Üreğil Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider? Üreğil Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider? Mamak Belediyesi tarafından hizmet vermeye devam eden Üreğil Millet Bahçesi’ne ilgi yoğun olurken vatandaşlar da mekanın nerede olduğunu merak ediyor.
Ankara’da Kurban Bayramı biterken besiciler çadırlarını toplamaya başladı Ankara’da Kurban Bayramı biterken besiciler çadırlarını toplamaya başladı Kurban Bayramı’nın son gününde Ankara’da besiciler pazarlardan ayrılmak için çadırlarını toplamaya başladı.
Yenimahalle Belediyesi ilçedeki park ve ağaçlandırma alanlarını yaza hazırladı Yenimahalle Belediyesi ilçedeki park ve ağaçlandırma alanlarını yaza hazırladı Ankara'nın kalabalık ilçesi Yenimahalle'de yaza özel çalışmalar sürüyor. Aşırı sıcaklardan dolayı vatandaşların kaçış noktası olan yeşil alanlarda yapılan faaliyetler hakkında bilgiler veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar gelinen son noktayı rakamlar ile gözler önüne serdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesine istek ve şikayetler için nasıl ulaşılır? Başkent 153 ne işe yarar Ankara Büyükşehir Belediyesine istek ve şikayetler için nasıl ulaşılır? Başkent 153 ne işe yarar Ankara'da yaşayan vatandaşlar gün çeşitli sorunlar yaşayabiliyor. Bu nedenle sorununun ya da beklentisinin ABB tarafından çözüleceğini düşünen bireyler nereye başvurması gerektiğine dair araştırmalarda bulunuyor.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Şehit Yusuf Pazar’ın kabrini ziyaret etti Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Şehit Yusuf Pazar’ın kabrini ziyaret etti Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Şehit Yusuf Pazar’ın kabrine ziyarette bulundu.
Ankara'nın o ilçesinde su kesintisi yaşanıyor! Saatlerce süreceği açıklandı Ankara'nın o ilçesinde su kesintisi yaşanıyor! Saatlerce süreceği açıklandı Başkent Ankara'da gün içinde çeşitli nedenlerle planlı ya da plansız su kesintileri yaşanıyor. Kesintiler ile ilgili bilgiler Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASKİ üzerinden öğrenilebiliyor.
Keçiörenli futbolseverler Euro 2024’te millilerin heyecanına ortak oldu Keçiörenli futbolseverler Euro 2024’te millilerin heyecanına ortak oldu Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Kent Meydanı’na kurulan dev ekranlarla Keçiörenli vatandaşlar Euro 2024’te millilerin heyecanına ortak oldu.
Sincan Belediyesi milli maç için Sincan Park'a dev ekran kurdu! Sincan Belediyesi milli maç için Sincan Park'a dev ekran kurdu! Türkiye'nin üst üste 3. defa bir Avrupa Futbol Şampiyonasına katılması ve kadronun çok umut verici olması futbolseverlerde de büyük bir beklenti oluşturdu. Havanın güzel olması ve milli duyguların ön planda olacağı bir maç olmasından dolayı Sincan Belediyesi de kollarını sıvadı.
Ankara Çubuk'ta ahır yangını! Ankara Çubuk'ta ahır yangını! Ankara'nın farklı ilçesinde çıkan yangınlarda maddi hasarlar ve can kayıpları yaşanmaya devam ediyor. Son gelen yangın haberinde ise çok sayıda büyükbaş hayvanın telef olduğu bildirildi.
ABB'nin dev ekranda milli maç etkinliğine ilgi yüksek oldu ABB'nin dev ekranda milli maç etkinliğine ilgi yüksek oldu Türkiye A Milli Futbol Takımı dün akşam Gürcistan ile oynadığı maçla EURO 2024 macerasına başladı. Ankaralılarda kendileri için kurulan dev ekranlarda maç heyecanını hep beraber yaşadı.
Ankara'da huzur evi sakinleri bayram heyecanını sevdikleri ile beraber yaşadı Ankara'da huzur evi sakinleri bayram heyecanını sevdikleri ile beraber yaşadı Kurban Bayramının gelmesi ile beraber vatandaşlar ibadet olan kurban kesim işlemini gerçekleştirdi. Bu sürecin ardından vatandaşlar bir araya gelerek birbirlerinin bayramlarını tebrik etmeye başladı.
Yenimahalle Belediyesi Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine desteğini sürdürüyor Yenimahalle Belediyesi Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine desteğini sürdürüyor Belediyelerin devam ettirdiği ya da hayata geçirdiği sosyal yardım hizmetleri binlerce insan için büyük anlam ifade ediyor. Bu anlamda manidar bir adı olan Derman Market her gün onlarca insanın ihtiyacını gideriyor.