ABB vatandaşlara ücretsiz internet imkanı sunmaya devam ediyor ABB vatandaşlara ücretsiz internet imkanı sunmaya devam ediyor İnsanlar günümüzde işlerinin neredeyse tamamına yakınında interneti kullanıyor. Her yaştan insanın internete kolay bir şekilde ulaşması ise üzerinde en çok durulan konular arasında yer alıyor.
ABB İtfaiye ekipleri barajda mahsur kalan 2 köpeği kurtardı ABB İtfaiye ekipleri barajda mahsur kalan 2 köpeği kurtardı Ankara'da günün her anında hazır bir şekilde çalışmalarını yürüten itfaiye ekipleri önemli bir operasyona imza attı. Kesikköprü Barajında köpeklerin sıkıştığı ihbarını alan görevliler hızlıca harekete geçti.
Mamak'ta yokuş aşağı giden otomobil araçlara çarptı! Sürücü kamyonun altına girdi! Mamak'ta yokuş aşağı giden otomobil araçlara çarptı! Sürücü kamyonun altına girdi! Mamak'ta bir otomobil yokuş aşağı hızla giderken park halindeki araçlara çarptı. Yaşanan kazada sürücü, kamyonun altına girdi, yolun karşısına geçen bir kişi ise son anda kurtuldu.
Pursaklar Belediyesi ücretsiz yaz spor okulları kayıtları başlıyor Pursaklar Belediyesi ücretsiz yaz spor okulları kayıtları başlıyor Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabı üzerinden ilçedeki gençleri ve aileleri yakından ilgilendiren bir paylaşımda bulundu. Söz konusu paylaşımda önümüzdeki günlerde başlayacak spor faaliyetlerinden bahsedildi.
Yenimahalle Belediyesi Türkiye - Polonya voleybol maçını dev ekrandan yayınlayacak Yenimahalle Belediyesi Türkiye - Polonya voleybol maçını dev ekrandan yayınlayacak Türkiye'nin farklı branşlardaki milli takımları turnuvalarda boy göstermeye devam ediyor. Bu heyecana kayıtsız kalamayan Ankara'nın belediyeleri de vatandaşlarını bir arada maç izleme etkinliklerine davet ediyor.
Ankara'da kan donduran şiddet! Yasaklı madde alan baba çocuklarını dövdü! Ankara'da kan donduran şiddet! Yasaklı madde alan baba çocuklarını dövdü! Duyanların kulaklarına inanamadığı olayın adresi Sincan oldu. Kundakta ve henüz 11 yaşında olan iki çocuğunu darp eden baba ekipler tarafından yakalandı.
Ankara'da Uluslararası Yoga Günü etkinliği yapıldı Ankara'da Uluslararası Yoga Günü etkinliği yapıldı Başkent Ankara'da Uluslararası Yoga Günü etkinliği düzenlendi. Çok sayıda yogaseverin katıldığı etkinlikte meditasyon yapıldı.
ABB’nin parklardaki spor etkinlikleri başkentin birçok ilçesinde devam ediyor ABB’nin parklardaki spor etkinlikleri başkentin birçok ilçesinde devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesinin “Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Başkent” sloganıyla başlattığı parklarda spor etkinlikleri başkentin birçok ilçesinde devam ediyor.
Sincan Belediyesi Türkiye-Portekiz maçını Sincan Park'ta yayınlayacak Sincan Belediyesi Türkiye-Portekiz maçını Sincan Park'ta yayınlayacak Türkiye'nin EURO 2024 Avrupa Şampiyonasında verdiği mücadele yurt genelinde heyecanla takip ediliyor. Milli duyguların son zamanların en yoğun yaşandığı günlerde yerel yönetimlerde vatandaşların bu heyecanı beraber yaşamasını sağlıyor.
Ankara Sincan Lale Anaokulu “Open All Doors To Be Well” ile çocukların sosyal ilişkilerini geliştiriyor Ankara Sincan Lale Anaokulu geliştirdiği projeyle çocukların sosyal ilişkilerini geliştiriyor Ankara Sincan Lale Anaokulu ve Bulgaristan’daki bir öğretmenin ortaklaşa yürüttüğü ve adı “Open All Doors To Be Well” olan eTwinning projesi ile çocukların ilişkileri ve gelişimlerine katkıda bulunuyor.
Sokak hayvanları Kahramankazan’daki bakım ve rehabilitasyon merkezinde korunuyor Sokak hayvanları Kahramankazan’daki merkezde korunuyor Kahramankazan Belediyesi tarafından hizmetleri sürdürülen Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde can dostlarımızın bakım ve korumaları yapılıyor.
Ankaralıların tatil sonrası dönüş yolculuğu devam ediyor Ankaralıların tatil sonrası dönüş yolculuğu devam ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği 9 günlük tatilde son günlere yaklaşılıyor. Pazartesi günü işlerine geri dönecek vatandaşlar aileleri ile birlikte yeniden yollara koyulmaya başladı.