban kesim yerleri Ankara kurban kesim yerleri Başkent Ankara'da Kurban Bayramı hazırlıkları devam ederken kurban kesiminin nerelerde yapıldığı da merak edilen konular arasında yer aldı. Kurban kesecek olan vatandaşlar için Ankara'daki kurban kesim yerlerini derledik.