Ankara Mamak'ta yol ortasında yaşanan araba yangını korkuttu Ankara Mamak'ta yol ortasında yaşanan araba yangını korkuttu Son günlerde başkent Ankara'da sıklıkla yaşanan ani bir şekilde otomobil yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Seyir halindeyken alev alan araç olayı uzaktan izleyen vatandaşlar tarafından an be an kaydedildi.
Mamak’taki Ekolojik Köy’de topraksız tarıma uygun sera kuruldu Mamak’taki Ekolojik Köy’de topraksız tarıma uygun sera kuruldu Mamak Belediyesi tarafından ilçede yer alan Ekolojik Köy’de topraksız tarıma uygun ilk sera kurularak dört mevsim tarım koşullarına uygun sebze üretimine başlanıldı.
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan Türkiye - Çekya maçını beraber izleme çağrısı Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan Türkiye - Çekya maçını beraber izleme çağrısı Türkiye Euro 2024'e tamam ya da devam deme maçına çıkıyor. Rakibin Çekya olması nedeniyle ayrı bir anlam kazanan bu maçta gruptan çıkmak için kazanmak ya da berabere kalmak gerekiyor.
Atakule’nin camları işte böyle temizleniyor Atakule’nin camları işte böyle temizleniyor Ankara’nın simge yapısı ve en sık uğranılan alışveriş merkezlerinden biri olan Atakule’nin camları ve dış cephe bakımlarında, teknisyenler metrelerce yükseklikte çalışıyorlar.
Kahramankazan Belediyesi milli maç heyecanını ilçe halkına yaşatmayı sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi milli maç heyecanını ilçe halkına yaşatmayı sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi, bu akşam karşılaşması yapılacak Türkiye - Çekya maçını ilçe halkıyla birlikte izlemek için Millet Bahçesi’nde kurduğu dev ekranlarla maçın coşkusunu yeniden birlikte yaşatacak.
Mamak’ta milli maç coşkusu devam ediyor Mamak’ta milli maç coşkusu devam ediyor Mamak Belediyesi, bu akşam karşılaşması yapılacak Türkiye - Çekya maçını ilçe halkıyla birlikte izlemek için Millet Bahçesi’nde kurduğu dev ekranlarla maçın coşkusunu yeniden birlikte yaşatacak.
Ankara'da ev almak hayal oldu! 2024 Nisan Konut fiyat endeksi rakamları açıklandı Ankara'da ev almak hayal oldu! 2024 Nisan Konut fiyat endeksi rakamları açıklandı Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ülkenin konut rakamlarında geldiği son durumu gösteren verilerini paylaştı. Söz konusu verilere göre Ankara'da dahil olmak üzere 3 büyük il ve Türkiye genelindeki durum gözler önüne serildi.
ABB AŞTİ tarihinin en yoğun dönemlerinden birisini geride bıraktı ABB AŞTİ tarihinin en yoğun dönemlerinden birisini geride bıraktı Yılın en uzun soluklu tarih aralıklarından olan 9 günlük Kurban Bayramı tatili geçtiğimiz günlerde sona erdi. Ankara'nın şehirler arası taşımacılık yükünü sırtlanan AŞTİ'de insan akını yaşandı.
Ankara merkezli 9 ilde FETÖ’ye yönelik operasyon! 24 şüpheli gözaltında Ankara merkezli 9 ilde FETÖ’ye yönelik operasyon! Ankara merkezli 9 ilde FETÖ’ye yönelik operasyon gerçekleşti. Operasyon Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yapıldı.
Sarıkız örümceği Ankara'da görüldü! Etle besleniyor, İnsanları zehirliyor Sarıkız örümceği Ankara'da görüldü! Etle besleniyor, İnsanları zehirliyor Yaz aylarının gelmesi ile beraber zararlı haşerelerin sayısında ciddi oranda bir artış meydana geldi. Bu canlılar arasında bazıları ise temas ettikleri canlılara verdikleri zarar ile adından söz ettirmeyi başardı.
Ankara Beypazarı’nda Kur’an Kursları başlıyor Ankara Beypazarı’nda Kur’an Kursları başlıyor Ankara’nın Beypazarı ilçesinde Kur’an Kursları başlıyor. Kurslar 1 Temmuz’dan itibaren başlayacak.
Ankara’da bizim çocukların maçı öncesi konser coşkusu yaşanacak! Ankara’da bizim çocukların maçı öncesi konser coşkusu yaşanacak! Ankara Büyükşehir Belediyesinin Kent Orkestrası, Türkiye - Çekya maçı öncesi konser düzenleyerek, başkentlilere maç öncesi konser coşkusu yaşatacak.