Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin belediye personeli ile bayramlaştı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin belediye personeli ile bayramlaştı Kurban Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından kamu kurum ve kuruluşlarda iş başı yapılmaya başlandı. Bayramda tatilde olduğu için bir araya gelemeyen personeller, ilk iş gününde toplanıp bayramlaştı.
BAKAP’ta yılın ilk buğday hasadı yapıldı! İlk hasattan çıkacak ürünler ücretsiz dağıtılacak BAKAP’ta yılın ilk buğday hasadı yapıldı! İlk hasattan çıkacak ürünler ücretsiz dağıtılacak Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki yeni rekreasyon ve tarım alanlarından BAKAP’ta yılın ilk buğday ve arpa hasadı yapıldı. Detaylar belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.
Ankaralı ev sahiplerine müjde! Korkulan karar iptal oldu! Ankaralı ev sahiplerine müjde! Korkulan karar iptal oldu! Türkiye'de son günlerde adından çokça söz ettiren konut ve emlak konusu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Kiracılar ve ev sahipleri yaşanan gelişmeleri yakından takibini sürdürüyor.
Beypazarı Belediye Başkanı Kasap belediye personeli ile bayramlaştı Beypazarı Belediye Başkanı Kasap belediye personeli ile bayramlaştı Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin bitmesinin ardından belediye personelinin geçmiş bayramını kutladı.
Depozito iade sistemi uygulaması Ankara'da pilot olarak uygulanıyor Depozito iade sistemi uygulaması Ankara'da pilot olarak uygulanıyor Türkiye'nin son günlerde en çok konuştuğu konu olan ve nasıl bir ilgi gösterileceği merak edilen depozito geri dönüşüm uygulamasına dair açıklamalar devam ediliyor. Bu uygulama ile çevreyi temiz tutma ve geri dönüşüme katkı sağlanacağı vurgulanıyor.
Ankara Kent Konseyi ve Alegria Korosu yaz konseri düzenleyecek Ankara Kent Konseyi ve Alegria Korosu yaz konseri düzenleyecek Ankara Kent Konseyi ve bileşeni Alegria Korosu 2024 yaz konseri düzenleyeceğini duyurdu. Konserle ilgili detaylar Ankara Kent Konseyi’nin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.
ABB Başkanı Yavaş Kazan’da Sabantoy Bayramı’na katıldı ABB Başkanı Yavaş Kazan’da Sabantoy Bayramı’na katıldı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, BRICS+ Kentler ve Belediyeler Birliği Kuruluş Toplantısı için Tataristan’ın başkenti Kazan’a geldi. Başkan Yavaş burada Tatar halkının bin yıldır kutladığı Sabantoy Bayramı’na katıldı.
Mansur Yavaş Tataristan’daki kentler ve belediyeler birliği toplantısında konuştu Mansur Yavaş Tataristan’daki kentler ve belediyeler birliği toplantısında konuştu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tataristan’da düzenlenen kentler ve belediyeler birliği toplantısına katıldı. Başkan Yavaş, başkenti temsilen toplantıda açıklamalar yaptı.
Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahibi ve yetim çocukları ücretsiz olarak sünnet edecek Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahibi ve yetim çocukları ücretsiz olarak sünnet edecek Erkek çocuklarının hayatlarının ilk yıllarında yaptırdığı sünnet maddi ve manevi olarak pek çok anlam ifade ediyor. Sağlık açısından şiddetle tavsiye edilen bu işlem İslami olarak da önemli bir uygulamadır.
Ankara'da seyir halindeki tır bir anda alev alev yanmaya başladı Ankara'da seyir halindeki tır bir anda alev alev yanmaya başladı Ankara'da yangın ve yanma vakalarının ardı arkası kesilmiyor. Büyük alanlarda çıkan yangınların ardından bir haberde Polatlı-Haymana istikametinden geldi. Yolda belirlediği hedefe giden patates yüklü tır bir anda alev topuna döndü.
Beypazarı’nda Ankara Divan Gecesi coşkusu yaşandı Beypazarı’nda Ankara Divan Gecesi coşkusu yaşandı Ankara Oğuz Seğmenleri Derneği tarafından Beypazarı’nda Ankara Divan Gecesi yapıldı. Geceye Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap ve ASKİ Spor Kulübü Başkanı ve Ankara Milletvekili Yüksel Arslan da katıldı.
Ankara Yenimahalle'de kontrolsüz yangın dev araziyi kül etti Ankara Yenimahalle'de kontrolsüz yangın dev araziyi kül etti Ankara'da son günlerde peş peşe insan hatasından kaynaklanan yangınlar meydana geliyor. Yangınlar onlarca ve yüzlerce dönüm araziyi etkilerken çıkış sebepleri hayret veriyor.