Ankara Kalesine nasıl gidilir? Bayramda Ankara'da gezilecek yerler listesi Ankara Kalesine nasıl gidilir? Bayramda Ankara'da gezilecek yerler listesi Ankara'da yaşayan vatandaşlar kurban bayramı tatilinde vakitlerini değerlendirmek için şehrin gezilebilecek noktalarını araştırmaya başladı. O yerler arasında Ankara Kalesi kendisine üst sıralarda yer buldu.
Yargıtay Ankara'da eşini eski eşi ile kıyaslayan kocayı kusurlu buldu Yargıtay Ankara'da eşini eski eşi ile kıyaslayan kocayı kusurlu buldu Ülkemizde yıl boyunca pek çok evli çift çeşitli nedenlerden dolayı boşanıyor. Boşanmak için mahkemeye giden çiftlerden bazılarının yaşadıkları problem hayret verici boyutta oluyor.
ABB Sincan’da çocuk etkinlik merkezlerine bir yenisini daha ekledi ABB Sincan’da çocuk etkinlik merkezlerine bir yenisini daha ekledi Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocuk etkinlik merkezlerini genişletmeye devam ediyor. Bir yeni şube de Sincan Osmanlı Mahallesi’ne açıldı.
18 Haziran Ankara Çankaya, Altındağ, Yenimahalle elektrik kesintisi 18 Haziran Ankara Çankaya, Altındağ, Yenimahalle elektrik kesintisi Ankara'da gün içinde belirli nedenlerden dolayı elektriklerde kesintiler yaşanabiliyor. Vatandaşlarda günlük hayatlarının durması anlamına gelen kesintilerin ne zamana kadar süreceği ve neden kaynaklandığını araştırmaya başlıyor.
Etimesgut Belediyesi ilçede noktalara atık getirme merkezi kurdu Etimesgut Belediyesi ilçede noktalara atık getirme merkezi kurdu Çevre kirliliğini önleme ve geri dönüşüme ilgiyi artırma adına çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Etimesgut ilçesinde de yeni bir hizmet devreye sokuldu.
ABB ASKİ'den Ankara'nın suyu temiz açıklaması ABB ASKİ'den Ankara'nın suyu temiz açıklaması Ankara'da yaşayan milyonlar her gün binlerce metre küp su kullanıyor. İçme ve benzeri ihtiyaçları için su tüketen Başkent halkının hijyen konusunda akıllarındaki sorunu gideren bir açıklama geldi.
Ankara halkı milli maç heyecanını sokaklarda yaşayacak Ankara halkı milli maç heyecanını sokaklarda yaşayacak Türkiye'nin bu akşam Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024'te ilk maçını oynayacak olması sokaklarda da bir hareketlilik yaşattı. Mücadeleyi stadyumdan izleyemeyecek olan vatandaşların milli coşkuyu hep beraber yaşaması için Ankara'da dev ekranlar kurulacak.
Beypazarı Belediyesi ilçede gezilecek yerler listesini paylaştı Beypazarı Belediyesi ilçede gezilecek yerler listesini paylaştı Beypazarı Belediyesi kentin tarih ve kültür turizmine katkı sağlamak amacıyla ilçede gezilecek yerler listesini paylaştı. Resmi internet sitesi üzerinden ilçedeki gezilip görülmesi gereken yerleri sıralayan Beypazarı Belediyesinin listesi merak edildi.
Ankara Sincan'da havaya ateş açılması sonucu yaralanan çocuk hayatını kaybetti Ankara Sincan'da havaya ateş açılması sonucu yaralanan çocuk hayatını kaybetti Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olayları basına yansımaya devam ederken bir son dakika haberine yer verildi. Sincan ilçesinde bir düğünde havaya açılan ateş sonucu bir çocuğun hayatını kaybettiği öğrenildi.
Sincan Belediyesi Eko Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezine yoğun ilgi Sincan Belediyesi Eko Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezine yoğun ilgi Sincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Eko Çiftlik projesine olan ilgi devam ediyor. Bu çerçevede alanla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin de araştırmalarını sürerken detayları derledik.
Pursaklar Belediyesi Yüzme Havuzu bugün itibariyle hizmete açılacak Pursaklar Belediyesi Yüzme Havuzu bugün itibariyle hizmete açılacak Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kapalı Yüzme Havuzu yoğun kullanımdan dolayı genel bakım işleri için zaman zaman kapanma kararlarını açıklarken Kurban Bayramı tatili nedeniyle de bayramın ilk 2 günü hizmet vermedi. Ancak belediyeden yeni bir açıklama geldi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar duyurdu! Kurban kesim alanları temizlendi Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar duyurdu! Kurban kesim alanları temizlendi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede kurulan kurban kesim alanları hakkında açıklamalarda bulundu. İlçedeki kurban kesim alanlarının temizlendiğini ifade eden Başkan Yaşar, görseller de paylaştı.