ABB, başkentin genç beyinlerini Kafe Sıhhiye'de ağırladı ABB, başkentin genç beyinlerini Kafe Sıhhiye'de ağırladı Ankara Büyükşehir Belediyesi gençlerin bir arada bilimsel aktiviteler içinde olduğu programlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ankara'da çok sayıda öğrenci bilim ve inovasyon maratonuna katılmak için Kafe Sıhhiye'ye geldi.
Ankara Kazanbel bünyesine 12 temizlik görevlisi alacak Ankara Kazanbel bünyesine 12 temizlik görevlisi alacak Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Kazanbel Geri Dönüşüm Temizlik için yeni bir iş ilanı yayımlandı. Yayımlanan son ilana göre 12 temizlik işçisi alımı yapılacak. Kurum bünyesine daimi olarak yapılacak personel alımında başvurular yarın sona erecek.
Ankara’da FETÖ soruşturması: 39 gözaltı kararı çıktı Ankara’da FETÖ soruşturması: 39 gözaltı kararı çıktı Ankara’da düzenlenen EFTÖ soruşturmasında 39 gözaltı kararı verildiği öğrenildi. FETÖ’nün Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı’ndaki yapılandırma kapsamında operasyon düzenlendi.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin 100 erkek personel alım ilanı paylaştı Pursaklar Belediye Başkanı Çetin 100 erkek personel alım ilanı paylaştı İlçe yönetimleri insanların iş sahibi olması adına iş alım süreçlerinde işverenler ile iş arayanlara yardımcı oluyor. Belediyelerin ilanları ile insanların daha kısa sürede işsizlik sorununu çözmelerine katkıda bulunuluyor.
Mamak Belediye Başkanı Şahin, halk otobüsünde vatandaşlarla yolculuk yaptı Mamak Belediye Başkanı Şahin, halk otobüsünde vatandaşlarla yolculuk yaptı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin görev süresi boyunca belediye çalışmalarına ek olarak cadde ve sokaklarda insanları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Başkan Şahin ziyaretlerinde kendisinin de onlardan birisi olduğunu vurguluyor.
Ankara'da ev kiraları asgari ücreti geçti! Kiranın en ucuz ve pahalı olduğu ilçeler Ankara'da ev kiraları asgari ücreti geçti! Kiranın en ucuz ve pahalı olduğu ilçeler Özellikle de 6 Şubat depremlerinden sonra büyük göç alan Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Ankara'da açıklanan son verilere göre kiralık ev fiyatlarında Eylül ayında yüzde 52'lik artış yaşandı.
Ankara'da sahte avukat operasyonunda 1 kişi yakalandı! Ankara'da sahte avukat operasyonunda 1 kişi yakalandı! Ankara’da avukat olduğunu iddia ederek bir kişiyi 85 Bin TL dolandıran şahıs 50 gram daha bilezik isteyince polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
Ankara'da seyir halindeyken alev alan lüks araç kullanılmaz hale geldi Ankara'da seyir halindeyken alev alan lüks araç kullanılmaz hale geldi Ankara’nın Elmadağ ilçesinde seyir halindeki lüks otomobil yanarak kullanılmaz hale geldi. Sürücünün erken davranması olası bir faciayı engelledi.
Ankara'da düzenlenen deniz anlaşmazlıkları konferansı ilgi çekti! Ankara'da düzenlenen deniz anlaşmazlıkları konferansı ilgi çekti! Ankara’da "Deniz Anlaşmazlıklarının Barışçıl Yollarla Çözümüne İlişkin Bölgesel Deneyimler” konferansı düzenlenerek Kosta Rika ile Ekvador arasındaki denizcilik anlaşmasından literatüre yansıyan yeni durumlar ele alındı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş: "İnternet ve Çocuk Güvenliği" seminerlerine başlıyoruz! ABB Başkanı Mansur Yavaş: "İnternet ve Çocuk Güvenliği" seminerlerine başlıyoruz! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş son günlerde gelişen bazı olaylar neticesinde “İnternet ve Çocuk Güvenliği” seminerlerine başlanılacağını duyurdu.
Ankara Emniyeti’nden Yenimahalle halkına asayiş ve narkotik bilgilendirmesi Ankara Emniyeti’nden Yenimahalle halkına asayiş ve narkotik bilgilendirmesi Ankara Emniyeti ekipleri, Yenimahalle içerisindeki muhtar, okul müdürü ve site yöneticilerini narkotik ve asayiş suçlara ilişkin bilgilendirdi. Sinan Bengier Tiyatro Salonu’nda düzenlenen toplantıda Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı İtibar Ceyda Cengiz önemli açıklamalarda bulundu.
ABB'den anne ve çocuklarına okuma alışkanlığı kazandırmak için okuma atölyesi! ABB'den anne ve çocukları için kitap okuma atölyesi! Günümüzde çocukların teknoloji ile daha fazla haşır neşir olmasının kitaplara uzak kalmaları şeklinde yorumlar yapılmasına neden oluyor. Bu konuda harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi hem çocuk hem de anneleri için bir program hazırladı.