Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşların milli maç heyecanına ortak oldu Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşların milli maç heyecanına ortak oldu Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sosyal aktivite anlamında önemli bir gün geride bırakıldı. Ülkenin kenetlenip tek yürek olmasını sağlayan EURO 2024 Avrupa Şampiyonasındaki milliler 2. maçına Portekiz karşısında çıktı.
Ankara'da hava sıcaklıkları 40 derece sınırına yaklaşacak Ankara'da hava sıcaklıkları 40 derece sınırına yaklaşacak Türkiye'nin günlerdir maruz kaldığı yoğun hava sıcaklıkları artarak devam ediyor. Yağmurlar ile yaşadığı sıkıntılar ile adından çok defa söz ettiren Ankara'da bu sıcaklıklardan nasibini alıyor.
Ankara Sincan’daki palet fabrikasında yangın çıktı! Ankara Sincan’daki palet fabrikasında yangın çıktı! Ankara Sincan’daki bir palet fabrikasında sebebi henüz bilinmeyen bir yangın meydana geldi. Yangın Sincan’daki Organize Sanayi Bölgesi’nde çıktı.
ABB Yaz okulları kayıtları başlıyor! ABB Yaz okulları kayıtları başlıyor! Ankara'da Kurban Bayramı tatili sürecinin sonuna gelinmesinin ardından yaza özel olarak aktiviteler yapılmaya devam ediliyor. Okullar açılana kadar uzun süreli başka bir tatil döneminin olmayışından dolayı gençler tatilde vaktini geçirmenin yollarını arıyor.
ABB Başkanı Yavaş, bayramda Kahramankazan Belediyesini ziyaret etti ABB Başkanı Yavaş, bayramda Kahramankazan Belediyesini ziyaret etti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş , Kurban Bayramı nedeniyle Kahramankazan Belediyesine ziyarette bulundu.
Mansur Yavaş, Türkiye Portekiz maçını birlikte izlemeye davet etti! Haydi Türkiye zafere! Mansur Yavaş, Türkiye Portekiz maçını birlikte izlemeye davet etti! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu akşam oynanacak Türkiye-Portekiz maçı için çağrıda bulundu. Yavaş, Ankaralıları hep birlikte dev ekrandan maç izlemeye davet etti.
Mamak Belediye Başkanı Şahin'den yoğun bayram mesaisi Mamak Belediye Başkanı Şahin'den yoğun bayram mesaisi Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Kurban Bayramında yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdü.
Akyurt'ta bir aracın freni patladı! Market çalışanı kazadan son anda kurtuldu Akyurt'ta bir aracın freni patladı! Market çalışanı kazadan son anda kurtuldu Ankara Akyurt'ta freni patlayan araç, market kasalarına daldı. Yaşanan kazada market çalışanı son anda yara almadan kurtuldu.
Keçiören Belediyesi 51 mahalleyi eş zamanlı olarak ilaçladı Keçiören Belediyesi 51 mahalleyi eş zamanlı olarak ilaçladı Keçiören Belediyesi, ilaçlama seferberliği başlatarak 51 mahallede eş zamanlı olarak ilaçlama yaptı.
Kahramankazan Belediyesinden A Milli Takıma destek Kahramankazan Belediyesinden A Milli Takıma destek Kahramankazan Belediyesi, bu akşam oynanacak olan Türkiye-Portekiz maçı öncesi X hesabından paylaşım yaparak, A Milli Takıma destek verdiğini belirtti.
Ortalık karıştı! Kızılay'da köpeğin otobüsten indirilmesi konusunda tartışma çıktı Ortalık karıştı! Kızılay'da köpeğin otobüsten indirilmesi konusunda tartışma çıktı Ankara Kızılay'da otobüste ortalık karıştı. Otobüse köpeğiyle binen kadın, tepki gösteren yolcularla tartıştı.
Hafta sonu sıcaklıklar Ankara dahil yurt genelinde 10 dereceye kadar artacak Hafta sonu sıcaklıklar Ankara dahil yurt genelinde 10 dereceye kadar artacak Hava sıcaklıklarına ilişkin yapılan değerlendirmeler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Hava sıcaklıklarının bugün itibariyle 10 dereceye kadar artacağı ifade edilirken yurt genelinde hava durumu da merak edildi.