Ankara'daki kira pahalılığı dünya ülkelerini geride bıraktı Ankara'daki kira pahalılığı dünya ülkelerini geride bıraktı Enflasyon ve zamlar ile beraber gelen hayat pahalılığı sorunu barınmayı da derinden etkiledi. Kira fiyatlarının fahiş boyutlara ulaştığını ifade eden vatandaşlar ev almanın artık kendileri için çok zorlaştığını ifade ediyor.
Mamak Belediye Başkanı Şahin’den muhtarlara bayram ziyareti Mamak Belediye Başkanı Şahin’den muhtarlara bayram ziyareti Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ilçedeki muhtarlar derneğine bayram ziyaretinde bulundu.
Pursaklar Belediyesi aşevi hizmeti ile ihtiyaç sahiplerinin karınlarını doyuyor Pursaklar Belediyesi aşevi hizmeti ile ihtiyaç sahiplerinin karınlarını doyuyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yıllardır devam eden hizmet ile bir çok eve sıcak yemek giriyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bu programın aynı şekilde devam edeceğini ifade ediyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a nasıl ulaşırım? Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a nasıl ulaşırım? Günlük hayatta çok sayıda vatandaş bireysel ve temsil ettiği kurum adına belediye başkanları ile görüşme yolları arıyor. Görev yaptığı yerlerdeki vatandaşlarla sık sık görüşen başkanlar ile bir araya gelmek için çeşitli yollar bulunuyor.
Ankara Kuğulu Park’taki siyah kuğular 3,5 ayda büyüdü Ankara Kuğulu Park’taki siyah kuğular 3,5 ayda büyüdü Ankara’nın sembolik yerlerinden Kuğulu Park, bayram tatilinde de Ankaralıların akınına uğruyor. Bu parkta 8 Mart’ta dünyaya gelmiş siyah kuğu yavruları ise 3,5 ayda büyüdü.
Beypazarı Belediyesi Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı yoğun ilgi görüyor Beypazarı Belediyesi Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı yoğun ilgi görüyor Beypazarı Belediyesi’nin ufak dokunuşlarıyla ön plana çıkan ve güzelliğiyle hayran bırakan Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı, ziyaretçilerinden tam not alıyor.
Satı Kadın Müze Evi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider? Satı Kadın Müze Evi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider? Kahramankazan Belediyesi tarafından hizmet vermeye devam eden Satı Kadın Müze ilçedeki vatandaşların beğenisini kazanırken sık şekilde de mekanın nerede olduğu merak ediliyor.
Yenimahalle Belediyesi sivrisineklere karşı larva çalışmaları yapıyor Yenimahalle Belediyesi sivrisineklere karşı larva çalışmaları yapıyor Ankara halkının sıcaklar ile beraber en çok şikayetçi olduğu konuların başında sivrisinekler ile mücadele geliyor. Bu konu ile ilgili Yenimahalle Belediyesi tarafından peş peşe paylaşımlar geliyor.
TOKİ Ankaralıları ev sahibi yapacak! Geri sayım başladı! adres belli oldu TOKİ Ankaralıları ev sahibi yapacak! Geri sayım başladı! adres belli oldu Ev fiyatlarının çok yüksek seviyelere ulaşması vatandaşların maddi olarak kendilerine daha uygun seçenekler aramasına neden oldu. Bu yollar arasında en çok tercih edilen TOKİ kuraları ile ilgili Ankara halkını yanından ilgilendiren bir gelişme daha yaşandı.
Ankara Tatvan Turistik tren seferi 24 Haziran'da başlıyor! Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara Tatvan turistik tren seferleri başlıyor Normalden çok daha uzun süren bir yolculuk seferi olmasına rağmen alışılan yolculuk seferlerinden farklı olması tren seferlerine ilgili artırıyor. Bu nedenle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı peş peşe yeni rotaları hizmete açıyor.
ABB EURO 2024 sonuna kadar dev ekranda maç yayını yapacak ABB EURO 2024 sonuna kadar dev ekranda maç yayını yapacak Ankara Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz günlerde A Milli Futbol Takımımızın Gürcistan ile oynadığı maça özel olarak iki farklı noktaya dev ekran kurmuştu. Vatandaşları yoğun ilgi gösterdiği bu programın genişletildiği öğrenildi.
Ankara'dan Tunceli'ye giden otobüste fazla yolcu bulunduran şoföre ceza! Ankara'dan Tunceli'ye giden otobüste fazla yolcu bulunduran şoföre ceza! Ankara'dan Tunceli'ye yolcu taşıyan otobüs, Kırıkkale Yahşihan'daki uygulama noktasında durduruldu. Şoföre fazla yolcu taşımaktan dolayı para cezası uygulandı.